• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۲۸۴۱۹
تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۱
بین الملل » غرب آسیا
پس از بازداشت خطیب مسجد الاقصی

بیانیه اسماعیل هنیه درباره قدس و مسجد الاقصی

رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس): از همه فلسطینی‌ها می‌خواهیم، از هر راه و وسیله‌ای به دفاع از مسجد الاقصی بپردازند،

بیانیه اسماعیل هنیه درباره قدس و مسجد الاقصیبه گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما؛ اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) با صدور بیانیه‌ای اقدامات اشغالگران صهیونیست در قدس اشغالی و مسجد الاقصی از جمله بازداشت شیخ عکرمه صبری خطیب مسجد الاقصی را محکوم کرد.
به گزارش پایگاه خبری حماس، اسماعیل هنیه دیروز (جمعه) در واکنش به اقدامات اشغالگران صهیونیست در قدس اشغالی و مسجد الاقصی بیانیه‌ای صادر کرد.
در این بیانیه آمده است: اقدامات نیرو‌های اشغالگر صهیونیست در قدس اشغالی و مسجد الاقصی را پیگیری می‌کنیم، همه این اقدامات با هدف تحکیم سلطه صهیونیست‌ها بر قدس اشغالی، یهودی کردن این شهر و تقسیم زمانی و مکانی مسجد الاقصی صورت می‌گیرد. این در شرایطی است که رژیم صهیونیستی در حال انجام اقداماتی علیه فلسطینی هاست که آخرین مورد آن، بازداشت و تبعید شیخ عکرمه صبری خطیب مسجد الاقصی و جلوگیری از ورود وی به مسجد به علت درخواست وی از فلسطینی‌ها برای دفاع از مسجد الاقصی است.
- ما تصمیم رژیم اشغالگر درباره تبعید شیخ عکرمه صبری از مسجد الاقصی را محکوم و آن را نقض آشکار حق عبادت و آزادی در دسترسی به مسجد الاقصی و بخشی از تلاش‌های رژیم اشغالگر صهیونیست در خالی کردن مسجد الاقصی از نمازگزاران می‌دانیم.
- به رژیم اشغالگر صهیونیست درباره تلاش برای اعمال طرح‌های خبیثانه با سوء استفاده از شرایط ایجاد شده به دلیل کرونا، هشدار می‌دهیم و می‌گوییم این گونه اقدامات، هرگز اجرا و بر ملت، مقدسات و اراضی فلسطین تحمیل نخواهد شد.
- از محافظان و نگهبانان مسجد الاقصی که در انجام وظایف دینی، ملی و انسانی خود در دفاع از مسجد الاقصی کوتاهی نکردند، تشکر می‌کنیم و از همه فلسطینی‌ها می‌خواهیم از هر راه و وسیله‌ای به دفاع از مسجد الاقصی خصوصا در مقابل خواسته‌های مکرر صهیونیست‌ها و افراط گرایان برای یورش به مسجد الاقصی بپردازند، ما هشدار می‌دهیم از هیچ گونه تلاش برای یورش به مسجد الاقصی یا تحمیل واقعیت‌ها بر آن، نخواهیم گذشت.
- از عبدالله دوم پادشاه اردن و رهبران و حاکمان کشور‌های عربی و اسلامی می‌خواهیم به مسئولیت و وظایف دینی و تاریخی خود در برابر آنچه در قدس و مسجد الاقصی صورت می‌گیرد، عمل کنند و برای متوقف کردن طرح‌ها صهیونیست‌ها اقدام کنند.
فوزی برهوم، سخنگوی حماس در واکنش به مخالفت صهیونیست‌ها با اقامه نماز در حرم ابراهیمی تاکید کرد، این اقدام شکل دیگری از تجاوز به حقوق ملت فلسطین در سایه سکوت مجامع بین المللی و تلاش‌های کشور‌های منطقه برای عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی است.
بیانیه فوزی برهوم در واکنش به مخالفت صهیونیست ها با اقامه نماز در حرم ابراهیمی
به گزارش پایگاه خبری جنبش حماس، فوزی برهوم، سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) دیروز (جمعه) در بیانیه‌ای اعلام کرد، اقدام نظامیان رژیم صهیونیستی در جلوگیری از اقامه نماز در حرم ابراهیمی، شکل دیگری از تجاوز به حقوق ملت فلسطین و مقدسات آن‌ها در سایه سکوت بین المللی و تلاش‌های کشور‌های منطقه برای عادی سازی روابط با تل آویو است.
فوزی برهوم خاطر نشان کرد، چنین سیاست‌هایی علیه ملت، اراضی و مقدسات فلسطینی‌ها باعث توقف تلاش‌های ملت مبارز فلسطین در رسیدن به آزادی نخواهد شد و عقاید آن‌ها را در خصوص مقاومت و پایداری تغییر نخواهد داد.
در این بیانیه آمده است، مقاومت در برابر اشغالگران و دفاع از حقوق ملت فلسطین، یک اقدام مقدس و یک وظیفه جمعی است و نباید کسی از آن چشم پوشی کند. برای این کار باید فعالیت‌های مشترک مردمی و ملی فلسطینی‌ها در عرصه‌های مقاومت خصوصا در کرانه باختری رود اردن و بیت المقدس افزایش یابد تا باعث ایجاد قدرت بازدارندگی و پیروزی شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت ، شهر بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
تأکید رئیس جمهور بر اهمیت مسئولیت‌پذیری و اصلاح رفتار مدیریتی
یک طلا، دو نقره و یک برنز در کوراش به ایران رسید
مرسون: ایران از فرصت‌هایش به‌خوبی استفاده کرد
به‌کارگیری فناوری نوین راهکار کاهش چالش‌های تولید 
شعبان‌خمسه: استرالیا نسبت به بازی‌های قبل بهتر ظاهر شد
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی (ره) شهر ایلام
حمایت از بنگاه‌های خرد ایلام با طرح «طاها»
چاپ مقاله (ISI) سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری در مجله معتبر علمی
قطع گاز ویلا‌های خالی از آذرماه
تلف شدن یک قلاده خرس قهوه ای در تنگه مرصاد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
نخستین دوره آموزشی هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در زنجان
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
ساپینتو: از تساوی ناامید هستم؛ کارمان به اما و اگر کشیده
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۵ آبان ۱۴۰۴
امنیت جامعه خط قرمز پلیس
فردا ، آخرین مهلت ثبت نام در آزمون دکتری است
حملات رژیم صهیونیستی به مواضع حزب الله در جنوب لبنان
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)