• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۱۹۹۵۰
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۷:۵۰
سیاسی » مجلس
رییس کمیسیون امنیت ملی مجلس:

بحث دفاعی قابل خرید و استقراضی نیست

ذوالنوری: در حوزه دفاعی به آمادگی جدی با چشم انداز وسیع نیاز داریم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در دیدار اعضای اين کمیسیون با وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح و معاونان وی گفت: در حوزه دفاعی به آمادگی جدی با چشم انداز وسیع نیاز داریم.
حجت الاسلام و المسلمین مجتبی ذوالنوری به افزایش بودجه دفاعی کشور اشاره کرد و افزود: باوجود اینکه در بودجه (امسال) در بخش‌های مختلف کاهش داشتیم، اما بودجه بحث دفاعی افزایش یافت که این افزایش به خاطر توجه نمایندگان به موضوع دفاعی کشور است.
وی با بیان اینکه دفاع چیزی نیست که قابل خرید و فروش یا استقراض باشد، گفـت: دفاع از کشور را نمی‌توان از دیگران گدایی کرد ضمن اینکه تمام آموزه‌های دینی ما بر بحث دفاع تاکید می‌کند.
حجت الاسلام و المسلمین ذوالنوری اضافه کرد: بدنه دفاعی کشور بداند که ما در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی نقش سربازی خود را ایفا کرده ایم و خواهیم کرد.
وی به دوران پس از کرونا اشاره کرد و گفت: بعد از دوران ویروس کرونا شرایط حساس‌تر خواهد شد، اگر چه این ویروس فوایدی نیز برای ما داشته است و با این رزمايشی که به امر رهبری اتفاق افتاد؛ تمام نیرو‌های مسلح در آن خوش درخشیدند و توان مقابله ما در برابر ویروس چند برابر شد.
رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس به حمایت و پشتیبانی نیرو‌های مسلح در تامین اقلام بهداشتی از جمله ماسک و مواد ضدعفونی کننده اشاره کرد و افزود: نیرو‌های مسلح از همان روز‌های ابتدایی با حضور در میدان عمل، دولت را تمام قد یاری کردند و با این حمایت و پشتیبانی نیرو‌های مسلح موفقیت‌ها دوچندان شد و مردم نیز انگیزه پیدا کردند.
وی ادامه داد: شیوع این ویروس در شناخت کاستی‌ها نیز موثر بود و امروز در پساکرونا ما پیش بینی‌های زیادی کردیم و به ما تفهیم شد که در حوزه‌های بیوتروریسم باید آمادگی‌های لازم را داشته باشیم چرا که تهدید‌ها و فشار‌ها تکرارپذیر است.
حجت الاسلام ذوالنوری با بیان اینکه با این اقدامات مشخص شد که تقویت بنیه دفاعی کشور در چه سمت و سویی باید قرار گیرد، گفت: آینده پژوهی در حوزه تهدید‌ها برای ما مهم است تا تقویت بنیه دفاعی را در آن سمت و سو سوق بدهیم.
وی افزود: در واقع باید میزان آمادگی ما همیشه باید یک پله جلوتر از حد تهدید‌های دشمنان باشد چرا که رفتار دشمنان دست ما نیست و نمی‌دانیم که چه اقدامی خواهند کرد.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه ما نباید در محاسبات دفاعی عقب بمانیم، گفت: باید پیش بینی‌های لازم صورت گیرد تا دشمن نیز برگ‌هایی نداشته باشد که ما از آن عقب بمانیم.
وی افزود: اگرچه در بحث تجهیزات ممکن است با دشمن برابری نداشته باشیم، اما در گلوگاه‌های حساس باید این ضعف را جبران کنیم.
حجت الاسلام ذوالنوری گفت: به هرحال شیوع ویروس کرونا باعث شد تا نیازمندی‌ها و کمبود‌های خود را در جنگ‌های نوین سایبری و جنگ‌های بیوتروریسم جبران کنیم و آمادگی‌های لازم را داشته باشیم.
وی افزود: به آمادگی جسمی با یک چشم انداز وسیع نياز داریم که این نیاز ابتدا باید در خود کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی محقق شود و ما در کمیسیون درک عمیقی از این موضوع پیدا کنیم تا زمینه تحقق آن را در مجلس شورای اسلامی فراهم آوریم. در واقع نماینده عضو کمیسیون امنیت ملی باید درک مهمی از منافع ملی کشور داشته باشد.
رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ادامه داد: البته ما نباید هیچ وقت به آن حالتی که هستیم، قانع باشیم و همیشه باید یک پله بالاتر را بخواهیم.
 
ذوالنوری:
وظیفه ما حمایت و پشتیبانی از بدنه دفااعی کشور است
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: وظیفه ما حمایت و پشتیبانی از بدنه دفاعی کشور است.
حجت الاسلام والمسلمین مجتبی ذوالنوری در حاشیه دیدار اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با وزیر دفاع و معاونان وی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: در این مدت (دوره دهم مجلس شورای اسلامی) تعامل خوبی بین کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با وزارت دفاع وجود داشت به ویژه کمیسیون وظیفه‌ای که دارد حمایت و پشتیبانی از بدنه دفاعی کشور و وزارت دفاع است ما سعی کردیم به آن وظیفه عمل کنیم.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی گفت: ما امروز در دیداری که با وزیر دفاع و معاونان وی داشتیم، تعهد کردیم که ان شاء الله در آینده این پشتیبانی و حمایت با قوت پیش برود و شاهد شکوفایی بالاتری در بدنه دفاعی کشور باشیم تا بتواند یک بازدارندگی موثری ایجاد کند که چشم طمع دشمنان ملت را از این کشور قطع کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آکادمی سحر حریف استقلال در فینال لیگ بسکتبال زنان شد
تاییدصلاحیت ۹۱ درصدی داوطلبین انتخابات شورای شهرها در اسلامشهر
خبر‌هایی از برگزاری مراسم اربعین شهادت شهید حمامیان در شاهرود
افتتاح سرای محله شهید امیر عبداللهیان در بهارستان
همدلی به سبک کوچه افطاری
واکنش مردم به درخواست‌های دشمنان
اجرای طرح اطعام مهدوی در ورامین
آغاز طرح نظارتی استاندارد بر بازار لرستان
بازگشت تولید به قدیمی‌ترین مرکز شیلات کشور
تسلیم نشدن ایرانی‌ها
پیروزی مس کرمان برابر داماش
انتخابات اولویت اول دستگاه‌هایی اجرایی شهرستان بویراحمد
اجرای طرح مسکن استیجاری در آذربایجان‌غربی
توزیع بسته های معیشتی در ملارد
استقبال از ناوگروه نیروی دریایی سپاه
شکست تیم فوتبال صنعت نفت آبادان در لیگ آزادگان
هفته بیست و دوم لیگ برتر فوتبال؛ تراکتور فرصت صدرنشینی را از دست داد
۷۰ کشته در حمله به پناهگاه‌های تروریستی در افغانستان
باخت مس قعر نشین؛ پاس گل برای صدر نشینی استقلال
پاکستان سیاست‌های خود را در قبال افغانستان بازنگری کند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند
داسیلوا: مادورو باید در ونزوئلا محاکمه شود
احتمال موافقت آمریکا با غنی‌سازی اورانیوم در عربستان
سردار اسدی: حضور ناوهواپیمابر در منطقه تبلیغاتی است
خراسان رضوی از اواسط هفته، میزبان بارش‌ها خواهد شد
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است
اجرای طرح «افزایش تولید در دامداری‌های روستایی و عشایری» در ۵۳ روستای استان زنجان
پاکستان رژیم صهیونیستی را به رسمیت نمی‌شناسد
واکنش عراقچی به ادعا‌های ترامپ؛ با مدرک صحبت کنید
پیشرفت ۹۲ درصدی راه‌آهن چابهار-زاهدان با تزریق ۲۹ همت
واکنش بقایی به اظهارات اخیر سفیر آمریکا در تل‌آویو
ممنوعیت ثبت قولنامه دست نویس
پایان پرونده‌های تکراری فروش ملک در قم
طرح زندگی با آیه‌ها یکی از جریان‌های اثرگذار قرآنی کشور
تأکید ایران، عربستان و روسیه بر همکاری‌های دوجانبه دریایی
سردار جوانی: «سلاح خطرناک‌تر از ناو» بزرگنمایی نیست  (۱۳ نظر)
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است  (۴ نظر)
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند  (۳ نظر)
واریز عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران لشکری و کشوری  (۲ نظر)
بازدید امیر سرتیپ الهامی از منطقه پدافند هوایی شرق  (۱ نظر)
ورود سامانه بارش جدید به استان همدان  (۱ نظر)
احتمال موافقت آمریکا با غنی‌سازی اورانیوم در عربستان  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت نام از داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها  (۱ نظر)
پایان پرونده‌های تکراری فروش ملک در قم  (۱ نظر)
کشف ۱۶۵ قبضه سلاح جنگی در مرز‌ها  (۱ نظر)
لیدر اغتشاشات فردیس دستگیر شد  (۱ نظر)
هشدار وزارت بهداشت درباره سالمندی ۳۰ درصدی جمعیت کشور  (۱ نظر)
بودجه ۱۴۰۵ و وعده عدالت مالیاتی؛ آیا جلوی فرار شرکت‌های بزرگ گرفته می‌شود؟  (۱ نظر)
شکاف یک فرزندی در نتایج پیمایش‌های ملی  (۱ نظر)
سرریز شدن آب سد گاران  (۱ نظر)