• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۷۳۷۸۸
تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۵
خراسان رضوی » اجتماعی
معاون وزیر بهداشت:

کادر درمان؛ مهم‌ترین عامل در درمان بیماران کرونایی

معاون وزیر بهداشت گفت: کادر درمان؛ مهم‌ترین عامل در درمان بیماران کرونایی است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: هر چه کادر درمانیکادر درمان؛ مهم ترین عامل در درمان بیماران کرونایی نه دارو مهارت و تجربه بیشتری داشته باشند احتمال نجات بیمار افزایش می‌یابد.

قاسم جان‌بابایی دیروز در حاشیه بازدید از بیمارستان‌های ۲۲بهمن و حکیم نیشابور در جمع خبرنگاران افزود: براساس تحقیقات؛ علت مرگ و میر زیاد در بسیاری از کشور‌های اروپایی، تغییر کادر پزشکی بوده در حالی که یکی از امتیازات ما این است که پرستاران و پزشکان ما در پنج ماه گذشته به طور مداوم در بخش‌های بیمارستانی حضور داشتند.
  • رفتار‌های غیرانسانی بیگانگان

    معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: کشور ما مورد تحریم‌های ظالمانه‌ای قرار دارد به طوری که در اویل شیوع ویروس کرونا سه میلیون عدد ماسک از انگلیس خریداری و پولش را پرداخت کرده بودیم، اما دولت انگلیس این‌محموله را در فرودگاه نگه داشت و با وجود همه ادعا‌ها این رفتار غیر انسانی را نشان داد.

 

  • خودکفایی ایران در تولید ماسک و دستگاه ونتیلاتور

    وی افزود: امروز با افزایش تعداد کارگاه‌های تولید ماسک و مواد ضدعفونی کننده در کشور به جایی رسیده ایم که دیگر نیازی به آن‌ها نداریم و همان کشور‌هایی که از دادن ماسک به ما امتناع می‌کردند خود برای تامین ماسک کارکنان خود دچار مشکل شده‌اند.
    جان‌بابایی افزود: در تولید دستگاه‌های کمک تنفسی هم به مرحله‌ای رسیده‌ایم که دیگر نیازی به واردات نداریم.
    وی گفت: دو شرکت دانش‌بنیان تولید دستگاه ونتیلاتور را انجام می‌دهند و در مرحله نخست حدود دوهزار دستگاه پیش‌خرید شده است و اگر لازم باشد با افزایش تعداد و ظرفیت شرکت‌های اکسیژن‌ساز این تعداد را تا چهارهزار دستگاه افزایش می‌دهیم.
    معاون وزیر بهداشت افزود: در این حوزه اولویت با استان‌هایی است که بیشتر با کرونا درگیر هستند وما به طور مستمر در حال پیگیری هستیم.

 

  • تلاش برای تولید واکسن کرونا

    وی گفت: در زمینه تولید واکسن کرونا یک گروه به صورت تخصصی در این زمینه مشغول کار هستند.
    معاون وزیر بهداشت افزود: با توانمندی‌هایی که در داخل کشور وجود دارد به طور جدی در این زمینه کار می‌کنیم همانگونه که هم اکنون بسیاری از دارو‌های ضدسرطانی و دارو‌های جدید در داخل کشور تولید می‌شود.

 

  • استان‌های قرمز

    وی ادامه داد: استان‌های خراسان رضوی، مازندران، تهران و فارس از نظر شیوع کرونا شرایط قرمز به سمت بحرانی دارند و در چند روز اخیر این روند ثابت بوده است، اما هنوز نمی‌شود قضاوت کرد.
    معاون وزیر بهداشت گفت: در خراسان رضوی شهر‌های مشهد، سبزوار، تربت‌حیدریه و نیشابور شرایط حادتری دارند البته دیگرشهر‌ها هم بیمار مبتلا به کووید۱۹ دارند، اما به این تعداد نیست.
    جان‌بابایی گفت: با توجه به این که بیمارستان ۲۲بهمن نیشابور به طور کامل در اختیار بیماران مبتلا به کووید۱۹ قرار گرفته است براساس بررسی‌های انجام شده تامین اکسیژن ساز و افزایش تعداد تخت‌های ویژه در دستور کار قرار دارد.
    وی افزود: بزودی ۱۰تخت ویژه همراه با ونتیلاتور و مجهز به دستگاه کمک تنفسی غیرتهاجمی، مانیتور و تشک مواج در اختیار این مجموعه قرار می‌گیرد و در صورت نیاز باز هم تامین می‌شود.
    معاون وزیر بهداشت همچنین گفت: کمبود‌های بیمارستان حکیم نیشابور در حوزه جراحی مغز و اعصاب و جراحی عمومی نیز به زودی تامین خواهد شد.

 

  • علت افزایش کرونا

    جان‌بابایی گفت: پس از عید فطر حساسیت مردم به کرونا کاهش یافت و در استان‌هایی که کرونا افزایش پیدا کرد مراسم تجمعی برگزار شد و در کنار آن از نه از ماسک استفاده شد و فاصله اجتماعی هم رعایت نشد.
    وی افزود: کرونا بیماری کشنده است، اما بیمارانی که بر اثر کرونا فوت می‌کنند بیشتر کسانی هستند که دارای بیماری زمینه‌ای هستند یا دیر مراجعه کرده‌اند البته بیماران کرونایی بسیاری هم داشته‌ایم که با شرایط حاد در آی. سی. یو بستری شده، اما با رسیدگی و مراقبت‌های انجام شده بهبود یافته است.

 

  • افزوده شدن مخزن ۱۰هزار لیتری اکسیژن مایع به تجهیزات پزشکی نیشابور

    فرماندار نیشابور هم در این بازدید گفت: با پیگیری‌های انجام شده مخزن ۱۰هزار لیتری اکسیژن مایع به ظرفیت تجهیزات پزشکی این شهرستان افزوده شد که از نظر پدافندی بسیار ارزشمند است و تا ۴۸ساعت جوابگوی نیاز اکسیژن خواهد بود.
    علیرضا قامتی افزود: هم اکنون روند خدمات‌رسانی به بیماران مبتلا به کووید۱۹ در نیشابور با ۲۵۰کپسول اکسیژن‌ساز بدون وقفه ادامه دارد
     نیشابور در غرب مشهد واقع است.

بر اساس آمار رسمی تا کنون ۲۸۴هزار و ۳۴نفر در ایران به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت جدید ۲۲۱نفر، تعداد جان باختگان کرونا در کشور به ۱۵هزار و ۷۴نفر رسیده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قرارگاه مرکزی خاتم؛ پاسخ کوبنده نیروهای مسلح در راه است
تحریم‌های آمریکا، مجازات جمعی مردم کوباست
پاسخ نخست‌وزیر دانمارک به ترامپ که دوباره هوای گرینلند کرده!
رییس جمهور وارد تهران شد
بی‌اعتمادی به آمریکا و نقض تفاهم‌نامه؛ رکن اصلی تنش‌های جاری در منطقه
وزیر جنگ آمریکا به تل آویو می رود
رشد ۱۱ درصدی هزینه‌های نظامی ناتو در ۲۰۲۶
رئیس جمهور نجف اشرف را به مقصد تهران ترک کرد
مخالفت قاطعانه ایران با تحریم‌های آمریکا علیه کوبا
تجاوز مجدد رژیم صهیونیستی به مناطقی از جنوب لبنان
وقوع انفجارهای متعدد در بندرعباس، سیریک و قشم
آمریکا بند ۱ و ۲ تفاهم اسلام آباد را هم نقض کرد؛ ایران پاسخ قاطع می دهد
شنیده شدن صدای انفجار در سیریک
بیانیه وزارت خارجه درباره اقدام آمریکا درنقض تفاهم نامه اسلام‌آباد
وقوع چندین انفجار در مناطقی از هرمزگان
سنتکام حمله به اهدافی در جنوب ایران را تایید کرد
رژیم اسرائیل، تهدید مستقیم صلح و امنیت بین‌المللی است
حرکت بزرگ خونخواهی در سایه امام زمان (عج) محقق خواهد شد
یک هواپیمای ترابری در مسیر کراچی پاکستان ناپدید شد
خشم مقدس مردم ایران با بیداری همراه شده است/ انتقام و خونخواهی باید دنبال شود/ آمریکا به تفاهم پایبند نخواهد بود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
قم، یکپارچه در سوگ و حماسه؛ بدرقه باشکوه امام مجاهد
دریافت کارت ورود به جلسه امتحانات نهایی ۱۴۰۵
اقامه نماز بر پیکر رهبر شهید انقلاب در مسجد جمکران
شعر کامل محمد مهدی رسولی در رثای رهبر شهید
مجید عیدی به پرسپولیس پیوست
جام جهانی ۲۰۲۶، صعود اسپانیا به مرحله یک چهارم /پایان پرتغال با اشک‌های رونالدو
تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب در مسجد جمکران
روایت خبرنگاران از پرشورترین وداع قرن با امام شهید در قم
عناوین و ضرایب دروس سوابق تحصیلی در آزمون سراسری سال ۱۴۰۵
پارتی بازی ترامپ به‌نتیجه نرسید؛ حذف آمریکا از جام جهانی
واکنش سازمان ملل به دخالت ترامپ در تعلیق کارت قرمز بازیکن آمریکایی
نقشه اسکان زائران در مشهد به تفکیک استان‌ها مشخص شد
واکنش بقایی به لفاظی وزیر خارجه آلمان درباره تنگه هرمز
بیانیه وزارت خارجه درباره اقدام آمریکا درنقض تفاهم نامه اسلام‌آباد
نرخ طلا، سکه و نقره در بازار مشهد / سه شنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۵
قم، یکپارچه در سوگ و حماسه؛ بدرقه باشکوه امام مجاهد  (۲ نظر)
لفاظی‌های سخیف رئیس جمهور آرژانتین علیه ایران نشانه ورشکستگی اخلاقی  (۲ نظر)
فردا یکشنبه در سراسر کشور تعطیل رسمی اعلام شد  (۱ نظر)
مسیر تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب در تهران  (۱ نظر)
شعار‌های انقلابی و دلنوشته‌های عاشقانه عزاداران بر دیوار‌های مصلی  (۱ نظر)
مراسم تشییع پیکر آقای شهید ایران در تهران _ ۵  (۱ نظر)
۱۷۰۰ اتوبوس در آیین تشییع رهبر شهید امت در قم به مردم خدمات رایگان ارائه می‌کنند  (۱ نظر)
حق پرستاری معلولان ضایعه نخاعی ۹۰ درصد افزایش یافت  (۱ نظر)
روایت خبرنگاران از حزن و اندوه تا عزت و امید (۳)  (۱ نظر)
داروخانه‌های کشور فعال هستند  (۱ نظر)
مجازی شدن امتحانات دانشجویان دکترا و کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد خوزستان  (۱ نظر)
تاکید وزیر راه و شهرسازی بر تسهیل تردد عزاداران تشییع رهبر شهید  (۱ نظر)
چهارشنبه ادارات مازندران تعطیل است  (۱ نظر)
ترافیک در جاده‌های کشور پس از مراسم خداحافظی تهران با رهبر شهید  (۱ نظر)
آغاز پویش ملی «هدیه نماز»؛ بدرقه رهبر شهید با میلیون‌ها سجده عاشقانه  (۱ نظر)