به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما، آیین گرامیداشت روز روابط عمومی در ستاد ملی مبارزه با قاچاق کالا و ارز با حضور رئیس ستاد، سخنگوی دولت، مدیران و روسای مراکز روابط عمومی برگزار شد.
در این نشست مدیران مراکز روابط عمومی از رسالت خود از مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفتند و از روشهای جدیدی که برای استفاده از کالای باکیفیت ایرانی که میتوان با کمک روابط عمومیهای مراکز آنها را به اجرا گذاشت رونمایی کردند.
در این نشست علی مویدی رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز ضمن تاکید بر وظیفه سنگین روابط عمومیها، گفت: ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز سال ۸۱ به دستور مقام معظم رهبری شکل گرفت و یک ستاد فراقوه و فرادستگاهی است.
وی ادامه داد: تا سال ۹۲ ما فاقد قانون منظم بودیم، اما از سال ۹۲ با همکاری مجلس نهم و دهم و با پیگیری مجدانه دولت و به خصوص ریاست جمهوری قانونی برای ستاد وضع شد و ستاد ساختار گرفته و به روی ریل قرار گرفته است.
مویدی گفت: خوشبختانه در دولت دوازدهم اصلاحیه این قانون هم انجام پذیرفت و اشکالات آن هم رفع شد که این توفیق دیگری برای ستاد بود.
وی افزود: حساسیت نظام باعث شده که ما در طول این چند سال بر روی این قانون متمرکز باشیم و شاه بیت این قانون پیشگیری از قاچاق و جلوگیری از بستر سازی را مدنظر قرار دهیم.
مویدی گفت: در این رابطه نگاه ما این است که با اقدامات پیشگیرانه و هوشمندانه جلوی قاچاق کالا را بگیریم و برای مثال ما در طرح ریجستری گوشی همراه آن قدر موفق عمل کردیم که با اطمینان میتوانیم بگوییم که امروز هیچ کس نمیتواند با گوشی قاچاق تماس برقرار کند و هزار و ششصد میلیارد تومان برای دولت آورده داشته باشد.
وی افزود: یا در مورد دیگری در بحث سوخت سامانههای ما میتواند گام به گام از تولید تا مصرف سوخت را رصد کند که نتیجه آن شده جلوگیری از قاچاق ۹ میلیارد لیتر سوخت طی دو سال گذشته، ضمن این که این سامانهها این امکان را دارد که هر کالایی را که در حال قاچاق به کشور است رصد کند.
ربیعی، سخنگوی دولت قاچاق پوشاک ظرفیت یک میلیون شغل را از ایران میگرفت علی ربیعی سخنگوی دولت در ادامه همین نشست ضمن تبریک روز ارتباطات به همه اعضای این جامعه گفت: در اصلاح قانون ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز این جانب به شخصه حضور فعالی داشتم و دیدم که گروهی معتقدند که اصلا نیازی به وجود ستادهای فرا قوهای مثل این ستاد نیست، اما ما فکر میکنیم با توجه به مرزهای گستردهای که کشور ما دارد وجود چنین ستادهایی ضروری است.
وی افزود: خوشبختانه برای مثال در بحث پوشاک و کفش که ما مشکل بسیاری در قاچاق آن داشتیم ستاد بسیار خوب عمل کرده و با توجه به این که قاچاق پوشاک ظرفیت یک میلیون شغل را از ایران میگرفت ما در شرایط فعلی میتوانیم در قویتر کردن فعالیت ستاد از این ظرفیتها استفاده کنیم.
ربیعی افزود: ما در ابتدای دولت ۲۵ میلیارد دلار قاچاق ورودی و خروجی داشتیم که این خود باعث به وجود آمدن پولدارهایی میشد که هیچ نقشی در تولید ملی نداشتند، اما حالا با فعالیتهایی که در ستاد انجام میشود ما معتقدیم که میتوانیم در مبارزه با قاچاق کالا بی عدالتی را هم از بین ببریم چرا که شاید کسی مطلع نباشد که شاید قاتلان اصلی کولبران ما همین قاچاق چیان هستند امابه چشم نمیآیند.