• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۱۴۰۰۵
تاریخ انتشار: ۱۵ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۸:۲۶
اجتماعی » جامعه و شهری
بختیاری مطرح کرد

آمادگی داریم متولی امر فقرزدایی در کشور شویم

رئیس کمیته امداد: به عنوان بزرگترین نهاد حمایتی کشور آمادگی داریم متولی امر فقر و فقرزدایی در کشور شویم.

آمادگی داریم متولی امر فقرزدایی در کشور شویمبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ پایگاه اطلاع‌رسانی کمیته امداد سیدمرتضی بختیاری، رئیس کمیته امداد در نشستی مشترک با علیرضا زاکانی، رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی دیدار و گفتگو کرد.
سیدمرتضی بختیاری در این نشست گفت: بنا بر دغدغه‌هایی که رهبر فقید انقلاب اسلامی در خصوص مردم و نیازمندان داشتند، کمیته امداد جزو نخستین نهاد‌هایی بود که بعد از انقلاب اسلامی بنا نهاده شد.
وی در ادامه با اشاره ماده ۲ اساسنامه تشکیل کمیته امداد تصریح کرد: در این ماده هدف از تشکیل امداد امام، توانمندسازی و شکوفایی استعداد‌ها و تأمین خوداتکایی، تقویت و رشد ایمانی و اعتقادی نیازمندان و محرومان با ارائه خدمات اجتماعی، حمایتی، فرهنگی و معیشتی به آنان عنوان شده است.
رئیس کمیته امداد همچنین با اشاره به ماده ۶ این اساسنامه یادآور شد: ۲ وظیفه مهم کمیته امداد در ماده ۶ اساسنامه به بررسی و شناخت انواع محرومیت‌های مادی و معنوی نیازمندان و تبیین آن‌ها و شناسایی افراد و خانواده‌های لازم الحمایه در شهر، روستا و عشایر و پیشنهاد خط مشی، سیاست‌های اجرایی و طرح و برنامه‌های موثر برای رفع محرومیت‌ها در ابعاد مختلف به مراجع ذی‌ربط با استفاده از تمام ظرفیت‌های مردمی، دینی و قانونی، اشاره دارد.
وی مجلس یازدهم را مجلسی انقلابی براساس منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی دانست و خاطرنشان کرد: این روز‌ها زمانی که به خانواده‌های نیازمندان مراجعه می‌کنیم مشاهده می‌کنیم که آن‌ها بسیار به این مجلس در رفع محرومیت‌زدایی امیدوار هستند.
بختیاری با بیان اینکه با تکانه‌های اقتصادی محروم محروم‌تر خواهد شد، یادآور شد: در حوزه جغرافیای فقر و رصد آن کار بزرگی انجام و طرحی تهیه شد که در بخش‌های مختلف ارائه شد.

متولی فقرزدایی در کشور مشخص نیست
وی با بیان اینکه متولی فقر در کشور مشخص نیست، تاکید کرد: متاسفانه در کشور متولی مشخصی برای فقر و فقرزدایی نداریم در حالی که باید با معلوم شدن این مهم باید سایر نهاد‌ها نیز در خصوص محرومیت‌زدایی باید به کمک این نهاد بیایند.
رئیس کمیته امداد تصریح کرد: این کمیته به عنوان بزرگترین نهاد حمایتی کشور آمادگی دارد تا متولی امر فقر و فقرزدایی در کشور شود.
وی یکی از ماموریت‌های مهم کمیته امداد را امدادرسانی به محرومان براساس دستورات مقام معظم رهبری دانست و گفت: مشابه اقدامات امدادرسانی طرح اکرام بود که با اجرای این طرح در سال قبل ۹۱۱ میلیارد تومان کمک مردمی انجام شد و امیدوارم در سال جاری این حمایت مردمی به ۱۲۰۰ میلیارد تومان برسد.
بختیاری، مراکز نیکوکاری را از موارد مهم دیگر کمیته امداد در راستای امدادرسانی به محرومان خواند و تصریح کرد: حدود چهار هزار مرکز نیکوکاری مسجد محور در کشور داریم که هیات امنای و امامان جماعت مساجد هیات امنای این مراکز کردند که با تلاش‌های این عزیزان اقدامات خوبی در سال جاری به محرومان صورت گرفت و ۵۴۰ میلیارد تومان کمک براساس این مراکز برای محرومان صورت گرفت.
رئیس کمیته امداد افزود: آمادگی داریم تا زمینه اشتغال خانگی صددرصدی را قبول کنیم چرا که در این زمینه مطالعه، تحقیق و کار کرده‌ایم و می‌توانیم به این موضوع به شکل یک راهبرد در کمیته امداد نگاه کنیم؛ بنابراین گزارش، رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس هم با بیان اینکه کارکرد‌های جدید مرکز پژوهش‌ها یاری‌رسان کمیته امداد خواهد بود، گفت: با توزیع صحیح ثروت، فقر در کشور به سوی نیستی می‌رود.
علیرضا زاکانی در این نشست که با حضور معاونان طرفین برگزار شد ضمن تسلیت ایام شهادت حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و امام زین‌العابدین (ع) و آرزوی قبولی عزاداری‌ها، به کارکرد‌های جدید مرکز پژوهش‌های مجلس را که یاری بخش کمیته امداد در مساله ریشه کنی فقر خواهد بود، تشریح کرد.
زاکانی در توضیح این کارکرد‌های جدید گفت: یک بخش از کار‌هایی که در دور جدید فعالیت مرکز پژوهش‌ها دنبال خواهیم کرد ناظر بر تغییر ریل و روند سیاست‌گذاری در موضوعات کلان کشور خواهد بود این مسئله منجر به کم شدن موانع خواهد شد. در بحث تغییر روند بودجه‌ریزی به دنبال آن هستیم تا توزیع مناسبی با حداقل انحراف در این بحث صورت گیرد یا در توزیع امکانات کشور در خلق ثروت توجه به عموم مردم باشد یا در مسائل جزئی‌تر مثل مسئله بنزین، سهمیه‌ها به جای خودرو به افراد خانوار تعلق گیرد.
وی با بیان اینکه این تغییر سیاستگذاری‌ها در برخی از حوزه‌ها کمک خواهد کرد تا باری از دوش کمیته امداد نیز کاسته شود، تصریح کرد: ما قائل هستیم برای گذار از دوره اقتصادی فعلی بایستی سبد‌های معیشتی‌ای برای بخشی از جامعه در نظر گرفته شود که این نیز حجمی از کار کمیته امداد را خواهد کاست.

با توزیع صحیح ثروت، فقر در کشور به سوی نیستی می‌رود
رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس با بیان اینکه بخشی از تلاش ما در مجلس یازدهم و این مرکز در راستای خشکاندن ریشه فقر در کشور خواهد بود، یادآور شد: بخشی دیگر از کار‌های ما در دور جدید فعالیت ناظر به تولید و اشتغال در کشور در راستای فقرزدایی و محرومیت‌زدایی خواهد بود.
وی یکی از زمینه‌های همکاری مرکز و کمیته امداد را توجه ویژه به این کمیته از طریق پیگیری امور در کمیسیون‌های تخصصی مجلس دانست و افزود: یکی دیگر از کار‌هایی که در راستای کمک‌رسانی به کمیته امداد خواهد بود، تخصصی کردن امور در راستای مقابله با فقر است.
زاکانی تصریح کرد: مرکز پژوهش‌های مجلس آمادگی دارد تا در زمینه تسهیل خدمات‌رسانی به محرومان و فقرزدایی در کشور در تعامل با کمیته امداد اقداماتی مثبتی را انجام دهد تا در نهایت با توزیع صحیح ثروت به سمتی رویم که فقر در کشور به سوی نیستی حرکت کند.
وی با بیان اینکه نمایندگان مجلس یازدهم و مجموعه جوان مرکز پژوهش‌های مجلس دغدغه زیادی در بحث فقرزدایی در کشور دارند، گفت: در بخش نظارتی و صیانت از قانون نیز می‌توانیم زمینه‌های تعاملی خوبی با کمیته امداد داشته باشیم.
رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس تاکید کرد: این مرکز در راستای تولید و اشتغال‌زایی از سوی کمیته امداد نیز آمادگی همکاری و تعامل ویژه‌ای دارد.
زاکانی تصریح کرد: از ایده‌هایی که ظرفیت مردمی کشور را در فعالیت‌های کمیته امداد در راستای فقرزدایی و رفع محرومیت فعال کند استقبال می‌کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مراسم گرامیداشت سرلشکر شهید غلامحسین غیب‌پرور
نصب پنل خورشیدی بر پشت بام های خانه های روستایی
پرچم متبرک حرم مطهر درمنزل شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه
کشف و جمع آوری ۹۱۶ دستگاه ماینر غیر مجاز در تبریز
اعزام هواپیمای آبپاش برای مهار حریق در بخش عراقی تالاب هورالعظیم
وزش باد تهدیدی بر جان جنگل های ابر شاهرود
پبش بینی تداوم هوای گرم و وزش باد در سمنان
کاشت کنجد در مزارع جنوب فارس
میزبانی کیش از اردوی پیش‌فصل تیم فوتبال سایپا
تغییر ساعات کاری ادارات کردستان در روزهای سه شنبه و چهارشنبه
انفجار کنترل‌ شده در تبریز حین عملیات خنثی‌سازی مهمات
اخبارنقاط مختلف چهارمحال و بختیاری در یک نگاه
استقبال خانواده‌ها از کلاس‌های تابستانی فرهنگسرا‌های کیش
اجرای انفجار کنترل‌شده در محدوده شرق اصفهان
انتصاب علی مرادی به عنوان قائم مقام معاونت سیاسی سازمان صداوسیما
نجات جان ۱۱۹ نفر در دریای خزر
یک تیم قطری دومین حریف تدارکاتی سپاهان شد
مرمت مسجد جامع نوبندگان و جداره‌های تاریخی فسا آغاز شد
یادواره شهدای گیلانی حملات رژیم صهیونیستی با حضور رئیس جمهور _ تهران
حمله خرس به یک چوپان در کجور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دستگیری ۲ نفر در پرونده شهادت محیط‌بان
تشریح اقدامات وزارت آموزش و پرورش در دفاع مقدس ۱۲ روزه
خودروسازان بدهکار؛ داد قطعه‌سازان را درآوردند!
سفره‌های زیرزمینی مفیدترند یا سدها؟
تصویب بسته تامین منابع مالی برای بازسازی واحد‌های تولیدی؛ به‌زودی
ورود بلاکچین به تأمین مالی تولید
ثبت ارزش ۹.۴ هزار میلیارد ریالی در فروش روزانه بورس انرژی
پاکدامن، نامزد عضویت در کمیته ورزشکاران فدراسیون جهانی شمشیربازی
بررسی مشکلات ۱۵ واحد تولیدی و صنعتی استان تهران
آتش‌سوزی ۲۰ هکتار از پارک ملی تندوره درگز
مقابله منسجم با قاچاق حیات‌وحش در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست
رئیس فدراسیون تکواندو سفیر ملی صبر شد
نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان؛ ۲۷ مرداد
تامین کالا‌های اساسی در دوران دفاع مقدس ۱۲ روزه
ایران در جمع ۷ کشور دارای دانش فنی ساخت پوشش نانویی مقره‌های برق درجهان
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۱ نظر)