• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۴۱۵۳۰
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۵
قزوین » اجتماعی
قزوین:

محصولات ضدعفونی کننده به قیمت واقعی به دست مصرف کنندگان برسد

دادستان مرکز استان قزوین گفت: محصولات و کالا‌های بهداشتی و ضدعفونی کننده باید با رعایت استاندارد‌های لازم و قیمت واقعی به دست مصرف کنندگان برسد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، قاسمی، دادستان عمومی و انقلاب مرکز قزوین با تأکید بر اینکه محصولات و کالا‌های محصولات ضدعفونی کننده با قیمت واقعی به دست مصرف کنندگان برسدبهداشتی و ضدعفونی کننده باید با رعایت استاندارد‌های لازم و قیمت واقعی به دست مصرف کنندگان برسد، گفت: رعایت استاندارد‌های لازم از سوی واحد‌های تولیدی استان ضروری است و بالطبع واحد‌هایی که نتوانند این استاندارد‌ها را عایت کنند از چرخه تولید خارج می‌شوند.
 
وی افزود: باید سازمان صنعت، معدن و تجارت، تمهیدات و برنامه ریزی لازم را برای تولید و توزیع اقلام ضدعفونی کننده و بهداشتی برای چند ماه آینده داشته باشند تا در صورت شیوع مجدد بیماری کرونا با کمبود اقلام بهداشتی در بازار مواجه نشویم.

دادستان قزوین گفت: هم اکنون واحد‌های تولید گوشت مرغ استان در موضوع جوجه ریزی مشکلی ندارند، ولی باید برای جوجه ریزی نیز از چند ماه قبل برنامه ریزی صورت گیرد تا با مشکل جدی در این زمینه مواجه نشویم.

قاسمی خاطرنشان کرد: مشکل ما در بحث مرغ‌های گوشتی، نهاده‌های دامی بوده که به معضل تبدیل شده و پرونده‌ای نیز در تهران تشکیل شده است.

وی افزود: وقتی شبکه توزیع نهاده‌های دامی دولتی و انحصاری است معنی ندارد که توزیع این نهاده‌ها در خارج از شبکه با قیمت چندین برابر انجام شود که هم به تولید کننده و توزیع کننده آسیب می‌زند.
 
دادستان مرکز استان قزوین گفت: تولید کننده‌ها در این بخش گله‌مند هستند و باید حل مشکلات آن‌ها در دستور کار دستگاه‌های متولی قرار گیرد.

وی با اشاره به موضوع آزادسازی قیمت نهاده‌های دامی، گفت: باید بپذیریم که گوشت مرغ، بخش عمده‌ای از مواد پروتئینی و اقلام مرتبط را تشکیل می‌دهد و اگر بحث آزادسازی قیمت نهاده‌های دامی مطرح است با تدبیر صورت گیرد تا با بحرانی در این زمینه مواجه نشویم.

وی بر پیگیری افزایش هزینه‌های حمل و نقل نهاده‌های دامی دارای بارنامه از طریق دادستانی کل کشور، عدم حذف مرغ مادر و اصلاح تعرفه‌های حمل و نقل تاکید کرد.

دادستان قزوین تصریح کرد: مشکلات زیادی در این زمینه وجود دارد و باید رفع خلا و فاصله‌ای که میان تولیدکننده خدمات تا رسیدن محصول به دست مصرف کننده وجود دارد، مد نظر قرار گیرد.

وی افزود: راننده‌ای که حمل کننده شن و ماسه است نمی‌تواند خودش نرخ تعیین کند و حتما باید از طریق سازمان صنعت، معدن و تجارت این موضوع انجام شود.

قاسمی با تاکید بر واقعی کردن قیمت‌های شن و ماسه در استان، گفت: اگر قیمت‌ها در استان ما پایین‌تر از سایر استان‌ها باشد این مشکلات را خواهیم داشت و باید به نوعی قیمت‌ها را متعارف کنیم و با افزایش نظارت جلوی خروج شن و ماسه را از استان بگیریم.

وی با اشاره به برداشت‌های غیرمجاز از معادن شن و ماسه، گفت: اگر تناژ را به صورت واقعی در اختیار استخراج کننده قرار ندهیم خواه یا ناخواه به سمت تخلف پیش می‌رود و البته قیمت گذاری به موقع نیز در این زمینه بسیار مهم است، چون اگر در فصل آن نباشد تاثیر منفی خواهد داشت.

دادستان قزوین گفت: ما در واقع هم کمک کار تولید کننده هستیم و هم می‌خواهیم حقوق مصرف کننده رعایت شود و باید ضمن اینکه موانع را در سال جهش تولید بر می‌داریم باید در حق مصرف کننده نیز اجحاف نشود و از حیث استاندارد‌ها و شاخص کالا‌ها نیز اطمینان خاطر وجود داشته باشد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تضاد استقلال طلبی ملت ایران با سیاست‌های سلطه جویانه امریکا
شهر مقدس قم سوگوار ایام شهادت حضرت زهرا (س)
خبر‌هایی از بررسی روند اجرای طرح جی نف در سمنان
انعکاس مشکلات آسفالت معابربرخی مناطق استان کرمان
ششمین نمایشگاه و کنفرانس شهر هوشمند فردا توسط معاون رئیس‌ جمهور افتتاح می‌ شود
تأکید وزیر صمت بر خوداتکایی صنعت فولاد در تأمین انرژی
الگو‌های برتر طرح «اسوه» معرفی شدند
توزیع ۱۰ هزار بسته پوشینه بزرگسال برای مدجویان اصفهان
اعزام ورزشکاران آباده‌ای به مسابقات قهرمانی بوکس آبادان
توزیع بیش از هزار و ۶۰۰ بسته جیره غذایی میان دانش‌آموزان مدارس شبانه‌روزی روستایی و عشایری چهارمحال و بختیاری
پیروزی تراکتور مقابل الشرطه عراق
 تبعید امام در ۱۳ آبان ۱۳۴۳ ریشه بیداری ملت ایران و نهضت انقلابی بود
دستگیری کلاهبردار حرفه‌ای سکه‌های تقلبی در شهرستان ری
واگن سازی زرند ظرفیتی برای توسعه حمل و نقل ریلی استان
تخریب ورودی خانه دکتر نمازی در شیراز
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۲ آبان ۱۴۰۴
شهرستان ری آماده برگزاری راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان
تسریع تحویل واگن‌های متروی قم و آغاز نوسازی صنایع
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
برنامه ریزی برای ساماندهی بازار میوه در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
بازار روز شهید عراقی آمل؛ نگین ۳۴ ساله گردشگری مازندران
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
پیگیری مشکلات نوبت دهی در درمانگاه‌های بیمارستان‌ها
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
اختلال در واردات و تامین نهاده‌های دامی
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
ضوابط فعالیت سکو‌های خارجی
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۱ نظر)