• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۱۲۷۵۱
تاریخ انتشار: ۱۴ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۱
اجتماعی » جامعه و شهری
همزمان با بازگشایی مدارس

آمادگی سازمان‌های تاکسیرانی برای ارائه سرویس مدارس

مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی‌های کشور گفت: با توجه به بازگشایی مدارس از ۱۵ شهریور، سازمان‌های تاکسیرانی و حمل و نقل سراسر کشور با برنامه‌ریزی‌های صورت داده شده برای جابجایی دانش آموزان، آماده ارائه سرویس مدارس به خانواده‌های متقاضی هستند.

آمادگی سازمان‌های تاکسیرانی برای ارائه سرویس مدارسبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور، آقای مرتضی ضامنی با تبریک آغاز سال تحصیلی جدید اظهار داشت:با بازگشایی مدارس از ۱۵ شهریور، همراه با سیاست‌های وزارت آموزش و پرورش در شهر‌های مختلف درباره چگونگی فعالیت مدارس، سازمان‌های تاکسیرانی در سراسر کشور برای جابجایی دانش آموزان، آماده ارائه سرویس مدارس به والدین متقاضی هستند.
مدیر سامانه ملی پایش حمل و نقل دانش آموزی "سپند" افزود: برنامه ریزی و تمهیدات لازم در خصوص چگونگی فعالیت سرویس مدارس در قالب کار گروه ماده ۱۹ که متشکل از نمایندگان وزارت آموزش و پرورش، وزارت کشور، وزارت راه و شهرسازی و نیروی انتظامی است در ادامه در کارگروه‌های ماده ۱۸ در هرشهر با حضور نمایندگان آموزش و پرورش، اولیا دانش آموزان و شهرداری‌های صورت گرفته است.
وی درخصوص آخرین آمار ثبت‌نام سرویس مدارس گفت: تکلیفی قانونی در موضوع سرویس مدارس در بخش مدیریت شهری داریم و باید در تاریخ مشخص شرکت‌های واجد شرایط را به آموزش و پرورش معرفی کنیم تا بتوانند به عقد قرارداد اقدام کنند. پس از اعلام فراخوان، ۱۶۵۴ شرکت در حوزه سرویس مدارس اعلام آمادگی کرده اند که از این تعداد ۱۰۵۹ شرکت توسط شهرداری‌ها مورد تایید قرار گرفتند.
مدیر عامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور ادامه داد: ۵۵ هزار راننده از طریق سامانه سپند برای فعالیت در حوزه سرویس مدارس نام نویسی کرده‌اند و صلاحیت این افراد در دوبخش هویتی و خودرویی بررسی شده و توسط شهرداری‌ها به تایید رسیده است.
وی درخصوص ضمانت اجرائی رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی توسط رانندگان سرویس مدارس افزود: در حوزه حمل و نقل عمومی وزارت بهداشت شیوه نامه‌هایی را ابلاغ کرده است، که این ابلاغیه‌ها در حوزه سرویس مدارس نیز رعایت خواهد شد.
ضامنی اضافه کرد:ما در این زمینه کاملا تابع مصوبات ستاد ملی کرونا و وزارت بهداشت هستیم تا بتوانیم با رعایت کامل موارد بهداشتی مانع از شیوع ویروس کرونا در این بخش باشیم. مواردی که باید رعایت شود از طریق شهرداری‌ها به رانندگان اعلام شده است و در ادامه با ارائه کار‌های آموزشی و پیامکی به رانندگان تاکید خواهد شد.
ضامنی درخصوص نظارت بر استفاده از ماسک توسط دانش‌آموزان و رانندگان گفت: استفاده از ماسک، دستکش و ضدعفونی مستمر خودرو از الزاماتی است که حتما باید انجام شود و در حوزه سرویس مدرسه نیز باید صورت گیرد و دانش‌آموزان نیز در طول سفر موظف به استفاده از ماسک هستند.
مدیر سامانه ملی پایش حمل و نقل دانش آموزی"سپند" در پاسخ به این سوال که آیا رانندگان سرویس مدارس غربالگری می‌شوند؟ افزود: غربالگری به صورت مرتب در حوزه حمل ونقل عمومی در حال انجام است و در صورتی که راننده‌ای علائمی داشته باشد باید آزمایش بدهد و در صورت مثبت شدن تا زمان رفع کامل بیماری و اعلام پزشک اجازه فعالیت نخواهد داشت.
وی در موضوع نظارت بر سرویس‌های مدرسه گفت: از طرفی عوامل مدارس و شهرداری‌ها نظارت دارند و از طرف دیگر والدین نیز با توجه به اینکه قرار است، فرزندان خودشان جابجا شوند، می‌توانند بر این مساله نظارت کامل داشته باشند و موارد تخلف را در سامانه سپند و یا از طریق مدرسه و یا شهرداری شهر مربوطه گزارش کنند تا در صورت وقوع تخلف اقدام مقتضی انجام شود.
آقای ضامنی در پاسخ به این سوال که برای رانندگانی که شیوه نامه‌های بهداشتی را رعایت نمی‌کنند، چه جریمه‌ای در نظر گرفته می‌شود، گفت: براساس آمار‌هایی که اعلام شده، رانندگان از جمله قشر‌هایی هستند که بسیار در خطر ابتلا به این بیماری قرار دارند و یکی از گروه‌هایی که از زمان شیوع کرونا بیشترین همکاری را در رعایت شیوه نامه‌ها داشتند نیز رانندگان ناوگان حمل و نقل عمومی هستند که جای تقدیر دارد، اما اگر معدود افرادی هستند که موارد بهداشتی را رعایت نمی‌کنند و گزارش آن توسط ناظران تاکسیرانی، مدارس، شهروندان و والدین به شهرداری مربوط اعلام شود، حوزه تاکسیرانی در هر شهر با اولویت به این موضوعات رسیدگی می‌کنند و در صورت اصلاح راننده با محدودیت فعالیت مواجه خواهد شد.
وی افزود: اعلام شکایات هم از طریق سامانه ملی سپند و هم به صورت اعلام شکایت تلفنی و حضوری امکان پذیر هست.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
طرح اصلاح قانون محکومیت‌های مالی، تعرضی به قانون مهریه نکرده است
آغاز بارش برف در جاده کرج کندوان
 اقدام خیرخواهانه پزشک زنجانی؛ دو کودک نیازمند رایگان جراحی شدند
افزایش ۹۶ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی چهارمحال و بختیاری
رقابت هنرمندان چهارمحال و بختیاری برای دریافت مهر اصالت ملی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۲ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
همت اهالی روستای مصر آباد زنجان قنات قدیمی را زنده کرد
بررسی راهکار‌های استفاده از ظرفیت نخبگان در تولید و صنعت
پیام ما به مردم دنیا صلح و تعامل است
انجام ۴۳۱ پرواز خارجی از فرودگاه تبریز
تاکید فرماندار شاهین‌دژ بر تقویت خدمات شهری با اولویت مطالبات مردمی
برگزاری همایش تخصصی اردستان شناسی
ایران تجربه بسیار کلاسیکی در مبارزه با تروریسم دارد
یازدهمین جشنواره «به‌یت و حه‌یران» در سردشت آغاز شد
هشدار محیط‌زیست درباره روایت‌های نادرست از آتش‌سوزی الیت
تاکید فرماندار چهاربرج بر احیای بافت فرش برای حفظ معیشت و ایجاد اشتغال
صید بیش از ۵ هزار تُن ماهی قزل آلا در استان اصفهان
آغاز فعالیت سامانه بارشی در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است
شاخص هوای شیراز امروز ۱۱ آذر ۱۴۰۴
مدارس و مراکز آموزشی غیر حضوری شد؛اداره ها دور کار
دانش‌ قرارگاه‌خاتم‌الانبیا به‌بخش‌های دولتی‌وخصوصی منتقل‌شود
بارش باران در غرب، شمال غرب و شمال کشور
کالابرگ الکترونیک؛ تضمین قیمت ثابت برای دهک‌های هدف
مدارس و دانشگاه‌های تهران فردا ۱۲ آذر حضوری شدند
۱۰۰ هزار میلیارد تومان کالابرگ پرداخت شد
کشف باند توزیع شیشه در فیروزکوه با شگرد پنهان‌سازی در لوازم آرایشی
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
مدارس و دانشگا‌ه های کهگیلویه و بویراحمد فردا ۱۲ آذر غیرحضوری شد
از شکنجه تا خلق شاهکار؛ هنرمندی که قلم به لب، نقاشی‌ می‌کشد
استان یزد فردا بارانی می شود
برگزاری جشنواره ارتقای شفافیت در زمینه سند تحول قوه قضاییه
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۵ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۲ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ساخت مسابقه «عائله اَل اَله» در رادیو چی چست  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
پایان عملیات تعریض پل و آماده‌سازی کامل زیرگذر فیجان  (۱ نظر)