• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۴۹۷۳۴
تاریخ انتشار: ۰۵ تير ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۴
قم » اجتماعی
دادستان عمومی و انقلاب قم؛

یک‌میلیاد تومان کلاهبرداری کارت به کارتی در سه ماه

دادستان عمومی و انقلاب قم گفت: در سه ماهه اول امسال، یک میلیارد تومان به روش کارت به کارت، از مردم قم کلاهبرداری شده است.

یک‌میلیاد تومان کلاهبرداری از طریق کارت به کارت در سه ماهه اول سالبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز قم، حجت الاسلام غریب که به مناسبت هفته قوه قضائیه در برنامه گفتگوی خبری سیمای مرکز قم سخن می‌گفت یکی از روش‌های کلاهبرداری معمول را انتقال کارت به کارت عنوان کرد و افزود: تنها در سه ماهه اول امسال، یک میلیارد تومان با استفاده از همین روش از مردم قم کلاهبرداری شده است.

وی خاطرنشان کرد: در این روش، کلاهبرداران تحت نام رادیو جوان، رادیو پیام، رادیو معارف و امثال آن با مردم تماس می گیرند و از آنان می خواهند با مراجعه به عابربانک وجهی را به حساب آنان واریز کنند.

حجت الاسلام غریب هرنوع تقاضا برای مراجعه به عابربانک‌ها را کلاهبرداری دانست و افزود: سال گذشته هم با استفاده از این روش، از مردم سه میلیارد و ۱۵۰ میلیون تومان کلاهبرداری شد.

دادستان عمومی و انقلاب قم یکی دیگر از روش‌های کلاهبرداری را پرداخت سود ماهانه تضمینی ۳۵ تا ۵۵ درصد عنوان و خاطرنشان کرد: مردم باید بدانند که در شرایط اقتصادی فعلی هیچ کس نمی‌تواند چنین سودی را بپردازد.

حجت الاسلام غریب به این کلاهبرداران هشدار داد که از این اعمال متقلبانه دست بردارند ضمن آنکه مردم هم باید هوشیار باشند که گول چنین وعده‌هایی را نخورند.

وی یکی از اولویت‌های دادستانی قم را برخود قاطع و سریع با جرایم خشن ذکر کرد و گفت: حفظ امنیت خط قرمز دستگاه قضایی است.

حجت الاسلام غریب به مخلان امنیت عمومی هشدار داد و گفت: هرکس بخواهد از طریق نزاع دسته جمعی، مزاحمت برای نوامیس، فروش موادمخدر، سرقت مسلحانه و سایر موارد، امنیت جامعه را بهم بریزد، قطعا با برخورد قاطع و احکام قضایی سنگین مواجه می‌شود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 

حجت الاسلام غریب تصریح کرد: اینگونه افراد از کمترین تخفیف‌های قانونی نیز بهره‌مند می‌شوند.

دادستان عمومی و انقلاب قم از مردم خواست برای رسیدگی سریع به اعمال مجرمانه، گزارش‌های مستند و ترجیحا تصویری خود را به دادستانی اعلام کنند.

حجت الاسلام غریب گفت: امکان ارتباط با دادستانی در فضای مجازی و پیام رسان‌های داخلی از طریق تلفن ۰۹۳۳۳۶۳۳۲۵۱ فراهم شده است.

حجت الاسلام غریب افزود: براساس همین گزارش‌های مردمی در چندروز اخیر یک منزل که به محل اعمال مجرمانه تبدیل شده بود، شناسایی و با عوامل آن برخورد قضایی صورت گرفت.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

دادستان عمومی و انقلاب قم، حمایت از سرمایه گذاری‌های مشروع و قانونی را از دیگر اولویت‌های دستگاه قضایی برشمرد و گفت: دستگاه قضایی در عین حال، با مفسدانی که تحت عنوان سرمایه گذاری فعالیت کنند برخورد می‌کند.

حجت الاسلام غریب رسیدگی به پرونده شرکت «ساینا شیمی بهشت» را نمونه‌ای از این موارد دانست و گفت: رای این شرکت با حبس‌های دراز مدت صادرشده که به زودی به اطلاع مردم می‌رسد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی در خصوص برخورد با گرانی‌ها هم این مهم را وظیفه دولت دانست، اما تاکید کرد: هرجا از دستگاه قضایی خواسته شود دادستانی وارد می‌شود و با مسئولان اهمال کار برخورد می‌کند.

دادستان عمومی و انقلاب قم از برخورد با عرضه قلیان نیز سخن گفت و افزود: اگر در مکانی قلیان عرضه شود قطعا برخورد خواهد شد به ویژه آنکه برای بانوان یا گروه‌های مختلط باشد.

حجت الاسلام غریب تصریح کرد: قلیان سرا‌ها به هیچ وجه اجازه فعالیت به ویژه در ایام شیوع کرونا را ندارند اگرچه پیش از آن هم فعالیت آن‌ها ممنوع شده بود.

وی خاطرنشان کرد: ماهانه ۵ هزار پرونده در قالب شکایت یا گزارش به دادستانی قم ارجاع می شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ساخت دامداری هفت هزار رأسی دورود نیازمند حمایت مسئولان
جلوه‌هایی از راهپیمایی ۱۳ آبان در مهاباد
پیام وزیر امور خارجه در پی وقوع زلزله در افغانستان
مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند
قدردانی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی از مردم خراسان شمالی
نتانیاهو بار دیگر برای پاسخ به اتهامات در دادگاه تل‌آویو حاضر شد
اعزام پینگ پنگ بازان مرد و زن ایران به بازی‌های کشور‌های اسلامی
اعتراض به حضور رژیم صهیونیستی در نمایشگاه سیدنی
بابلیان با طلایی‌ها ادامه می‌دهد
پیروزی پرسپولیس حاجی خوش مهاباد مقابل نماینده ارومیه
سرلشکر صفوی: ایران با تکیه بر مقاومت قدرت منطقه‌ای شده است
تاکید معتمدین سیستان و بلوچستان بر وحدت پایدار
همکاری میان پژوهشگاه ابن‌سینا و مرکز تحصیلات تکمیلی پزشکی تاجیکستان
افزایش شمار شهدای غزه به ۶۸ هزار و ۸۷۲ نفر
برافراشته در مسیر اقتدار؛ پرچم ایران در دل مردم
صدرنشینی بافقی‌ها با شکست استقلال
راهیان نور بهترین راه مقابله با تهدیدات نرم دشمن
قهرمانی ری آباد میامی در مسابقات منطقه‌ای فوتسال
نوجوانان قمی نسل تازه‌ای از مقاومت
افزایش میزان موالید در مناطق کم‌ برخوردار کشور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)