• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۰۱۱۴۷
تاریخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۲۱:۲۰
اقتصادی » بانک، بیمه و بورس
در حضور وزیر امور اقتصادی و دارایی

تصمیمات شورای عالی بورس برای حمایت از بازار

شورای عالی بورس امروز تصمیماتی درباره حمایت از بازار سرمایه و سهامداران گرفت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداو سیما، تالار شیشه‌ای در نخستین روز شهریور ماه، قرمز پوش شد حدود ۱۰ روزی است که بازار، نوسان زیادی دارد و بیشترین نگرانی را سهامداران تازه وارد دارند هر چند توصیه کارشناسان پرهیز از رفتار‌های هیجانی است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
شاهین چراغی عضو شورای عالی بورس می‌گوید: سهامداران باید صبور باشند، همیشه بازدهی این سهامداران بیشتر از سهامداران عجول است و با دید بلند مدت به بازار سرمایه نگاه کنند.
وی افزود: شورا به دقت تحولات بازار سرمایه را زیر نظر دارد و همچنان از سهامداران خرد حمایت خواهد کرد.
امروز شورای عالی بورس با حضور وزیر امور اقتصادی و دارایی تشکیل جلسه داد و در پایان این جلسه، عظیمی عضو شورای عالی بورس گفت: بازار سرمایه به درستی مورد استقبال سهامداران قرار گرفته است و از نظر بازدهی مناسب و مکمل سایر فعالیت‌های بازار است.
وی اضافه کرد: چگونگی عرضه سهام عدالت و مدیریت بر آن به نحوی که متضمن منافع عمومی و تعادل بازار باشد، از موضوعاتی بود که امروز اعضای شورای عالی بورس درخصوص آن بحث و گفتگو کردند.
عضو شورای عالی بورس ادامه داد: سهامداران سهام عدالت که روش مستقیم را انتخاب کردند اگر نیاز به فروش سهام ندارند به دید بلند مدت به سهام بنگرند
عظیمی گفت: مقرر شد واگذاری دارادوم به نحوی باشد که مانند دارا اول، مردم در عرضه و تصمیم سازی آن حضور داشته باشند.
وی افزود: افرادی که تخصص لازم را دربازار ندارند از صندوق‌های سرمایه گذاری استفاده کنند.
البته رئیس سازمان بورس اوراق بهادار خبر‌هایی از عرضه‌ای تی اف دولتی با عنوان دارا دوم می‌دهد.
آقای حسن قالیباف اصل با بیان اینکه امروز موضوعات مختلفی در شورای عالی بورس مطرح شد گفت: امروز دغدغه‌های بازار مورد بررسی قرار گرفت و تصمیماتی اتخاذ شد.
وی درباره دارا دوم افزود: سازمان خصوصی سازی درخواست‌ای تی اف دوم دولتی را به سازمان بورس ارسال کرد، ما نیز مجوز داده ایم و از نظر ما در زمان مشخص شده، پذیره نویسی انجام می‌شود.
قالیباف اصل ادامه داد: با توجه به قیمت‌های بازار، روی قیمت‌ای تی اف دوم بحث است، به نظر می‌رسد قیمت آن اصلاح شود که این امر در جلسه دولت تصمیم گیری می‌شود.
رئیس سازمان بورس گفت: عرضه این صندوق عمومی است و از طریق درگاه‌های بانکی و بورس انجام می‌شود.
قالیباف اصل در حاشیه شورای عالی بورس افزود: سقف پذیره نویسی برای هر کد ۵ میلیون تومان است و پذیره نویسی از طریق درگاه‌های بانکی و با کد ملی امکان پذیر است.
وی اضافه کرد:، چون قیمت صندوق دارا دوم مهم است و پالایشی‌ها در سبد‌ای تی اف دوم هستند، دولت اعلام کرده سقف پذیره نویسی برای هر نفر ۵ میلیون تومان است.
قالیباف اصل ادامه داد: سازمان خصوصی سازی به ما درخواست داده و ما هم مجوز صادر کردیم، فرض ما این است که پذیره نویسی دارادوم به موقع انجام می‌شود.
وی گفت: امروز در شورای عالی بورس بحث‌های خوبی درباره سهام عدالت انجام و راهکار‌های مختلفی برای عرضه و فروش سهام عدالت مطرح شد.
رئیس سازمان وبورس اوراق بهادار افزود: در این جلسه درباره سقف اعتباری در صنعت کارگزاری صحبت شد تا اعتبارات کارگزاری این سقف برای سهام عدالت افزایش پیدا کند.
قالیباف اصل با اشاره به اینکه سهام عدالت متشکل از ۳۶ سهام بزرگ و مهم است گفت: یکی از دلایل افت بازار، عرضه سهام عدالت بود که از این به بعد سهام عدالت دربازار عرضه نمی‌شود و نهاد‌های مالی این سهم را خریداری می‌کنند.
وی اضافه کرد: به دلیل اینکه سهام عدالت خرد است و حقوقی‌ها نمی‌توانستند خریداری کنند این امکان فراهم شد تا نهاد‌های مالی این سهم را بصورت بلوکی خریداری کنند
رئیس سازمان بورس اوراق بهادار درباره افت بازار سرمایه گفت: بازار بر اساس عرضه و تقاضا است و قیمت سهم، تابع عرضه‌ی روز است و سهامداران نباید انتظار داشته باشند که هر روز سهام رشد کند باید قیمت سهم را با متغییر‌های بنیادی و اخبار مرتبط بررسی کنند.
قالیباف اصل افزود: سرمایه گذار زمانی که وارد بازار بورس می‌شود باید بداند که در این بازار هم سود و هم ضرر نصیبش می‌شود.
وی با بیان اینکه اقدام دیگری که برای حمایت از بازار انجام داده ایم افزایش سقف صندوق‌ها با درامد ثابت بود گفت: افزایش سقف صندوق‌ها از ابتدای امسال، ۱۰ درصد بود که در شرایط رونق بازار به ۵ درصد کاهش یافت و اکنون نیز بنا به موقعیت بازار، به ۱۵ درصد رساندیم.
قالیباف اصل ادامه داد: با توجه به بررسی‌های بازار، صندوق‌های با درامد ثابت در زمان افت و رشد بازار فروشنده نبودند و به همین دلیل برای آن‌ها این امکان را فراهم کردیم که در صف خرید قرار گیرند.
رئیس سازمان بورس گفت: نکته دیگری که امروز مطرح شد افزایش سقف اعتبار کارگزاری‌ها از ۱۰ درصد به ۱۵ درصد است که این موضوع توسط کمیته پایش ریسک در بازار سرمایه برای کمک به بازار، تصمیم گیری شد.
وی درباره تصمیم بورس تهران درباره دو زمانه کردن زمان معاملات افزود: تصمیمی که بورس تهران برای کاهش قطعی سیستم معاملات گرفته بود و بسیاری درخواست داشتند که زمان معاملات به حالت قبل برگردد به همین دلیل از بورس تهران خواستیم تا با اطلاع رسانی، زمان را به حالت اول باز گردانند.
قالیباف اصل گفت: متغییر‌های بنیادی بازار در چند هفته گذشته تغییر نکرده است و سرمایه گذار باید در این بازار صبر و حوصله داشته باشد
البته چگونگی عرضه سهام عدالت و مدیریت برآن هم از موضوعاتی بود که امروز در شورای عالی بورس مطرح شد.
آقای محمد حسین فهیمی مدیر عامل شرکت سپرده گذاری مرکزی گفت: امروز در شورایعالی بورس تصمیماتی برای حفاظت از دارایی سهامداران عدالت گرفته شد و بر این اساس فروش سهام عدالت به صورت بلوکی و یکجا در بازار و توسط کل کارگزاری‌ها صورت می‌گیرد.
بازگشت ساعت معاملات، افزایش حدنصاب در صندوق‌های بادرآمد ثابت به ۱۵ درصد و افزایش حداعتباری کارگزاری‌ها با توجه وضعیت روز، از دیگر تصمیمات شورای عالی بورس بود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قبولی دو نخبه قرآنی بردسکن بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان
پیروزی خیبر خرم آباد مقابل ستارگان پاس ساری
استفاده از اقتصاد دریامحور برای توسعه اقتصادی گیلان
برگزاری همایش «فرشتگان زمینی» در اراک
تأکید معاون وزیر علوم بر ضرورت حکمرانی هوشمند در زیست‌بوم نوآوری کشور
معرفی قهرمانان لیگ اسکواش خوزستان
تجلیل از برگزیدگان جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور
پایداری جوی گلستان تا آخر هفته آینده
مطالبه‌گری خوزستانی‌ها برای مقابله با بحران آلودگی هوا
بیانیه گل گهر پس از دو شکست خانگی؛ به صدر برمی‌گردیم!
تعمیر خط انتقال آب شیرین کن بندرلنگه
حضور پرشور مردم در راهپیمایی مشت محکمی بر دهان دشمنان زد
اهدای ۳ دستگاه خودروی خدمات‌رسان به جمعیت هلال احمر سیاهکل
مصرف انرژی در کشور باید متناسب با آرایش جنگی باشد
اقتدار تنها را مقابله با استکبار است
تاکید امام جمعه نقده بر الگو گیری از شخصیت والای حضرت زهرا (س)
علم و توسعه باید در خدمت بشر و رفع گرفتاری انسانها قرار گیرد
قهرمانی گیلان در دومین دوره مسابقات کشوری کاراته بانوان
با تخصیص ارز دولتی، بازار کاغذ در مسیر آرامش قرار می‌گیرد
حمایت ۲۵۱ هزار دلاری فدراسیون جهانی والیبال از ایران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)