• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۶۸۱۸۲
تاریخ انتشار: ۲۷ تير ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۹
بین الملل
خبرهاي کرونا

آخرین تحولات ويروس کرونا در جهان

کشورهاي آمريکا،برزيل و هند در صدر تعداد مبتلايان به ويروس کرونا قرار دارند.

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از خبرگزاری فرانسه از پاریس؛ تعداد تلفات ویروس کرونا در جهان بنا بر آخرین آمار از ابتدای شیوع ویروس کرونا در دسامبر سال گذشته در چین تا ساعت ۱۹ به وقت بین المللی دیروز پنجشنبه، در جهان بیش از ۱۳ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر به ویروس کووید-۱۹ مبتلا شده اند و از این تعداد ۵۸۵ هزار و ۷۵۰ نفر جان باخته اند.
ایتالیا رسما از مرز ۳۵ هزار قربانی عبور کرد. این در حالی است که برزیل اعلام کرد که بیش از ۲ میلیون نفر در این کشور به ویروس کرونا مبتلا شده اند. هند نیز از مرز ۱ میلیون مبتلا گذشت.
آمریکا که از پایان ماه ژوئن با گسترش مجدد شیوع ویروس کرونا روبرو شده، از نظر تعداد قربانیان و مبتلایان (۱۳۸ هزار و ۲۰۱ قربانی و ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار مبتلا) در رتبه اول جهان قرار گرفته است.
برزیل با ۷۶ هزار و ۶۸۸ قربانی، انگلیس با ۴۵ هزار و ۱۱۹ قربانی، مکزیک با ۳۶ هزار و ۹۰۶ قربانی و ایتالیا با ۳۵ هزار و ۱۷ قربانی، پس از آمریکا در رتبه‌های بعدی قرار گرفته اند.
به استثنای کشور‌های بسیار کوچک، بلژیک از نظر جمعیت، بالاترین نرخ تلفات (۸۴۵ نفر به ازای هر یک میلیون نفر) را به خود اختصاص داده است. انگلیس با ۶۶۵ نفر، اسپانیا با ۶۰۸ نفر و ایتالیا با ۵۷۹ نفر در ازای هر یک میلیون نفر در رتبه‌های بعدی قرار داردند.

رکورد جدید برای ​آمریکا
آمریکا با ۶۸ هزار مبتلای جدید در عرض ۲۴ ساعت از این نظر صاحب یک رکورد جدید شده است. از ابتدای شیوع اپیدمی تا ساعت ۲۰ و ۳۰ دقیقه روز پنجشنبه به وقت محلی ۳ میلیون و ۵۶۰ هزار و ۳۶۴ نفر در این کشور به ویروس کرونا مبتلا شده اند.

انگشت اتهام به سوی مسکو
در بحبوحه رقابت بر سر ساخت واکسن، انگلیس، آمریکا و کانادا سرویس‌های اطلاعاتی روسیه را مسئول حمله هکر‌ها با هدف دسترسی به نتیجه تحقیقات مرتبط با ساخت واکسن معرفی کردند. این در حالی است که کرملین این اتهام را رد کرده است.

سومین درخواست کمک سازمان ملل
سازمان ملل برای دستیابی به ۳ میلیارد و ۶۰۰ میلیارد دلار برای سرمایه گذاری روی طرح پاسخ بشر دوستانه جهانی به بیماری همه گیر تلاش می‌کند. این سازمان نسبت به هزینه بی تحرکی در برابر وضعیت فقرا در مقابل ویروس به کشور‌های توسعه یافته هشدار داد.
مارک لوکاک معاون دبیر کل سازمان ملل در امور بشردوستانه در این رابطه گفت:​ «تا کنون واکنش کشور‌های ثروتمند به وضعیت سایر کشور‌ها ناکافی بوده است.» وی افزود: «مشکلات بزرگی که جهان با آن روبروست، ممکن است با پولی نسبتا کم و فکر و اندیشه زیاد قابل حل است.

مراسم مذهبی جهانی در لوردز (فرانسه)
مقامات کلیسایی در لوردز با هدف لغو (حضوری) مراسم زیارت، برای اولین بار زیارت مجازی جهانی به نام «لوردز یونایتد» "Lourdes United" را در سالگرد آخرین ظهور برنادت سوبیرو به ۵ زبان و از طریق شبکه‌های تلویزیونی کاتولیک برگزار کردند.

آلمان، صدور مجوز قرنطینه محلی
آلمان که با خطر موج دوم ویروس کرونا روبرست، تشدید مقررات قرنطینه محلی را مجاز اعلام کرد. با این مجوز، مقامات محلی می‌توانند مقررات محدویت خروج از خانه را در برخی مناطق را اعمال کنند.

در انگلیس نیز مقررات قرنطینه مجدد در شهر لستر کاهش می‌یابد.

بحران در جنبش المپیک
از نظر ریچارد پاوند عضو سابق کمیته بین المللی المپیک ورزشکاران و فعالان مرتبط با المپیک در جریان گسترش همه گیری کرونا با بدترین بحران از دوران بایکوت در سال ۱۹۸۰ روبرو شده اند. این حقوقدان کانادایی، رئیس سابق آژانس جهانی ضد دوپینگ و معاون سابق کمیته المپیک بر این باور است که همه گیری کووید-۱۹ که مسابقات المپیک توکیو را از تابستان امسال به تعویق انداخت، شبکه‌های پوشش دهنده این رقابت ها، ورزشکاران و مقامات ذی ربط را با مشکل مواجه کرده است.

تعویق پرتاب تلکسوپ فضایی جیمز وب
پرتاب تلسکوپ ۱۰ میلیارد دلاری این تلسکوپ با فضاپیمای آریان ۵ به دلیل همه گیری کرونا مجددا از ماه مارس به ۳۱ اکتبر سال ۲۰۲۱ به تعویق افتاد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شمارش نفوس و مسکن در سه شهرستان فارس
توضیحات معاون اقتصادی استانداری گلستان درباره کالابرگ یک میلیون تومانی/ ذخایر کالا‌های اساسی در گلستان کافی است
۱۲۴ هزار دانش‌آموز بوشهری از شیر رایگان بهره‌مند شدند
پرونده قاچاق سوخت روی میز تعزیرات
سرشماری هوبره در مناطق آزاد محیط زیست فسا
هوای اصفهان در یک منطقه و دو شهر مجاور قرمز است
دانمارک: واشنگتن تهدید‌ برای تصاحب گرینلند را متوقف کند
صفحه نخست روزنامه‌های اصفهان (پانزدهم دی ماه ۱۴۰۴)
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
افتتاح مدرسه قرآنی
شهروند خبرنگار؛ اختلال درطرح‌های توسعه شهرداری نقده
قهرمانی کُشتی‌گیر اصفهانی بعد از گذشت دو دهه
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۵ دی
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان ( پانزدهم دی ماه۱۴۰۴)
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
۲۴ نانوایی جدید در زنجان به طرح پخت نان کامل پیوستند
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۵ دی ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر
کالابرگ ۴ میلیونی به چه کسانی اختصاص می‌یابد؟
سه محور کوهستانی به علت بارش برف مسدود است
تکذیب خبر مجازی شدن امتحانات دانشگاه آزاد
بازدید سرلشکر پاکپور از مراسم سالگرد شهید سلیمانی در کرمان
آغاز اجرای وعده رئیس‌جمهور برای عدالت در توزیع یارانه
آغاز رسمی اجرای طرح جامع حمایت معیشتی و امنیت غذایی
قهرمانی المپیاکوس با گلزنی طارمی
سرشماری حضوری در ۷۰ نقطه از کشور در آبان ۱۴۰۵
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۴ دی
جوّی آرام در بیشتر مناطق کشور
همراهی دولت و مجلس در توجه به معیشت مردم ضروری است
۶ محور مواصلاتی کشور مسدود است
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می گیرد
حذف ارز ترجیحی کالا‌های اساسی و نهاده‌های دامی
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۱۷ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۹ نظر)
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد  (۷ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۵ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
مردم ایران دشمنانی به مراتب کارکشته‌تر را ناامید کرده‌اند  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می گیرد  (۲ نظر)
ایران در نبرد ۱۲ روزه از موشک‌های استراتژیک استفاده نکرد  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
لاریجانی: مردم آمریکا مراقب سربازانشان باشند  (۱ نظر)
وزیر دفاع: بی ملاحظه به تهدیدات پاسخ می‌دهیم  (۱ نظر)