تولید حدود ۱۱۱ تن محصول ارگانیک در خراسان جنوبی
حدود ۱۱۱ تن محصول ارگانیک در یک سال گذشته در خراسان جنوبی تولید شد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیمای مرکز خراسان جنوبی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: این محصولات شامل ۱۰۳ تن زرشک،
۲۳۴ کیلوگرم زعفران و ۷ تن و ۶۲۴ کیلوگرم گل محمدی است که سالم و بدون استفاده از کود و سموم شیمیایی، تولید شد.
قوسی افزود: در خراسان جنوبی، ۱۵۱ هکتار زمین زیر کشت محصولات ارگانیک است که از این مقدار، ۳۸ هکتار مربوط به زرشک، ۸۴ هکتار مربوط به زعفران و ۲۹ هکتار مربوط به گل محمدی است.
وی گفت: محصولات ارگانیک استان در شهرستانهای قاین ، زیرکوه ، سرایان ، بیرجند و سربیشه تولید میشود که بیشترین آن مربوط به شهرستانهای زیرکوه و قاین است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان افزود: محصولات ارگانیک تولید شده در خراسان جنوبی به استانهای خراسان رضوی و تهران و همچنین کشورهای اروپایی، آلمان و فرانسه فرستاده میشود.