• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۶۰۱۴۰
تاریخ انتشار: ۱۷ تير ۱۳۹۹ - ۱۸:۴۲
بین الملل » مقاومت
معاون دبیرکل حزب الله لبنان اعلام کرد

حاج قاسم سلیمانی در جنگ لبنان در کنار ما بود

شیخ نعیم قاسم گفت: در تجاوز اسرائیل در ژوئن ۲۰۰۶ حاج قاسم سلیمانی در کنار ما بود و در اوج جنگ لبنان و در سخت‌ترین شرایط حاضر نشد لبنان را ترک کند.

 به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما شیخ نعیم قاسم معاون دبیرکل حزب الله لبنان گفت: ما برای مقابله با تجاوز اسرائیل در ژوئن ۲۰۰۶ که هدف آن همانطور که صهیونیست‌ها اعلام کردند، از بین بردن مقاومت اسلامی بود,، اما خدا رو شکر با آمادگی تجهیزات کامل و رهبری خردمند همچون سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله , داشتیم و فرماندهان نظامی جهادی ما همچون حاج عماد مغنیه و دیگران در میدان حضور داشتند و حاج قاسم سلیمانی هر روز کنار ما بود. او در اوج جنگ لبنان و در سخت‌ترین شرایط حاضر نشد لبنان را ترک کند. او در جنگ ژوئن یکی از حاضران در اتاق عملیات مرکزی بود تا نیاز‌های فوری را تامین و در خصوص نقشه‌های نظامی برای مقابله با دشمن و کسب پیروزی کمک کند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
به دلیل حضور وی در اتاق عملیات، جلسات این اتاق منحصر به امور جهادی بود. ما با وی به عنوان مشاور ارتباط داشتیم و درباره چگونگی کمک به مردم و چگونگی بهره برداری از نتایج جنگ از وی مشورت می‌گرفتیم.
 
شیخ نعیم قاسم: هدف آمریکا نابودی مقاومت است.
به گزارش پایگاه اینترنتی العهد شیخ نعیم قاسم، معاون دبیرکل حزب الله لبنان در گفتگو با این پایگاه خبری گفت: عملیات گرسنه نگه داشتن لبنان که آمریکا و اسرائیل آن را اجرا می کنند, به نفع آمریکا نخواهد بود. این سیاست برای تحقق اهداف اسرائیل و اعمال فشار بر لبنان اجرا می شود. همه در لبنان می دانند که مشکل مربوط به دلار است. عامل اصلی مشکل اقتصاد لبنان در درجه نخست آمریکاست که مانع از انتقال پول به لبنان می شود و تلاش می کند در نحوه اداره این کشور مداخله کند. آمریکا به صندوق بین المللی پول فشار وارد می کند تا مانع از کمک و وام دادن به لبنان شود.
شیخ نعیم قاسم در واکنش به ادعاهایی مبنی بر اینکه حزب الله لبنان این کشور را به گروگان گرفته است, گفت: اگر حزب الله به استقلال لبنان علاقه مند است و عده ای مخالف آن هستند، این موضوع افتخار ماست. اگر حزب الله نمی خواهد لبنان وابسته باشد و به پروژه اسرائیل نمی پیوندد و توانسته است طرف های دیگر را در این خصوص متقاعد سازد و با آنها همکاری کند و آنها متقاعده شده اند که زیر چتر اسرائیل قرار نگیریند، این مایه افتخار ماست و آن را انکار نمی کنیم. اگر حزب الله به مثلث ارتش، ملت و مقاومت پایبند است و بسیاری از رهبران سیاسی و ملت لبنان با حفاظت از کشور در برابر خطر اسرائیل موافقند, ما به آن افتخار می کنیم و خود را از آن تبرئه نمی کنیم.
شیخ نعیم قاسم در خصوص اظهارات دورتی شیا سفیر آمریکا در لبنان که حزب الله و دبیرکل این حزب را تهدیدی برای ثبات لبنان و مانع پیشرفت اقتصادی این کشور به شمار آورده است, گفت: اقدام سفیر آمریکا در دگرگون جلوه دادن حقایق و اینکه اقدامات تجاوزکارانه اقتصادی آمریکا را به حزب الله نسبت دهد, چیزی نیست که کسی آن را باور کند. اکنون به وضوح روشن است که آمریکا عامل گرسنه کردن لبنان, افزایش قیمت دلار و ممانعت از ورود آن به لبنان است. آنها می خواهند با حمله به حزب الله از خود دفاع کنند اما در لبنان همه می دانند که مشکل مربوط به دلار است. ما این اظهارات سفیر آمریکا را مردود و ناشی از این احساس می دانیم که همه تبلیغات و اطلاعات آنها برای مسئول دانستن حزب الله ناکام بوده است و آنها می خواهند از این طریق آن را جبران کنند. حتی از بعضی از دوستان شنیدیم که یکی از دلایل این گونه تحرکات سفیر آمریکا این است که دوستان آمریکا عملکرد درستی نداشته اند و اکنون سفیر آمریکا ناچار شده است خود به خط مقدم بیاید.
وی در پاسخ به این پرسش که در سالگرد جنگ 2006 و در نبود حاج قاسم سلیمانی یکی از ستون های مقاومت, نقش وی را کنار مقاومت در این جنگ چگونه توصیف می کنید؟ گفت: ما برای مقابله با تجاوزگری ژوئن 2006 آمادگی, تجهیزات کامل و رهبری خردمند (همچون سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله) که خدا او را حفظ کند, داشتیم و فرماندهان نظامی جهادی ما همچون حاج عماد مغنیه و دیگران در میدان حضور داشتند و حاج قاسم سلیمانی هر روز کنار ما بود. او در اوج جنگ لبنان و در سخت ترین شرایط حاضر نشد لبنان را ترک کند. او در جنگ ژوئن یکی از حاضران در اتاق عملیات مرکزی بود تا نیازهای فوری را تامین و در خصوص نقشه های نظامی برای مقابله با دشمن و کسب پیروزی کمک کند.
به دلیل حضور وی در اتاق عملیات, جلسات این اتاق منحصر به امور جهادی بود. ما با وی به عنوان مشاور ارتباط داشتیم و درباره چگونگی کمک به مردم و چگونگی بهره برداری از نتایج جنگ از وی مشورت می گرفتیم.
شیخ نعیم قاسم در بخش دیگری در پاسخ به پرسشی درباره نقش سردار سلیمانی در جنگ سوریه گفت: وی از سال 1998 به عنوان فرمانده نیروی قدس شناخته می شد. هدف نیروی قدس تشکیل ارتش 20 میلیونی برای آزادسازی قدس بود. این ارتش متشکل از مجموع نیروهای مقاومت در کل منطقه اعم از فلسطین, لبنان, عراق, پاکستان, افغانستان و سوریه است. او همواره تامین تجهیزات, آمادگی ها و آموزش ها را در سطح کل منطقه دنبال می کرد. وقتی سال 2011 جنگ سوریه آغاز شد, طبعاً حاج قاسم به صورت مستقیم این پرونده را پیگیری می کرد. هدف نخست او نجات سوریه از این جنگ جهانی, هدف دوم او مقابله با داعش و جریان های تکفیری و هدف سوم او کمک به نیروها اعم از نیروهای عراقی, افغانستانی, پاکستانی, ایرانی و غیره برای پشتیبانی از سوریه و حضور کنار نیروهای حزب الله در سوریه بود. بنابراین، او فرمانده واقعی تمام نیروهای غیر سوری در سوریه برای مقابله با چالش ها و دستیابی به پیروزی در برابر داعش بود.
خبرنگار العهد از شیخ نعیم قاسم پرسید: وقتی نام شیهد سلیمانی را می شنوید, نخستین چیزی که به ذهنتان متبادر می شود چیست؟ وی در پاسخ گفت: نخستین چیزی که با یاد این شهید بزرگ, حاج قاسم سلیمانی در ذهنم متبادر می شود, تواضع و ارتباط او با اهل بیت علیهم السلام است. او ذوب در ولایت و رهبری متجلی در امام خامنه ای حفظه الله تعالی بود. او در همه عرصه ها با مجاهدان زندگی می کرد. یکی از نکات مهم در شخصیت شهید سلیمانی این بود که او فرمانده نظامی سیاستمداری بود, یعنی افزون بر راهبردهای نظامی، راهبرد سیاسی نیز داشت و به همین علت نگرش او به امور فراتر از نگرش صرفاً نظامی بود. شهید سلیمانی شخصیتی استثنایی داشت و به همین علت است که میلیون ها نفر در سراسر ایران برای او عزاداری کردند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
مهارت‌افزایی نیروی کار، گام مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
برپایی کاروان سلامت در مایان 
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت، بدل به شهری بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
داستان یک نردبان
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)