• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۵۱۱۶۱
تاریخ انتشار: ۰۷ تير ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۱
فارس » علمی و فرهنگی
حریرچی:

همه ماسک بزنند

معاون کل وزارت بهداشت با تاکید بر استفاده همه مردم از ماسک، از آغاز پویش همگانی با هشتک (#من _ ماسک _ می‌زنم) در کشور خبر داد.

همه ماسک بزنندبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، دکتر ایرج حریرچی در نشست خبری که در استودیو سلامت وزارت بهداشت و به صورت نشست تصویری برگزار شد، اظهار کرد: هم اکنون در اکثر کشور‌های دنیا برای تامین معیشت مردم و دلایل اقتصادی بازگشایی‌ها انجام شده است. در شرایط فعلی فعالیت اجتماعی، مهمترین مواردی که باعث کاهش شیوع کرونا می‌شوند، عبارت است از، استفاده از ماسک، رعایت فاصله فیزیکی یک متری با دیگران و استفاده از پوشش محافظ چشمی است که استفاده از ماسک ۸۵ درصد، رعایت فاصله فیزیکی یک متری ۸۲ درصد و استفاده از پوشش محافظ چشمی نیز ۷۸ درصد انتقال ویروس را کاهش می‌دهد.

وی گفت: از امروز خوشبختانه پویش استفاده همگانی از ماسک با هشتک «#من ماسک می‌زنم» در کشور آغاز می‌شود که انتطارمان از همگان با هر دیدگاه و هر نظری، همراهی و همکاری در این زمینه است. در این روز‌های شیوع کرونا یکی از مهمترین موارد امر به معروف، یکی از مهمترین موارد فعالیت اجتماعی و یکی از مهمترین مصادیق نوع دوستی و علاقه مندی به ایران، استفاده از ماسک توسط خودمان و ترویج استفاده ماسک برای دیگران است.

دکتر حریرچی با بیان اینکه جوانان، نوجوانان و حتی کودکان به ظاهر سالم یا دارای علایم کم کرونا، عامل مهم انتقال بیماری به دیگران خصوصا پدران و مادران و افراد مسن هستند، تصریح کرد: بنا بر اعلام اخیر مرکز کنترل بیماری‌های آمریکا (CDC) به ازای هر نفر بیمار تشخیص داده شده کرونا، ده نفر مبتلای دیگر در سطح جامعه وجود دارد که تشخیص داده نمی‌شوند.

معاون کل وزارت بهداشت اظهار کرد: در افراد زیر ۵۰ سال و خصوصاً در افراد جوان و با سن کم احتمال ابتلا به بیماری بدون علامت و یا کم علامت زیاد است. جوانان مبتلا ناخواسته و نادانسته اطرافیان و نزدیکان خود را به بیماری مبتلا می‌کنند که گاه منجر به مرگ و بستری طولانی مدت اطرافیان خودشان می‌شود؛ لذا در این مقطع حساس زمانی از لحاظ ابتلا به کرونا جوانان با رعایت دستورالعمل‌های ساده بهداشتی نظیر استفاده همیشگی از ماسک در خارج از منزل و شستشوی مرتب دست و نیز ترویج و تبلیغ این اقدامات، می‌تواند نقش بسیار مهم و تاریخی در کاهش شدت بیماری و مرگ ناشی از از کرونا داشته باشند.

وی اضافه کرد: فراموش نکنیم هر فرد مبتلا، بدون فاصله گذاری اجتماعی و رعایت بهداشت فردی، ۴۰۶ نفر دیگر را می‌تواند آلوده کند.

معاون کل وزارت بهداشت بیان کرد: کسانی که قبلاً به کرونا مبتلا شده اند و حتی مبتلایانی که آنتی بادی آن‌ها بر اساس آزمایش قبلی مثبت شده است، باید کماکان اصول فاصله گذاری اجتماعی و بهداشت فردی را رعایت کنند.

وی افزود: هنوز هیچ مستند علمی وجود ندارد که افراد مبتلا ایمنی طولانی و موثر به کرونا داشته باشند. رسیدن تعداد مبتلایان کووید ۱۹ در جهان به ۱۰ میلیون نفر و موارد مرگ به نیم میلیون نفر در همین روز‌ها برای همه مردم جهان زنگ خطر جدی و هشدار خطرناکی است.

حریرچی ادامه داد: ایران با اینکه از لحاظ تعداد خالص موارد ابتلا و از لحاظ تعداد خالص مرگ ناشی از کووید ۱۹ به ترتیب رتبه ۱۰ و ۹ جهانی را دارد، اما از لحاظ تعداد موارد ابتلا و تعداد خالص مرگ به یک میلیون نفر جمعیت به ترتیب به ۴۷ و ۳۰ دنیا با تعداد ۲۵۶۱ مورد ابتلا در یک میلیون نفر جمعیت و ۱۲۱ مرگ در یک میلیون نفر جمعیت را دارد.

معاون کل وزارت بهداشت گفت: خوشبختانه با اقدامات جمهوری اسلامی ایران، سطح کنترل کرونا در جامعه مطلوب بوده است، اما این روند نیازمند همراهی آحاد شهروندان و مسئولان است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری جلسه پیشگیری از وقوع جرم شهرستان بم
یادواره شهدای فهرج و سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی
سیل و طوفان در فهرج: خسارت 63 میلیارد تومانی به زیرساخت‌ها
 ارادت عموم مردم منطقه به شهید سلیمانی
درخشش نقشه‌برداران ثبت استان کرمان در اولین المپیاد ملی حدنگاریظ
حضور دوچرخه سوار تبریزی در مسابقات کاپ آزاد آسیایی مالزی
تبیین سیاست های اقتصادی دولت نیازمند همراهی دانشگاه هاست
اطلاعیه دانشگاه علوم پزشکی تهران، درباره فیلم منتشر شده از اتفاقات اطراف بیمارستان سینا
احیای قنات مصرآباد خدابنده با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد ریالی
آذربایجان شرقی ظرفیت بالایی در ورزش دارد
تخصیص ۱۲۷ هکتار زمین برای طرح های تجدیدپذیر در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۷ دی ۱۴۰۴
دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی در کرمان
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۷ دی ماه ۱۴۰۴
الحاق اراضی در تمام شهرستان‌های استان زنجان در دست انجام است
اوقات شرعی اهواز، ۱۷ دی ماه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۱۷ دی ۱۴۰۴ به افق قم
موفقیت علمی زمانی ماندگار است که با اخلاص همراه باشد
محبت به امیرالمومنین حقیقتی برخاسته از معرفت
برخورد قطار خاش–زاهدان با واگن باری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟
اطلاعیه وزارت رفاه درباره زمان بندی دریافت کالابرگ
میدری: کالابرگ از ۱۷ دی قابل برداشت است
سردار وحیدی: از قدرت ظاهری دشمن نباید ترسید
هیئت ویژه وزارت کشور در راه ایلام
قیمت جدید روغن نباتی اعلام شد
بیانیه مجمع نمایندگان استان ایلام در پی وقوع حادثه ناگوار شهرستان ملکشاهی
تداوم عملیات عمرانی و خدماتی در سطح منطقه چهار شهرداری ارومیه
تداوم رفتار خصمانه پاسخ قاطع و متناسب خواهد داشت
حبس ملی پوشان گیتی‌پسند در اصفهان
مرتکبان کشتار جمعی امروز مدعی دفاع از حقوق بشر هستند
شیوه برگزاری امتحانات پایان نیمسال دانشگاه آزاد اسلامی
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۶ دی
فوتبال جام ملت‌های آفریقا؛ صعود نیجریه و مصر به مرحله یک چهارم نهایی
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۶ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج  (۲ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۲ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
حق اولاد ۱۰۰ درصد و حق عائله‌مندی ۵۰ درصد افزایش می‌یابد  (۱ نظر)
آموزش و پرورش خط مقدم پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است  (۱ نظر)
کشفیات از دستگیر شدگان اغتشاشات در همدان  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
فعالیت ۳۵۹۶ تاکسی در برف و سرمای اردبیل  (۱ نظر)
ضرورت تدبیراندیشی برای افزایش جمعیت سالمند ایران در آینده  (۱ نظر)