• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۵۸۱۵۷
تاریخ انتشار: ۱۵ تير ۱۳۹۹ - ۱۶:۵۸
بین الملل » آمریکا
ادامه شیوع ویروس کووید ۱۹

اوضاع بدتر بیماران کرونایی کم سن در آمریکا

بیماران کم سن و سال‌تر مبتلا به کرونایی در آمریکا، وضعیت شان بدتر شده است.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، پایگاه اینترنتی شبکه تلویزیونی سی ان ان عربی اعلام کرد اینجا بیمارستان متودیست در شهر سان آنتونیو است. هر دو ریه این جوان ۲۹ ساله درگیر ویروس کووید ۱۹ شده است. ریه‌های این جوان نیاز به عکس ام آر آی دارد. حال این بیمار به شدت وخیم است و انواع دستگاه به وی وصل است که برای جابجایی وی نیاز به نیرو‌های متعددی وجود دارد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
آدام سهیونی مدیر پرستاران قسمت سی سی یوی بیماران کرونایی در این زمینه گفت: «ما در زمینه بیماران مبتلا به ویروس کرونا در حالتی از انفجار قرار داریم. هنوز از حد توان ما خارج نشده، اما شرایط بسیار سخت است»
خبرنگار افزود: این جوان تحت فشار است و پیش بینی می‌شود در روز‌های آینده شرایط بدتر شود. منطقه بیکسار در سان آنتونیو شاهد افزایش شدید نسبت بیماران کرونایی است. در ۳۰ روز گذشته نتایج مثبت ویروس کرونا در میانگین هفتگی از سه و شش دهم درصد به بیست درصد افزایش یافته است.
آمار بیماران افزایش یافته است بر تعداد مادران مبتلا به ویروس کووید ۱۹ افزوده شده است. بیمارستان متودیست هم اکنون از یک بخش مراقبت ویژه مجزا تنها برای کودکانی که از مادرانی که به بیماری کرونا مبتلا هستند به دنیا می‌آیند برخوردار است.
خبرنگار از مگان وان دیوارک پرستار مسئول از بخش مراقبت ویژه کودکان پرسید: «هر مادری دوست دارد پس از تولد فرزندش را در آغوش بگیرد، اما آیا برای مادران کرونایی این آغوش کشیدن امکانپذیر است؟» وی پاسخ داد: متاسفانه؛ خیر. به محض تولد فرزند کودک را نزد ما می‌آورند از اینرو شاید یک لحظه کوتاهی فقط مادر کرونایی فرزندش را می‌بیند.
خبرنگار در این گزارش گفت: ویروس کرونا در رحم مادر به جنین منتقل نمی‌شود، اما هنگام تولد خطر ابتلای کودک به ویروس کووید ۱۹ افزایش می‌یابد. این در حالی است که درمان نوزادان بیمار پیچیده‌تر است. حتی به رغم اینکه تست کرونای این نوزادان منفی هم درآید باز هم با آن‌ها همانند فرد مشکوک به کرونا رفتار می‌شود؛ کارکنان بخش بهداشت تجهیزات و لباس ویژه در اختیار دارند و این کودکان را از مادران کرونایی خود جدا می‌کنند.
خبرنگار از پرستار پرسید: شما هم اکنون ۵ نوزاد در این اتاق دارید و ۱۶ متر مربع فضا دارید آیا فکر میکنید مساحت اتاق پر شود؟
پرستار پاسخ داد: بله با توجه به شرایطی که می‌بینیم در آینده نوزاردان بیشتری در این بخش بستری خواهند شد.
خبرنگار گفت: کریستی لاباستیدا تنها ۳۶ سال سن دارد و منتظر تولد فرزند چهارم خویش است او و همسرش به ویروس کرونا مبتلا هستند.
کریستی لاتباستیدا که یک کودک هشت ماهه در شکم دارد گفت: بیشترین چیزی که مرا اذیت می‌کند این است که استخوان درد دارم نمی‌توانم دراز بکشم، زیرا برایم سخت است. من یک زن قوی هستم، اما هم اکنون برای امور روزمره نیاز به کمک دارم.
خبرنگار همچنین ادامه داد: شاید بیمارستان متودیست شاهد تعداد بیشتری از مادرانی که به بیماری کرونا مبتلا هستند و در آستانه وضع حمل هستند بستری کند.
دکتر جفری دیلافولب متخصص در بیماری‌های ریوی اظهار داشت: متاسفانه سن بیماران کرونایی کاهش یافته و بیماری آن‌ها نیز تشدید یافته است سن بیماران از پنجاه و شصت در موج اول بیماری به بیست سال کاهش یافته است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دو زمین‌لرزه پیاپی وراوی شهرستان مهر را لرزاند
پیش بازی‌های روز دوم از هفته دهم لیگ برتر فوتبال
تقویم روز و اوقات شرعی شانزدهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
کاهش ۵۰ درصدی آب ورودی سد‌های خراسان شمالی 
آمادگی می‌تواند پایلوت طرح ملی حکمرانی داده و آموزش مدیران هوشمند باشد
مضرات نوشیدن آب سرد برای بدن
جوی پایدار در بیشتر مناطق کشور
خبرنگار صداوسیما جایگاه نخست رویداد رسانه‌ای «ن» را به‌دست آورد
امشب، آخرین مهلت ثبت نام آزمون دکتری ۱۴۰۵
گلایه اهالی روستای طَورِه شوط از عدم تکمیل مدرسه
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (شانزدهم آبان ۱۴۰۴)
آغاز لیگ برتر بدمینتون مردان کشور با نمایش قدرت تیم‌های برتر
آغاز لیگ برتر بدمینتون بانوان کشور با گرامیداشت یاد زنده‌یاد صابر کاظمی
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
برپایی کاروان سلامت در مایان 
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
داستان یک نردبان
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
حملات رژیم صهیونیستی به مواضع حزب الله در جنوب لبنان
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)