• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۵۱۸۹۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۸ تير ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۳
سیاسی » مجلس
آقای قالیباف در مراسم بهره برداری از مرکز داده‌ها:

دغدغه اول ما باید معیشت مردم باشد

رئیس مجلس گفت: دغدغه اول ما در شرایط کنونی باید معیشت و اقتصاد کشور باشد، زیرا مردم امروز به دنبال حل مشکلات اقتصادی هستند و به هیچ عنوان دعوای حیدری - نعمتی را از هیچ کس قبول نمی‌کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای محمدباقر قالیباف در آیین بهره برداری بزرگترین مرکز داده منطقه غرب و شمال غرب کشور با اشاره به اینکه وضع اقتصادی کشورمان خوب نیست، گفت: مردم خوب ما در حوزه اقتصاد حالشان خوب نیست در برخی مواقع مواردی را می‌شنویم و می‌بینیم که‌ای کاش نشنویم و نبینیم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


وی افزود: واقعیت تلخی است که این روز‌ها در رسانه‌ها خبر‌ها حاکی از پشت بام نشینی است و امروز دغدغه جدی بخش قابل توجهی از مردم ما در حوزه مسکن است.


رئیس مجلس گفت: وظیفه همه ما به عنوان خدمتگزاران مردم این است که دغدغه اول و آخر ما در این مقطع باید توجه به اقتصاد و معیشت مردم باشد و مردم ما هرگز هیچ اختلاف و تنش و به تعبیری دعوای حیدری نعمتی را قبول نمی‌کنند.
وی ادامه داد: مردم امروز از همه ما یک توقع دارند این که کار را صادقانه انجام دهیم، خوب کار انجام دهیم و کار خوب انجام دهیم تا بتوانیم مشکلات آن‌ها را برطرف کنیم.
آقای قالیباف تاکید کرد: مردم ما مردمی قانع هستند همین که این حس در آن‌ها بوجود آید و این امنیت روانی در آن‌ها باشد که ما به درستی داریم مدیریت و تلاش می‌کنیم و آن‌ها در زندگی شان این نکته را لمس کنند ممنون مدیران خواهند بود در غیر این صورت از ما راضی نخواهند بود.


رئیس مجلس گفت: امروز باید در کمترین زمان ممکن با بیشترین تأثیرگذاری در همه جغرافیای کشور با شفافیت و عدالت نابسامانی‌های اقتصادی کشور را حل و فصل کنیم و زمانی که از اقتصاد دیجیتالی سخن می‌گوییم یعنی فرصت بزرگی در اختیار ماست که جبران عقب ماندگی‌های گذشته را انجام بدهیم و راه کوتاهی را طی کنیم و به بزرگترین دستاورد‌ها برسیم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
ضرورت حمایت از فعالان اقتصاد دیجیتال 

رئیس مجلس شورای اسلامی بر حمایت از فعالان اقتصادی به ویژه تحصیلکردگان آشنا به فضای اقتصاد دیجیتال، تاکید کرد.
آقای محمدباقر قالیباف در ادامه سخنان خود در مراسم افتتاح بزرگترین مرکز داده غرب و شمال غرب کشور، افزود: اگر غفلت کنیم، طبیعتا فاصله ما نسبت به بقیه دنیا یک شکاف دیجیتالی و عقب ماندگی ما هم از بقیه دنیا بیشتر خواهد شد.

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: بنابراین هم یک فرصت بزرگ برای ماست که گذشته را جبران کنیم و هم امروز باید با سرعت بیشتری به پیش برویم و هم در حقیقت یک خطری است که اگر از آن غفلت کنیم آسیب بزرگی حتما به ما خواهد رسید.
وی افزود: در کشورمان می‌توانیم به دو صورت نگاه کنیم، یک نگاهی که جوانان کشور را که امروز در حوزه اشتغال دچار مشکل هستند آن را یک تهدید ببینیم، و از یک منظر دیگر هم که امروز می‌توانیم ببینم، نیروی جوان نیروی تحصیلکرد و آشنا به فضای اقتصاد دیجیتالی بزرگترین سرمایه این عرصه است.

آقای قالیباف گفت: امروز دنیا برای چنین ظرفیت و منابع انسانی لحظه شماری می‌کند، ما جزو ۵ یا ۱۰ کشوری هستیم که چنین ظرفیت نیروی انسانی داریم که می‌توانیم از این فرصت حداکثر استفاده را داشته باشیم.
وی افزود: می‌خواهم بگویم که مجلس یازدهم در حقیقت نگاه و مسیرش این است که در این راه به همه عزیزانی که چه در بخش دولتی و چه در بخش خصوصی، شرکت‌های بزرگ، شرکت‌های کوچک و چه روستایی که در روستا نشسته با صنایع دستی می‌خواهد خودش را به بازار جهانی معرفی کند و هنرش را نشان دهد و عرضه کند و اقتصاد و فرهنگش را منتقل کند، کمک کنیم و در خدمت همه این‌ها هستیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: من به عنوان یک خدمتگزار و مدیر تا قبل از اینکه بعنوان نماینده مردم عزیز وارد مجلس شوم، واقعا بعنوان یک مدیر این را حس کردم، همان روز‌های اول که در ابتدای این قرن بیست و یکم و در سال‌های ۲۰۰۲ و ۲۰۰۳ که من توفیق خدمت در مجموعه نیروی انتظامی را داشتم به اهمیت این موضوع پی بردم که در مدیریت، شفافیت، سلامت، سرعت و در خدمت و در کوچک سازی و کارآمد سازی چه اثر عظیمی این کار دارد.
وی به آثار سامانه پلیس ۱۱۰ اشاره کرد و افزود: در آغاز خدمات گذرنامه و گواهی نامه و خدمات پلیس + ۱۰ آنقدر مقاومت در این مسیر برای این کار در آن زمان بود، اما شما دیدید که مردم چگونه توانستند با یک تلفن از خانه هایشان امنیت خودشان را در شهر و روستا، بدست بیاورند و زن و مرد و پیر و جوان این خدمات را دریافت کنند.

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: شما دیدید که در شهرداری تهران چه اتفاقی افتاد و حتی در حوزه زیرساخت، تهران ۷۰ کیلومتر فیبر نوری داشت، ولی امروز شهر تهران بیش از ۲ هزار کیلومتر فیبر نوری دارد.
آقای قالیباف افزود: این ظرفیت بزرگی در حوزه زیرساخت است و همه شهر‌ها می‌توانند این مسیر را طی کنند.
وی گفت: این نگاه و این باور، باید آسیب جدی اقتصادی را بتواند حل و فصل کند و پیش برود.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
تاکید رئیس مجلس بر صیانت از حریم خانواده در فضای مجازی 

رئیس مجلس شورای اسلامی بر اعمال راهکار‌های لازم برای صیانت از حریم امنیت اخلاقی خانواده‌ها به ویژه کودکان و نوجوانان در فضای مجازی، تاکید کرد.
آقای محمدباقر قالیباف در ادامه اظهاراتش در مراسم بهره برداری از بزرگ‌ترین مرکز داده منطقه غرب و شمال غرب کشور، موفقیت در هر کاری را منوط به همدلی و همزبانی مسئولان دانست و افزود: همه می‌دانیم که اگر رفتاری خارج از قانون و وظایف مان در ساختار‌های پیش بینی شده بخواهیم انجام دهیم، باید از قوانین تبعیت کنیم و به آن احترام گذاریم.

وی اضافه کرد: حتی اگر طبق دیدگاه مان احساس می‌کنیم که قانون نیاز به اصلاح دارد و ممکن است جایی خلاء قانونی وجود داشته باشد، حتماً به سرعت در مجلس شورای اسلامی در خدمت دوستان هستیم.
آقای قالیباف تاکید کرد: در مجلس یازدهم، هر تصمیمی باید بدون استثنا بر ۴ رویکرد شامل شفاف سازی، هوشمند سازی، مردمی سازی و کارآمد سازی مبتنی باشد که همه این رویکرد‌ها مبتنی بر فضای مجازی و به معنی اصلاح فرآیندها، جلوگیری از فساد، ارتقاء سطح مدیریت و اثرگذاری است.

رئیس مجلس، اقتصاد مقاومتی را معادل اقتصاد مردمی دانست و افزود: مردمی سازی اقتصاد یعنی اقتصاد دیجیتالی که لازمه اش آن است که بتوانیم در همه عرصه ها، اعم از بخش خصوصی، دولت و شورای عالی فضای مجازی به عنوان نهاد سیاستگذار و ناظر، کار‌ها را پیش ببریم.
وی همچنین با اشاره به آسیب‌های ناشی از همه گیری بیماری کرونا برای بخش‌های مختلف، گفت: البته شیوع این بیماری، فرصت بزرگی را نیز ایجاد کرد چنان که این جلسه و بسیاری جلسات دیگر را به طور تصویری برگزار می‌کنیم و اگر بسیاری کسب و کار‌ها تعطیل شد، کسب و کار‌های دیگری رونق یافت که به آن کسب و کار‌ها کمک می‌کند و باید از این فرصت‌ها در بالاترین حد ممکن استفاده کنیم.

آقای قالیباف تاکید کرد: در اینجا به موضوع شبکه شاد اشاره شد و اینکه در صورت ادامه شیوع کرونا، حتماً موضوعات آموزشی ما یکی از زیرساخت‌هایی است که باید پیگیری کنیم به ویژه آن که در این عرصه عدالت آموزشی مهم است.
وی گفت: در حالی در شبکه شاد خدمات آموزشی ارائه می‌کنیم که هنوز بخش قابل توجهی از مردم در روستا‌ها و حتی در برخی شهر‌ها و حاشیه‌های آن، امکان داشتن تلفن همراه هوشمند را ندارند.

رئیس مجلس افزود: البته معلوم نیست که اگر هم این وسیله را در اختیار داشته از آسیب‌های آن در امان باشند و به همین علت حتماً نیازمند آن هستیم که در این حوزه از حریم خانواده‌ها صیانت کنیم که البته روش‌های فنی متعددی برای این کار وجود دارد که ممکن است از سیم کارت تا محتوا را در بر گیرد.

اولویت مجلس؛ رسیدگی به معیشت و اشتغال مناطق محروم 


رئیس مجلس شورای اسلامی گفت:​ رسیدگی به معیشت، اشتغال و اقتصاد مردم در مناطق محروم و حاشیه شهر‌ها در اولویت مجلس یازدهم است.
آقای قالیباف در ادامه سخنانش در مراسم افتتاح بزرگترین مرکز داده غرب و شمال غرب کشور با اشاره به اینکه امروز خیلی از خانواده‌ها در مناطق محروم گوشی تلفن هوشمند ندارند افزود: اگر شرکت‌هایی وجود دارند که می‌توانند به تعهد اجتماعی خود عمل کنند به این خانواده‌های محروم خدمات ارائه کنند.


وی گفت: درشرکت‌های دانش بنیان ما از جهت فنی این امکان وجود دارد که بتوانند تلویزیون خانواده‌های محروم را به تلویزیون هوشمند تبدیل کنند.
رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه باید از این فرصت‌ها با دقت و به خوبی استفاده کنیم افزود: اینجاست که باید شرکت‌های دانش بنیان و اقتصاد دیجیتال ما در حوزه آموزش از این فرصت پیشرو استفاده کنند.
آقای قالیباف گفت: به زودی مهر ماه و سال تحصیلی جدید از راه می‌رسد و باید برای دانش آموزانی که در محرومیت به سر می‌برند فکری کنیم.
وی افزود: رسیدگی به معیشت، اشتغال و اقتصاد مردم در مناطق محروم و حاشیه شهر‌ها با اولویت در دستور کار مجلس یازدهم قرار دارد.


رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: ما تقویت این مسیر را عادلانه‌ترین و اقتصادی‌ترین راه می‌دانیم و در این مسیر همراه عزیزانمان در دولت، بخش خصوصی و همه مجموعه‌ها هستیم.
آقای قالیباف افزود: امروز سهم بسیاری از کشور‌های دنیا در جی دی پی بیش از ۱۵ درصد است، ولی سهم ما حدود ۵ درصد است و ما باید این فاصله را کم کنیم.


وی گفت:​ با دانش فنی و با نیرو‌های جوانی که در کشور داریم باید دست به دست هم کشورمان را به پیش ببریم.
رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان سخنان خود از همه دست اندرکارانی که این دیتا سرور را در غرب و شمال غرب کشور فعال کردند قدردانی کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
اگه مردم مهم بودند که حال وروز ما این نبود
نظر شما
آخرین اخبار
عراقچی: نمی‌توانیم از غنی سازی دست بکشیم
مشاور رسانه‌ای حماس: در حال بررسی پیشنهاد‌ها برای دستیابی به توافق در غزه هستیم
هلاکت فرمانده عملیات یگان‌های کماندویی رژیم صهیونیستی
مقاومت در غزه نابود شدنی نیست
بررسی ابعاد حقوقی مجروحان و شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه
سوختن ۱۵۰ اصله نخل خرما در شهرستان شادگان
تقویم روز اوقات شرعی گیلان ، ۳۱ تیر ۱۴۰۴
ایرانشهر، بدون مرگ مادر در سه ماه نخست امسال
اختتامیه همایش ملی شعر قدسیان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۴ به افق قم
مراسم گرامیداشت سرلشکر شهید غلامحسین غیب‌پرور
نصب پنل خورشیدی بر پشت بام های خانه های روستایی
پرچم متبرک حرم مطهر درمنزل شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه
کشف و جمع آوری ۹۱۶ دستگاه ماینر غیر مجاز در تبریز
اعزام هواپیمای آبپاش برای مهار حریق در بخش عراقی تالاب هورالعظیم
وزش باد تهدیدی بر جان جنگل های ابر شاهرود
پبش بینی تداوم هوای گرم و وزش باد در سمنان
کاشت کنجد در مزارع جنوب فارس
میزبانی کیش از اردوی پیش‌فصل تیم فوتبال سایپا
تغییر ساعات کاری ادارات کردستان در روزهای سه شنبه و چهارشنبه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دستگیری ۲ نفر در پرونده شهادت محیط‌بان
خودروسازان بدهکار؛ داد قطعه‌سازان را درآوردند!
تشریح اقدامات وزارت آموزش و پرورش در دفاع مقدس ۱۲ روزه
سفره‌های زیرزمینی مفیدترند یا سدها؟
ورود بلاکچین به تأمین مالی تولید
تصویب بسته تامین منابع مالی برای بازسازی واحد‌های تولیدی؛ به‌زودی
ثبت ارزش ۹.۴ هزار میلیارد ریالی در فروش روزانه بورس انرژی
بررسی مشکلات ۱۵ واحد تولیدی و صنعتی استان تهران
پاکدامن، نامزد عضویت در کمیته ورزشکاران فدراسیون جهانی شمشیربازی
آتش‌سوزی ۲۰ هکتار از پارک ملی تندوره درگز
مقابله منسجم با قاچاق حیات‌وحش در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست
رئیس فدراسیون تکواندو سفیر ملی صبر شد
نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان؛ ۲۷ مرداد
ایران در جمع ۷ کشور دارای دانش فنی ساخت پوشش نانویی مقره‌های برق درجهان
تامین کالا‌های اساسی در دوران دفاع مقدس ۱۲ روزه
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۲ نظر)
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
رویداد «کاروان روایتها» برگزار می‌شود  (۱ نظر)
تشدید نظارت بر بازار برنج، روغن و شکر  (۱ نظر)
حمله گسترده سایبری به زیرساخت‌های آمریکا  (۱ نظر)
سازمان ملل: غزه با گرسنگی فاجعه‌بار رو‌به‌رو است  (۱ نظر)
خلع سلاح یمن غیرممکن است  (۱ نظر)
تظاهرات حمایت از غزه در ترکیه، اردن، مصر، عراق و لیبی  (۱ نظر)