• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۱۰۸۳۸
تاریخ انتشار: ۱۲ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۰
صفحه نخست » عمومی

راهنمای نگهداری از مواد غذایی

نگهداری مواد غذایی مانند کنسرو‌ها و رب گوجه‌های باز شده داخل قوطی، می‌تواند برای محصولات مضر باشد.

به گزارش گروه وب گردی خبرگزاری صدا و سیما؛ ما عادت داریم همه چیز را در یخچال‌های خود ذخیره کنیم: میوه ها، سبزیجات، شیرینی ها، نان ها. برخی افراد نیز سس ها، مارمالاد و قوطی‌ها را در یخچال‌های خود نگه می‌دارند. اما اغلب فکر می‌کنند، نگهداری مواد غذایی مانند کنسرو‌ها و رب گوجه‌های باز شده داخل قوطی عمر آن‌ها را افزایش می‌دهد، در واقع می‌تواند برای محصولات مضر باشد.
راهنمای نگهداری از مواد غذایی
ما دریافتیم که چگونه مواد غذایی مختلف را باید نگهداری کنیم؛ و یک لیست کوچک برای شما آماده کرده ایم.
موادی که باید در یک کمد نگهداری شوند و در معرض نور خورشید نباشد:
• نان به بهترین شکل در یک جعبه نان محکم بسته با کمی نمک نگهداری می‌شود که باعث محافظت از آن در قالب می‌شود. اگر یک نان را در کیسه سوپر مارکت‌ها بگذارید، نرم خواهد ماند، اما یک فرصت بزرگ وجود دارد که ظرف چند روز آن را با قالب بپوشانید.
 
کیسه‌های پلاستیکی اجازه نمی‌دهند نان "نفس بکشد" و رطوبت بالایی را ایجاد می‌کنند که قارچ‌ها واقعاً دوست دارند. با این حال، نگه داشتن نان در یخچال نیز بهترین ایده نیست زیرا، در دما‌های پایین تر، آب آن به طور قابل توجهی سریعتر تبخیر می‌شود و بنابراین نان خیلی سریع کم رنگ می‌شود.
 
• به هر حال، اگر می‌خواهید نان را به مدت طولانی نگهداری کنید، می‌توانید آن را در فریزر بگذارید. ۴-۶ ماه تازه می‌ماند.
 
• انبار کردن شکلات آسان است. بهتر است در مکانی سرد و تاریک نگهداری شود؛ و نباید آن را در یخچال بگذارید. اختلاف دما منجر به ظهور مقداری آب تغلیظ شده روی سطح می‌شود که به پلاک سفید تبدیل می‌شوند. این واقعاً روی طعم تأثیر نمی‌گذارد، اما باعث می‌شود شکلات بسیار غیر جذاب باشد.
 
• اعتقاد بر این است که عسل ماندگاری خاصی ندارد. تقریباً می‌توانید برای همیشه ذخیره کنید. مهمترین چیز این است که به درستی آن را ذخیره کنید. شما باید عسل را در مکانی سرد و تاریک نگه دارید، اما نه یخچال. در یخچال ممکن است شکرک بزند و برخی از خواص خوب آن از بین برود.
 
• روغن زیتون باید در دمای اتاق و به دور از نور مستقیم خورشید ذخیره شود. اما آن را درون یخچال قرار ندهید: دمای پایین منجر به تشکیل قطعات سفید در روغن می‌شود.
 
• برای اینکه پیاز و سیر تازه برای مدت طولانی تازه نگه داشته شوند، آن‌ها را به بهترین شکل در یک محل خشک و سرد قرار بدهید، به عنوان مثال یک جعبه کوچک در کمد یا کابینت. اگر پیاز زیادی دارید، می‌توانید آن‌ها را داخل توری به یکدیگر گره بزنید و آویزان نگه دارید.
 
• پیاز و سیر در یخچال سریعتر خراب می‌شوند، بیشتر به این دلیل است که همه آن‌ها در یک جا قرار می‌گیرند.
راهنمای نگهداری از مواد غذایی
چیز‌هایی که می‌توانند در قفسه آشپزخانه یا روی یک میز نگهداری شوند:
• پرتقال و سایر مرکبات را می‌توان درست روی میز آشپزخانه نگهداری کرد. آن‌ها به زودی خراب نمی‌شوند. برای این کار از یخچال استفاده نکنید - درجه حرارت پایین میوه باعث می‌شود مزه‌ی میوه بهتر بماند و برای سلامتی شما مفید باشد.
 
• ذخیره آووکادو کار سختی است. اگر میوه رسیده است، می‌توانید آن را در یخچال نگه دارید، زیرا درجه حرارت پایین باعث می‌شود که از بد شدن آن جلوگیری شود. اما اگر میوه هنوز به طور کامل نرسیده باشد، نباید آن را در یخچال نگه دارید، زیرا سرما باعث کند شدن روند رسیدن می‌شود.
 
• خیار ممکن است در یخچال نگهداری شود، اما فقط برای چند روز. دمای پایین باعث می‌شود خیار‌ها خیلی سریع پوسیده شوند. برای اینکه هرچه بیشتر سبزیجات تازه نگه داشته شود، باید آن را در خارج از یخچال نگه دارید. خیار را همیشه قبل از مصرف بشویید، زیرا سریع پیر می‌شود. اگر می‌خواهید سبزیجات را به مدت طولانی نگهداری کنید. آن‌ها را خشک کنید و اطراف آن را دستمال بپیچید و درون یخچال قرار بدهید.
 
• بادمجان فقط قادر به تحمل درجه حرارت پایین نیست. در یخچال، این سبزیجات نرم می‌شوند و همه ویژگی‌های خوب خود را خیلی سریع از دست می‌دهند. آن‌ها بهتر است در دمای خنک اتاق و به دور از نور مستقیم خورشید نگهداری شوند.
 
• اگر واقعاً می‌خواهید گوجه فرنگی را درون یخچال قرار دهید، این کار را نکنید که باعث می‌شود طعم طبیعی خود را از دست داده و آن‌ها را بی مزه بخورید. هوای سرد روند رسیدن طبیعی گوجه فرنگی را کند می‌کند و غشا‌های نازک داخل آن‌ها را از بین می‌برد. این همان چیزی است که گوجه فرنگی را آبدارتر می‌کند. آن‌ها باید در یک محفظه یا جعبه با تهویه مناسب در دمای اتاق نگهداری شوند.
راهنمای نگهداری از مواد غذایی
مواردی که به بهترین وجه در یخچال ذخیره می‌شوند:
• زنان خانه دار اغلب در مورد بهترین مکان برای نگهداری تخم مرغ بحث می‌کنند. برخی می‌گویند فقط در یخچال می‌توانند تازه بمانند و برخی دیگر می‌گویند که باید در دمای اتاق نگهداری شوند. اما هر دو گروه موافق هستند: آن‌ها نباید در درب یخچال نگهداری شوند، زیرا اختلاف دما در واقع ماندگاری تخم مرغ را به میزان قابل توجهی کاهش می‌دهد؛ و متخصصان توصیه نمی‌کنند تخم مرغ‌ها را از ظروفی که در آن فروخته می‌شوند، جدا کنند تا آن‌ها برای مدت زمان طولانی‌تر تازه بمانند.
 
• به نظر می‌رسد نگهداری از آرد آسان است، اما در واقع اینگونه نیست. رطوبت زیاد و درجه حرارت زیاد ممکن است باعث بروز اشکالات و ظاهر آرد شود و برای مصرف غیرممکن خواهد شد. بهترین گزینه یک کوزه بسته است که در یخچال یا کمد نگهداری می‌شود. دما باید بین ۵۰ تا ۶۵ درجه فارنهایت باشد.
 
• با وجود این واقعیت که بسیاری از ما آجیل (مغزها) را در دمای اتاق ذخیره می‌کنیم، این بهترین گزینه نیست. برخی از آن‌ها (به عنوان مثال بادام و گردو) فقط به مدت ۱-۲ هفته در دمای گرم قابل نگهداری هستند و پس از آن بد می‌شوند.
 
• بهتر است از آجیل در برابر نور خورشید، رطوبت و دمای زیاد محافظت شود. آن‌ها را باید در یخچال نگهداری کنید. به این ترتیب، آن‌ها را می‌توانید تا ۹ ماه نگه دارید.
 
• کرفس برخلاف جعفری پسر عموی خود، باید در یخچال نگهداری شود. اما آن را در پاکت پلاستیکی قرار ندهید، زیرا باعث پوسیدگی آن می‌شود. با این وجود می‌توانید از فویل آلومینیومی استفاده کنید.
راهنمای نگهداری از مواد غذایی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رونمایی از نماد علی ولی الله در میدان ۱۱ آبان دستگرد
اجرای ۵۰۰ برنامه ویژه ۱۳ آبان در مازندران
بررسی توسعه همکاری ها بین جغتای و جاجرم
لیگ برتر بسکتبال به هفته هشتم رسید
مرحله کشوری سی‌اُمین دوره کنگره قرآنی مدارس سمپاد برگزار می‌شود
قلع و قمع ۷ فقره ساخت وساز غیرمجاز در لردگان
پیگیری مشکلات کمبود نهاده‌های دامی
آگاه سازی خانواده های البرزی در طرح جوانی جمعیت
هیئت‌های مذهبی سنگر ایمان و مسئولیت اجتماعی هستند
دیدار سفیر جدید جمهوری اسلامی ایران در هند با وزیر امور خارجه
اعلام برنامه دیدار‌های تیم‌های ملی هندبال زنان و مردان ایران در ریاض
اجرای پویش کاشی‌ حرم امام حسین (ع) با کمک خیران
رئیس دانشگاه جامع علمی، کاربردی کردستان معرفی شد
هشدار زرد هواشناسی در کرمان
دیدار‌های فشرده هیئت پارلمانی ایران در مسکو
تشریح برنامه های ایام فاطمیه در کهگیلویه و بویراحمد
بازدید مشاور رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح از منطقه دوم ندسا
قضاوت داور چهارمحال و بختیاری در مسابقات تیراندازی کشور
اولیانوف: آینده برنامه هسته‌ای ایران در اختیار تهران است
مشخص شدن رنگ پیراهن تیم ملی فوتسال ایران برای دیدار با مغرب
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
بی‌ثباتی قیمت برنج
قطع آب ادارات پر مصرف؛ قانون برای همه یکسان است
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
میدان امیر چخماق یزد
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)