• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۰۶۶۰۸
تاریخ انتشار: ۰۷ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۹:۰۸
اجتماعی » جامعه و شهری
خانم بهاره آروین :

عزم شورای شهر برای مبارزه با گلوگاه‌های فساد در شهرداری

عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: پژوهش‌ها نشان می‌دهد گلوگاه‌های اولویت فساد در حوزه شهرسازی؛ فرایند صدور پروانه و در حوزه معاملات هستند که برای مبارزه با آن‌ها اقدامات خوبی انجام گرفته است.

خانم بهاره آروین عضو شورای اسلامی شهر تهران در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما افزود: حضور در یک جایگاه باید هدفمند باشد، تا اهداف با جدیت پیگیری شوند. به نظر من وقتی اهداف به نتیجه رسید باید جایگاه‌ها در اختیار دیگران قرار بگیرد تا ظرفیت‌های دیگری فعال شوند.
وی اضافه کرد: هدف اصلی من در جایگاه هیئت رئیسه شورا در سه سال گذشته، تحقق نهاد شورا بود. جایگاه هیئت رئیسه فرصت خوبی برای تحقق این هدف فراهم کرد. خوشبختانه با انسجام و یک دستی در شورا برای تحقق این مطالبه توانستیم خیلی خوب آن را به سرانجام برسانیم و بیش از آنچه که انتظار داشتیم پیش رفتیم.
آروین گفت: در ابتدا فقط انتظار داشتیم آراء نمایندگان شفاف باشد و ثبت شود. اما بعد از آن مشروح مذاکرات شورا در قالب‌های سند باز و ماشین خوان همراه با آرا و صوت جلسات تهیه و منتشر شد. همه این کار‌ها برای نخستین بار در کشور انجام شد و حالا شورای شهر نماد و الگویی برای شفافیت پارلمانی است. امیدوارم دیگر نهاد‌های شورای پارلمانی بویژه مجلس شورای اسلامی از این تجربه شورای شهر الگوبرداری کنند.
وی افزود: در وبسایت شورا برای تحقق شفافیت قالبی فراهم کردیم که هم با الزامات نهادی و جامعه همخوانی دارد و هم قابلیت دسترسی برای شهروندان را فراهم می‌کند. دستور جلسات همراه با ضمائم آن به روز بارگذاری می‌شود. در عین حال گردش کار، بررسی طرح‌ها و لوایح در شورا هم تمام الکترونیک شده است.
آروین ادامه داد: با دستیابی به این اهداف که به همت و پیگیری همکارانم در شورا، اعضای هیئت رئیسه، بدنه کارشناسی شورای شهر انجام گرفت صلاح را در این دیدم جایگاه هیئت رئیسه را برای قرار گرفتن دوستان دیگر فراهم کنم تا بتوانم چند کار مهم و ناتمام در شهرداری درباره شفافیت به اتمام برسانم.
وی گفت: فکر می‌کنم برای به سرانجام رسیدن کار باید انرژی و تمرکزم را جمع کرده و روی چند کار بگذارد. یک سال دیگر تا پایان این دوره از شورای اسلامی شهر تهران باقی مانده است و ما ۴ کار مهم در حوزه شفافیت شهرداری داریم. ترجیح می‌دهم در کمیته شفافیت روی آن‌ها متمرکز شوم که اهمیت بسزایی دارند. امیدوارم در آخر دوره از آن‌ها به عنوان دستاورد‌های شورای پنجم گزارش خوبی به مردم ارائه کنیم.
عضو شورای اسلامی شهر تهران افزود: یکی از مهمترین این اقدامات تمام الکترونیک کردن فرایند صدور پروانه و دیگر مجوز‌های شهرداری است. به هر حال سالیان سال این گلوگاه فساد در شهرداری تهران بوده است. ما اقدامات خوبی در سه سال گذشته داشته ایم، اما تمام الکترونیک کردن کل فرایند چیزی است که هدف گذاری کرده ام تا در سال آخر شورا انجام شود.
وی گفت: تمام الکترونیک شدن فرایند انواع معاملات در شهرداری تهران اهمیت زیادی دارد. پژوهش‌ها نشان می‌دهد گلوگاه‌های اولویت فساد در حوزه شهرسازی؛ فرایند صدور پروانه و در حوزه معاملات هستند. برای مقابله با این فساد‌ها اقدامات خوبی انجام گرفته، اما به سرانجام رسیدن نهایی آن‌ها مستلزم تلاش متمرکز در سال آخر شوراست.
آروین افزود: همچنین حوزه املاک شهرداری تهران حوزه بسیار مقاومی در مقابل شفافیت بوده است. در این خصوص تلاش زیادی کردیم. برطرف شدن آن هم به یک انرژی و توان متمرکزی نیاز دارد تا بتوانیم شفافیت در حوزه املاک را محقق کنیم و در نهایت بحث تاریک خانه واحد‌های تابعه است.
وی اضافه کرد: ۷۰ درصد بودجه شهرداری تهران در سازمان‌ها و شرکت‌های تابعه هزینه می‌شود که از نظارت سیستماتیک شورای شهر دور است. ان شاءالله در حد توان بتوانیم نوری بر تاریک خانه واحد‌های تابعه بیاندازیم. این ۴ کار اولویت دار است که انرژی مضاعفی را می‌طلبد که برای به سرانجام رسیدن آن باید روی آن‌ها متمرکز شویم.
آروین گفت: خوشبین هستم که در سال آخر شورا این کار‌ها به سرانجام برسد، چون اقدامات خوبی انجام گرفته و همانند مرحله آخر است. مرحله آخر سخت‌ترین مرحله به حساب می‌آید و انرژی مضاعفی می‌طلبد. ما در سه سال آخر فعالیت زمینه‌ها را فراهم و مدیران را همراه کردیم در عین حال سامانه‌های ذی ربط را بوجود آوردیم و حالا زمان آن است که مرتبا جلسه گذاشته و گزارش بگیریم و روزانه پیگیری کنیم تا در ابتدای سال ۱۴۰۰ کارنامه شفافیت شهرداری تهران را مثل شورای شهر به عنوان الگویی ارزشمند ارائه کنیم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کاهش هفت درصدی تماس‌ها با سامانه ۱۴۱ در مهر
مبارزه با استکبار بخشی از هویت اسلام است
پایان عملیات بتن‌ریزی پل کلیدی در جاده تراب
توقیف کامیون سنگین بار در محور ایلام – اسلام‌آباد
گمرک صنم بلاغی پلدشت، شاهراه ارتباط تجاری با همسایگان
قطع گاز برخی مشترکان فردا در شیراز
واریز بیش از ۱۶ هزار میلیارد ریال به حساب اعضای صندوق ذخیره فرهنگیان
برخورد خسارت بار جرثقیل با ۳ خودرو در مشهد
پزشکیان خواستار برنامه‌ریزی پایدار برای اجرای طرح پزشک خانواده شد
توقیف لندکروز میلیاردی قاچاق در نی ریز
گامی نو در مسیر درمان سرطان
مسیر‌های ترافیکی در خیابان‌های حافظ و نفت شیراز تغییر کرد
حمایت از تجاری‌سازی و صادرات صنایع خلاق فرهنگی
توقف تیم ملی فوتسال ایران در گام نخست بازی‌های همبستگی
آغاز جشنواره بازی‌های بومی‌محلی در مراکز سیار کانون سراسر کشور
تاکید بر اجرایی شدن مصوبات قبلی شورای هماهنگی ترافیک استان
آشنایی با تبدیل ایده‌های بزرگ از مرحله‌ی ذهنی به عمل در چهارمحال و بختیاری
برپایی نمایشگاه سوگواره فاطمی در وامین
۲ طرح ورزشی در فریمان، معطل تامین اعتبار
بافق با شکست استقلال صدرنشین شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)