• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۷۵۲۵۰
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۸:۳۷
اردبیل » اجتماعی
استاندار اردبیل

مردم استان با رعایت دستورالعمل های بهداشتی در ماه محرم الگو باشند

استاندار اردبیل از مردم استان خواست در بحث رعایت پروتکل های بهداشتی و دستورالعمل های ویژه در ماه محرم الگو برای کل کشور باشند.

مردم استان با رعایت دستورالعمل های بهداشتی در ماه محرم الگو باشندبه گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز اردبیل؛ اکبر بهنام جو در جلسه ستاد مدیریت کرونای استان با بیان اینکه اردبیل و چند شهر دیگر در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارند افزود: مراسم عزاداری ماه محرم در استان اردبیل نسبت به سایر استان ها متفاوت است و مردم فهیم استان باید با شعور حسینی در اجرای این مراسم الگو باشند.

وی با اشاره به اینکه همکاری و وحدت مردم و دستگاه های اجرایی در کاهش و کنترل این ویروس موثر است، گفت: طبق گزارش دانشگاه علوم پزشکی، شهر اردبیل به عنوان کانون پیک بیش از دو سوم مبتلایان و بستری شده ها در این شهر است و ضرورت دارد برای کاهش بستری ها و قرار گرفتن در وضعیت نزولی همه تلاش کنیم تا در ماه محرم در شرایط وضعیت سفید بتوانیم عزاداری را شایسته برگزار کنیم.

استاندار اردبیل ادامه داد: همکاری و رعایت ادارات و مردم در چند روز اخیر باعث شده وضعیت تا حدودی بهتر شده و تعداد مراجعین نسبت به روزهای گذشته کاهش یافته است و اگر بتوانیم این روند را ادامه دهیم تا دو هفته دیگر اردبیل از وضعیت قرمز به وضعیت نارنجی و زرد در می آید.

این مسئول تصریح کرد: در حال حاضر ۴۳۳ نفر دربیمارستان  های استان بستری هستند که ۳۰۵ نفر مربوط به شهرستان اردبیل است در حالی که در پیک اول جمعیت بستری در بیمارستان ها نزدیک ۳۷۵ نفر بود که با رعایت و همکاری همگانی به ۸۰ نفر و میزان فوتی به صفر رسید.

بهنام جو با تاکید بر اینکه تصمیم ستاد کرونا لازم الاجرا است و باید همه ما تمکین کنیم افزود: تمامی تالارها بسته شده و بسته خواهد ماند و تمامی آرایشگرهای زنانه بسته شده و بسته خواهد ماند کسانی که عرضه قلیان می کنند بسته شده است.

وی ادامه داد: اگر جایی مردم خبردار شدند که یکی از این موارد فعال شده و از قانون سرپیچی می کنند عوامل نظارتی را در جریان بگذارند و مطمئن باشند در مقابل حفظ جان مردم با هیچ کس تعارف نداریم و معامله نمی کنیم.

استاندار اردبیل با اشاره به اینکه تجهیزات و امکانات بیمارستان ها با استفاده بیش از حد مستهلک شده افزود: علاوه بر تجهیز امکانات باید به فکر نیروی انسانی بیمارستان ها که در حال تلاش هستند، باشیم.

بهنام جو اضافه کرد: در فکر خادمان سلامت و مدافعان خط مقدم بهداشت و درمان اعم از پرستاران، کادر پزشکی و درمانی بیمارستان ها، کادر خدماتی بیمارستان ها نیز باشیم که خودشان را در معرض خطر بسیار زیادی قرار داد ه اند.

رئیس ستاد کرونای استان اردبیل از مردم استان خواست که با رعایت پروتکل های بهداشتی و حفظ جان سالمندان و افراد بالای ۶۰ سال یاریگر و کمک حال پرستاران و پزشکان و کادر درمانی که با تحمل شرایط خاص محیطی سخت کار در تلاش هستند باشند تا این قشر زحمت کش بتوانند بیماران و مراجعه کنندگان را مداوا کنند.

بهنام جو همچنین از فرمانداران خواست در نظارت و هماهنگی و اجرای پروتکل بهداشتی در شهرستان های تحت مدیریت خود به جد وارد عمل شوند و برای مراسم عزاداری محرم برنامه ریزی لازم را داشته باشند.

استاندار افزود: با هماهنگی های انجام شده از طریق مخابرات در تلفن های ثابت و همراه از همین امروز شبکه اطلاع رسانی بزرگی علاوه بر رسانه ها که بسیار زحمت می کشند، ایجاد شده و اطلاع رسانی لازم به همه آحاد مردم انجام شود.

بهنام جو گفت: ما امیدوار هستیم با این اطلاع رسانی که مخابرات و شبکه های اجتماعی انجام می دهند مردم همکاری بسیار خوبی با ستاد کرونا داشته باشند.

بهنام جو در رابطه با توزیع نذورات در ماه محرم تصریح کرد: عاشقان امام حسین (ع) به جای عرضه مواد غذایی در شهر می توانند کمک هایی مثل ماسک و مواد ضدعفونی کننده رایگان به افرادی که توان خرید ندارند، هدیه کنند تا آنها هم با رعایت اصول بهداشتی از فیوضات این ماه بهره مند شوند.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
واکسیناسیون دام‌ها در زنجان علیه سویه جدید تب برفکی
زعفران؛ محصولی کم‌آب بر و پرسود برای کشاورزان زنجانی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
تا اواسط هفته ، زنجان بدون باران
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ آبان ۱۴۰۴
پرداخت بیش از دو هزار میلیارد ریال غرامت به کشاورزان لرستانی
کلاهبرداری ۳۰ میلیارد ریالی در تبریز
کاهش ۷۵ درصدی میزان بارندگی در آذربایجان‌غربی
اختصاص ۱۰ میلیارد تومان برای تجهیز مرکز فنی حرفه‌ای میانه
ادامه روند افزایشی دمای هوا در سمنان
پیشرفت نهضت مدرسه‌سازی در طرح‌های حمایتی مسکن
تامین زیرساخت‌ها چالش اصلی سرمایه گذاری در خراسان جنوبی
لزوم جدیت دستگاه‌های متولی در تنظیم بازار
اختصاص ۹۹۰ میلیارد تومان به طرح های آبرسانی روستایی و فاضلاب لرستان
برگزاری جشنواره شکرانه برداشت زعفران در روستای منجیل آباد رباط کریم
برگزاری آئین پایانی نخستین سوگواره تعزیه (آلاله ها) منطقه شرق استان تهران
تقویم و اوقات شرعی ۱۸ آبان ۱۴۰۴
خوابگاه‌های دانشگاه ایلام میزبان بیش از ۳ هزار دانشجو
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
اعمال محدودیت آبی شبانه در تهران برای پر شدن مخازن
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
پایان اسکان آسیب دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
دخالت‌های خارجی و امید به اتحاد، چالش‌های انتخابات عراق
بیش از ۹۰ درصد سد کرج خالی است
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)