• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۴۶۲۷۸
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۳۹۹ - ۱۸:۲۶
اقتصادی » آب و انرژی
تا پایان سال ۱۴۰۰

افزایش ظرفیت تولید نیروگاه برق لرستان تا ۱۰۰۰ مگاوات

رئیس بنیاد مستضعفان از افزایش ظرفیت نیروگاه برق استان لرستان تا ۱۰۰۰ مگاوات تا پایان سال ۱۴۰۰ خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای سید پرویز فتاح در مراسم امضای تفاهم نامه با گروه مپنا و شرکت برق حرارتی برای احداث فاز دوم نیروگاه سیکل ترکیبی خرم آباد با اشاره به اهمیت این تفاهم نامه گفت: هشتم خرداد ماه، ۲ واحد گازی از فاز نخست نیروگاه سیکل ترکیبی خرم آباد افتتاح شد که توان تولید ۳۲۴ مگاوات برق را دارد؛ این در حالی است که با اضافه شدن یک واحد گاز به این فاز تا پایان سال ۱۴۰۰، توان تولیدی در این نیروگاه به حدود ۵۰۰ مگاوات خواهد رسید.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وی با بیان اینکه نیاز استان لرستان به برق، بیش از ۵۰۰ مگاوات برق تولیدی در نیروگاه خرم آباد است افزود: با توجه به اینکه نیاز استان لرستان بیش از توان تولیدی فاز نخست نیروگاه خرم آباد بود، تصمیم گرفته شد تا فاز دوم این نیروگاه نیز با ظرفیتی معادل ۵۰۰ مگاوات دیگر، با مشارکت گروه مپنا و شرکت برق حرارتی احداث شود.
رئیس بنیان مستضعفان اضافه کرد: بر اساس این تفاهم نامه، بنیاد مستضعفان به صورت ۱۰۰ درصدی تامین اعتبار احداث این واحد‌ها را در نیروگاه خرم آباد عهده دار می‌شود و گروه مپنا نیز به عنوان سازنده توربین‌ها و پیمانکار نصب تجهیزات در این پروژه مشارکت خواهد داشت همچنین وزارت نیرو و شرکت مادر تخصصی تولید برق حرارتی نیز به عنوان مالک شبکه برق و خریدار تضمینی برق تولیدی، در این طرح حضور دارد.
آقای فتاح با ابراز امیدواری نسبت به تکمیل اجرای این تفاهم نامه تا پایان سال ۱۴۰۰ گفت: با تکمیل نیروگاه خرم آباد، استان لرستان نه تنها در تامین و تولید برق خود، خودکفا می‌شود بلکه می‌تواند در زمان اوج مصرف نیز، بخشی از برق مورد نیاز کشور را تامین کند.
رئیس بنیاد مستضعفان با تشریح میزان سرمایه گذاری این بنیاد برای احداث نیروگاه خرم آباد افزود: بنیاد مستضعفان تا امروز ۲۵۰۰ میلیارد تومان در این نیروگاه سرمایه گذاری کرده و برای احداث واحد بخار فاز نخست نیز ۱۷۰۰ میلیارد تومان دیگر سرمایه گذاری خواهد کرد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

آقای فتاح اضافه کرد: کل سرمایه گذاری بنیاد در این نیروگاه با توجه به افزایش نرخ ارز و با احتساب سرمایه مورد نیاز برای احداث فاز دوم این نیروگاه، به بیش از ۷ هزار میلیارد تومان خواهد رسید.
وی با تاکید بر اینکه کاری می‌کنیم که شایشته مردم استان لرستان باشد گفت: این یک افتخار است که احداث نیروگاه خرم آباد در اوج شرایط تحریمی در حال انجام است.
آقای فتاح افزود: در این شرایط تحریمی، علی رغم فشار‌های خارجی، هیچ مشکلی در بخش فنی و اعتباری نخواهیم داشت و گروه مپنا نیز برای فاز دوم این نیروگاه، از توربین‌های مدرنی استفاده خواهد کرد که توان تولیدی بالاتری نسبت به توربین‌های فعلی دارند و به لطف خداوند، تحریم‌ها مانع انجام این کار نمی‌شود و با سرعت فاز دوم این نیروگاه احداث خواهد شد.
وی گفت: توربین‌های فاز اول ۱۶۲ مگاوات و توربین‌های فاز دوم ۱۸۲ مگاواتی است، و احداث این نیروگاه معطل تحریم نیست و فاز دوم نیروگاه با سرعت انجام می‌شود.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
فتاح ادامه داد: هم اکنون بنیاد مستضعفان از محل فروش برق به وزارت نیرو، حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان از دولت طلب دارد و در تفاهم صورت گرفته مقرر شد، وزارت نیرو بخش عمده‌ای از مطالبات ما را به شرکت مپنا پرداخت کند تا هرچه سریعتر این طرح تکمیل شود.
رئیس بنیاد مستضعفان با تاکید بر نقش صنعت برق کشور به عنوان یکی از صنایع اثرگذار بر توسعه گفت: با احداث و تکمیل فاز یک و ۲ نیروگاه خرم آباد، روند توسعه در استان لرستان متوقف هیچ چیز نخواهد بود و امیدواریم مدیریت کشور به گونه‌ای عمل کند که این استان از استان‌های محروم کشور خارج شود.
رئیس بنیاد مستضعفان همچنین از تولید برق در استان هرمزگان با همکاری وزارت نیرو و شرکت مپنا در آینده‌ای نزدیک خبر داد و افزود: امیدواریم در تابستان امسال این خبر خوش را به مردم استان بدهیم.
وی گفت: یک واحد بخار نیز در چابهار در حال احداث داریم که تبدیل به سیکل ترکیبی می‌شود و امیدواریم تا پایان سال به بهره برداری برسد.
آقای فتاح ادامه داد: در استان‌های دیگر نیز در حال اقدامات توسعه‌ای هستیم که بتوانیم نیروگاه‌های حرارتی را به سیکل ترکیبی تبدیل کنیم.
 
کمک ۲۳ میلیارد تومانی بنیاد مسضعفان برای آب رسانی به غیزانیه
رئیس بنیاد مستضعفان از کمک ۲۳ میلیارد تومانی این بنیاد به منطقه غیزانیه در استان خوزستان خبر داد.
آقای سید پرویز فتاح در حاشیه مراسم امضای تفاهم نامه سه جانبه احداث فاز دوم نیروگاه برق لرستان در جمع خبرنگاران، در خصوص اقدامات اخیر بنیاد مستضعفان برای تکمیل طرح آبرسانی به منطقه غیزانیه اهواز گفت: بنیاد مستضعفان از نخستین روز‌هایی که متوجه مشکلات مردم در این منطقه شد، با حضور بنیاد علوی در این منطقه، تامین بخشی از هزینه‌های تامین آب شرب مردم غیزانیه از طریق تانکر‌های آبرسان را متقبل شد و اعتباری در حدود ۳ میلیارد تومان برای این بخش تخصیص داد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وی افزود: از سوی دیگر با توجه به اینکه تکمیل آبرسانی به این منطقه با مشکلاتی مواجه بود، بنیاد مستضعفان با درخواست استانداری خوزستان، مبلغ ۲۰ میلیارد تومان را به منظور تامین هزینه خرید لوله‌های مورد نیاز برای آب رسانی را عهده دار شد و این مبلغ را در اختیار قرارگاه خاتم الانبیاء که مجری طرح آبرسانی به این منطقه است قرار داد.
آقای فتاح با تاکید بر اینکه مشارکت بنیاد مستضعفان در این طرح، یک افتخار است گفت: در این شرایط آب و هوایی و گرمای مناطق جنوبی کشور لازم است با تمام توان مشارکت کنیم و اگر لازم باشد، بنیاد مستضعفان آمادگی کمک‌های بیشتر به مردم این منطقه را دارد.
رئیس بنیاد مستضعفان در پایان خاطرنشان کرد: ما این اطمینان را به مردم می‌دهیم که بنیاد مستضعفان علاوه بر تخصیص ۲۰ میلیارد تومانی برای خرید لوله، به هر میزان که نیاز باشد، هزینه تامین آب شرب و آبرسانی با تانکر را برای مردم این منطقه عهده دار می‌شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیشرفت ۹۲ درصدی راه‌آهن چابهار-زاهدان با تزریق ۲۹ همت سرمایه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ۲ اسفند
اجرای طرح «افزایش تولید در دامداری‌های روستایی و عشایری» در ۵۳ روستای استان زنجان
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۲ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
دعای هر روز و روز سوم ماه مبارک رمضان
اوقات شرعی اهواز، ۲ اسفند ۱۴۰۴
آغاز پویش مثبت ماه در زنجان
قدردانی اداره کل ارزیابی و نظارت خبر رسانه ملی از صدا و سیمای آذربایجان شرقی
اهدای ۲۱ قلم لوازم ضروری زندگی به مددجویان کمیته امداد هشترود
خبر‌هایی از برنامه ریزی برای ایجاد پایگاه نوروزی در گرمسار
بازدید معاون توسعه روستایی ریاست جمهوری از طرح‌های اشتغال‌زا در رفسنجان
هنگام استفاده از اینترنت هرگز اطلاعات شخصی را به دیگران ندهید
بالگرد اورژانس هوایی برای تسریع درمان جوان ۲۱ ساله به پرواز در آمد
دزفول، قطب تولید مرکبات سالم 
دستگیری سارقان اماکن خصوصی در چاراویماق
پیشرفت گسترده در توسعه ۳۲۹ هکتاری بندر امام خمینی (ره)
بیش از یکهزار متر مربع اراضی ملی در اهواز به بیت المال بازگشت
افزایش تراز دریاچه ارومیه
پیشرفت مطلوب اجرای طرح چهارخطه شوشتر-صالح شهر-دزفول
ماندگاری هوای گرم در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
یک فروند هواپیمای نهاجا دچار سانحه شد
دعای روز دوم ماه مبارک رمضان
تاکایچی به چین هشدار داد
واریز عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران لشکری و کشوری
سردار جوانی: «سلاح خطرناک‌تر از ناو» بزرگنمایی نیست
ورود سامانه بارش جدید به استان همدان
توقیف ۸۵۰ کیلوگرم زغال و چوب از قاچاقچیان در کهگیلویه و بویراحمد
اعلام نتایج صلاحیت داوطلبان؛ اولویت با شهرهای پرجمعیت
فشار مذاکراتی و جنگ روانی؛ دو دلیل تحرکات نظامی آمریکاست
پهلوگیری ناوشکن دنا در بندر ویشاخاپاتنام هند
اعلام نتایج بررسی صلاحیت داوطلبان شورا‌های شهر
پیش‌بینی بارندگی پراکنده در شمال کشور
ثبت‌نام بیش از ۵ هزار داوطلب انتخابات شورا‌های روستا؛ تمدید مهلت ثبت‌نام تا پایان امروز
دعای هر روز و روز دوم ماه مبارک رمضان
دستگیری عامل آتش سوزی تالاب انزلی
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)
دعوت از ورزشکار مراغه‌ای به اردوی تیم ملی والیبال ساحلی نوجوانان  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)