• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۹۶۳۱۶
تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۸:۵۹
بین الملل » آمریکا
تشدید نارضایتی مردم آمریکا از دوران ریاست جمهوری ترامپ

پشیمانی مردم آمریکا از رای دادن به ترامپ در سال ۲۰۱۶

بسیاری از مردم آمریکا که در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۱۶ به دونالد ترامپ، رئیس جمهور این کشور رای دادند اکنون از انتخاب شان پشیمان هستند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از سی ان ان، بسیاری از مردم آمریکا که در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۱۶ به دونالد ترامپ، رئیس جمهور این کشور رای دادند اکنون پس از گذشت چهار سال با مشاهده‌ی عملکرد او بویژه در برخورد با پیامد‌های همه گیری جهانی ویروس کرونا از انتخاب شان ابراز پشیمانی می‌کنند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
نانسی شیولی، معلمی آمریکایی است که در انتخابات ریاست جمهوری گذشته به ترامپ رای داده است.
او با اشاره به جان باختن ده‌ها هزار آمریکایی به علت ابتلا به بیماری کووید-۱۹ گفت: «شاید (با رای دادن به ترامپ) من فقط جواز مرگ خودم را امضا نکرده باشم؛ هم اکنون (بیش از) ۱۵۰ هزار آمریکایی مرده اند. من باید مسئولیت رای دادن به ترامپ را بپذیرم.»
به گفته‌ی نانسی، او (در آن انتخابات) خیلی وسواس به خرج نداده و دقت لازم را نداشته است؛ «باید بیشتر دقت می‌کردم اما. علت‌های فراوانی برای این کم توجهی وجود دارد و اکنون آشکارا پشیمانم و تاسف می‌خورم. دارم تلاش می‌کنم مسئولیت این بی دقتی را بپذیرم و آشکارا اعلام می‌کنم.»
نانسی شیولی به دانش آموزان استثنایی و دارای نیاز‌های ویژه در اوکلاهوما درس می‌دهد. او و دیگر معلمان همکارش دارند خودشان را برای بازگشت به مدرسه و آغاز آموزش آماده می‌کنند. مدارس به علت گسترش همه گیری بیماری کووید-۱۹ تعطیل شده بود. شیولی و همکارانش هم از بازگشت به مدرسه ترس دارند و هم احساس گناه می‌کنند.
او در سرمقاله‌ای که در روزنامه‌ی یو اس‌ ای تودی منتشر شد این را پذیرفت که اکنون پس از گذشت چهار سال از انتخابات ریاست جمهوری در سال ۲۰۱۶، از رای دادن به ترامپ عذاب وجدان گرفته است.
وی گفت: «در حقیقت آنچه که مرا به نوشتن آن سرمقاله تشویق کرد اظهار نظر یکی از همکارانم بود. او خانمی جوان است که به گونه‌ای بیماری مزمن مبتلا شده و پزشکان به او گفته اند اگر در معرض بیماری کووید-۱۹ و ویروس کرونا هم قرار بگیرد وضعیتش به شدت وخیم خواهد شد.»
نانسی ادامه داد: «همکارم گفته بود "دارم بیمه‌ی عمرم را افزایش می‌دهم و امیدوارم بهترین‌ها اتفاق بیافتد"؛ این خیلی سوزناک است. می‌دونین چیه! من دیگه دارم بازنشست می‌شوم. اما او تازه اول راه است. میلیون‌ها معلم در این کشور هستند که نمی‌توانند این شغل را رها کنند؛ و در دوران مدیریتی که شاهدش هستیم دارند جان خود را به خطر می‌اندازند؛ مدیری (ترامپ) که مدام دارد از زیر بار مسئولیت شانه خالی می‌کند. ناکامی و شکست سلسله وار از رئیس جمهور گرفته تا فرماندار اوکلاهوما تا هیئت مدیره‌ی مدارس، گریبانگیر همه شده است و تا جایی پیش می‌رود که به دو گروه از افراد می‌رسد و آن‌ها دیگر نمی‌توانند توپ را به زمین دیگری بیاندازند؛ این دو گروه معلمان و کودکان هستند.»
شیولی ناشناخته‌های آموزش و تدریس در جریان همه گیری بیماری کووید-۱۹ را به آزمایشی تشبیه کرد که دارد با جان معلمان و کودکان بازی می‌کند و افزود: «درست است که آموزش و یادگیری از راه دور با دشواری‌هایی همراه است، اما حضور در کلاس درس هم مشکلاتی به همراه خواهد داشت؛ و من احساس می‌کنم این آزمایش گسترده دارد به قیمت جان معلمان و دانش آموزان تمام می‌شود.»
شمار تایید شده‌ی افراد مبتلا به عفونت ویروسی کووید-۱۹ در ایالت اوکلاهوما تا روز ششم اوت به بیش از ۴۱ هزار نفر افزایش یافت. اگرچه اداره آموزش و پرورش اوکلاهوما دستورالعملی را برای چگونگی بازگشایی مدارس تهیه و منتشر کرد، اما سیاست‌های دقیقی که برای بازگشایی هر مدرسه‌ای در نظر گرفته شده در سطح محلی و از سوی مدیران مناطق ابلاغ شده است.
کوین استیت، فرماندار اوکالاهوما خودش به ویروس کرونا و بیماری کووید مبتلا شده، اما از صدور هر گونه بخشنامه‌ای برای پوشیدن ماسک در مدارس این ایالت خودداری کرده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مطالبات مردم در بسته صدای شما دوم آذر ۱۴۰۴
سنگ اندازی مقابل اجرای طرح حمایت از رانندگان اینترنتی
هفته بسیج، یادآور رشادت‌ها و ایستادگی مردمی‌ترین نهاد انقلاب اسلامی
ادای احترام به مقام شامخ شهید گمنام در بوکان
خط و نشان رئیس کل بانک مرکزی برای ملاکی بانک‌ها
خبر‌هایی از برنامه های افزایش ازدواج و تحکیم خانواده در دامغان
«۲۲۲»؛ عددی که در ذهن مردم آبدانان؛ ایستادگی و شهادت، معنا می‌شود
ایست به اتلاف انرژی
امداد رسانی به مصدوم حادثه محور فارسان شهرکرد
راه‌اندازی «گروه‌های سازش محله‌ای» برای پیشگیری از اختلافات در البرز
غیرحضوری شدن مدارس خراسان جنوبی
بسیج بازوی پرتوان نظام اسلامی
پایان چشم انتظاری
مردم هرمزگان در سوگ حضرت زهرا (س)
الحاق زمین و شیرخشک به نوادر روزگار
استقرار یک سایت پرتابل تلفن همراه در منطقه الیت چالوس
آبا مدارس یزد به دلیل آنفولانزا تعطیل می‌شوند؟
برتری دندر در ژوپیلر لیگ با حضور جهانبخش
آلودگی شدید هوا در تهران
سالروز شهادت بانوی آب و آینه حضرت زهرا سلام الله علیها
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن پیاز در انبار‌های فلاورجان
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
تعطیلی مدارس و ادارات در برخی شهرستان‌های آذربایجان‌غربی به دلیل آلودگی هوا فردا یکشنبه ۲ آذر
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌ها در روز‌های سه شنبه و چهار شنبه
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها و تأخیر در شروع کار ادارات در شهرستان‌های آذربایجان‌غربی
آغاز فرایند عرضه خودرو‌های وارداتی از فردا
تعطیلی مراکز آموزشی و ادارات برخی مناطق آذربایجان شرقی
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
فردا، تشییع پیکر شهدای گمنام دفاع مقدس
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در تهران
ضرورت توجه مسئولان به فراهم شدن زمینه بروز استعدادها
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۹/۰۱
یک کشته و ۱۶ مصدوم در تصادف بزرگراه بستان آباد _ تبریز
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)