• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۶۹۸۵۴
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۲
خراسان رضوی » اجتماعی
استاندار خراسان رضوی؛

خانه‌های هلال موجب ارتقای تاب‌آوری در برابر حوادث

خانه‌های هلال موجب ارتقای سطح تاب‌آوری جامعه در برابر حوادث و بلایای طبیعی است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، استاندار خراسان رضوی در دیدار با مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان رضوی خانه‌های هلال موجب ارتقای تاب‌آوری در برابر حوادثبر ضرورت افزایش آگاهی عمومی و آمادگی مردم در مواجهه با مخاطرات و حوادث تاکیدکرد و افزود : تشکیل "خانه هلال" در نهاد‌ها و نیز راه‌اندازی آن در سطح شهر‌ها و روستا‌ها می‌تواند زمینه‌ساز استفاده از بیشتر ظرفیت‌های مردمی برای ارتقای سطح تاب‌آوری جامعه در برابر حوادث باشد.
 
علیرضا رزم‌حسینی افزود: این طرح به شورای اداری خراسان رضوی ابلاغ می‌شود و ادارات و نهاد‌های دولتی نیز موظف هستند در راستای توانمندسازی عمومی در همین زمینه گام بردارند. 
 
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان رضوی نیز در این نشست گزارشی از اقدامات این نهاد در مقابله با شیوع ویروس همه‌گیر کرونا و مدیریت آن ارائه کرد و افزود : در مرحله نخست موضوع آموزش عمومی برای آشنایی مردم با ویروس کرونا مد نظر بود و سپس یک میلیون و ٩۶ هزار و ٥٨١ نفر مورد غربالگری و پایش قرار گرفتند.
 
مجتبی احمدی همچنین به اولویت ایجاد خانه‌های هلال اشاره کرد و گفت : برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی خانه‌های هلال به منظور ارائه آموزش‌های همگانی به مردم در اقصی نقاط استان با هدف ارتقای سطح آمادگی جامعه برای پاسخگویی به هنگام و مدیریت بهینه در بحران‌ها را در دستور کار داریم.
 
وی افزود: در پنجمین دوره انتخابات سراسری مجامع هلال احمر در این استان نیز در مرحله نخست سه هزار و ۶١٢ نفر از اعضای جوان، داوطلب و امدادگر جمعیت هلال احمر در این انتخابات شرکت کردند و اعضای شورای اجرایی و بازرسان هلال احمر در شعبه‌ها را انتخاب نمودند.
 
مدیرعامل هلال احمر خراسان رضوی گفت : در مرحله دوم نیز ٣٢ نفر از ٣۶ نفر اعضای منتخب در مجمع استانی اعضای هیات مدیره و بازرسان استان را انتخاب کردند.
 
وی همچنین از بازپس‌گیری شیرخوارگاه سابق جمعیت هلال احمر پس از ١٢ سال با همکاری سازمان‌های بازرسی، بهزیستی خراسان رضوی و دادستان مشهد ابراز خرسندی کرد. 
 
احمدی افزود: با توجه به استفاده از اقلام امدادی موجودی در انبار‌ها طی حوادث اخیر، نیاز به تامین مجدد اقلام اضطراری مورد نیاز در حوادث بود که با اهتمام رییس و دبیر کل هلال احمر کشور و حمایت سازمان امداد و نجات، تجهیز انبار‌ها در حال انجام است. 
 
طرح ایجاد "خانه‌های هلال" و دستورالعمل ۲۳ ماده‌ای نحوه تاسیس و فعالیت آن اواسط سال ۱۳۹۶ با هدف تحقق شعار داوطلب‌محوری و بهره‌مندی از مشارکت افتخاری و داوطلبانه همه افراد متقاضی فعالیت در جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران از سوی این نهاد اعلام و به تشکیلات استانی آن در سراسر کشور ابلاغ شد.
 
بر اساس این دستورالعمل خانه‌های هلال جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران که به اختصار "خانه هلال" نامیده می‌شود مرکزی است با ساختار داوطلبی بدون نیروی انسانی رسمی، پیمانی یا قراردادی در سطح محلات شهر‌ها و روستا‌ها که توسط اعضاء، داوطلبان، نیکوکاران و واقفان اداره می‌شود.
 
خانه هلال همچنین مکانی برای ارائه آموزش‌های امدادی، اصول و روش‌های خدمات داوطلبانه به همگان به ویژه جوانان، جذب و سازماندهی اعضاء برای  ارائه خدمات داوطلبی به نیازمندان در شرایط عادی و بحرانی در سطح محلات شهری و روستا‌ها است.
 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری همایش بصیرتی یوم الله ۱۳ آبان در خرم آباد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در تبریز
جلسه سرنوشت ساز روانخواه و تاج
برپایی مراسم عزاداری دانش آموزی در ایام فاطمیه
سرمربی الشرطه: ۳ امتیاز را نگرفتیم، اما بازی عالی بود
کاهش ۸ درجه ای دمای هوا در سمنان
برگزاری نشست نخبگانی بسیج دانش آموزی در لرستان
رکوردشکنی سامانه املاک و اسکان با ثبت ۲۲ میلیون اقامتگاه اصلی
پیروزی حسین وفایی در اسنوکر قهرمانی بین‌المللی
بیرانوند: گل نخوردن به تیم شخصیت می‌دهد
شناسایی و دستگیری راننده متخلف سانحه تصادف در کیش
برگزاری نخستین دیدار تیم‌های ملی فوتسال و والیبال بانوان ایران
پیشرفت ۵۰ درصدی مرمت بافت تاریخی چالشتر چهارمحال و بختیاری
تاخیر در آغاز فعالیت ادارات، دانشگاه‌ها و مدارس ۶ شهرستان خوزستان
شناسایی و پرورش استعداد‌های ورزشی دانش‌آموزان
کاهش دماهای کمینه در اغلب نقاط لرستان
اسکوچیچ: پیروزی با چنگ و دندان به دست آمد/ بیرانوند عملکرد استثنایی داشت
تولید ۱۰ درصد تخم‌مرغ کشور در آذربایجان‌شرقی
ورزشی‌های دوازدهم آبان ماه در استان سمنان
برتری نمایندگان کرمان درلیگ برتر فوتبال بانوان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان؛ سه شنبه ۱۳ آبان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
بارندگی و کاهش دما در شمال و شمال شرق کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
تجلیل از برگزیدگان جشنواره شهیده ریحانه سلطانی نژاد
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۱ نظر)