• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۱۴۶۱۶
تاریخ انتشار: ۱۶ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۰
تهران » اجتماعی
شهرری؛

دستگیری متهم به قبرفروشی غیرقانونی در ابن بابويه

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان ری گفت: متهمی که اقدام به فروش غیرقانونی قبر در آرامستان ابن بابویه شهرری کرده بود، دستگیر شد.

دستگیری متهم به قبرفروشی غیرقانونی در ابن بابويهغلامرضا نوفرستی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا وسیمای استان تهران، افزود: نام این فرد «س-ح-ا» است که نیروی انتظامی با دستوردادستانی صبح امروز این متهم را در منزلش در شهرری دستگیر کرد.

وی اظهارداشت: حدود یک ماه گذشه موضوعی در فضای مجازی منتشر شد مبنی بر این که یک نفر از وضع خاص هموطنانی که عزیزشان را از دست داده بودند و تمایل داشتند متوفی آن‌ها در آرامستان ابن بابویه دفن شود، سوء استفاده و مبالغی را به ناحق از مردم دریافت کرده است.

نوفرستی گفت: با توجه به این که دادستانی اخبار شهرستان را در فضای مجازی مرتب رصد می‌کند، ما به این موضوع ورود و اعلام کردیم اگر شکاتی در این زمینه وجود دارد به دادستانی مراجعه کنند.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان ری افزود: تا این لحظه ۴ نفر از شکات مراجعه کرده اند که حسب اظهارات آنها، هر کدام بین ۴۰ تا ۵۰ میلیون تومان به متهم پرداخت کرده اند.

نوفرستی اظهارداشت: بر اساس مستندات موجود صرفا حدود ۵ میلیون تومان از این مبالغ به آرامستان اختصاص یافته و متهم از مابقی مبالغ سوء استفاده کرده است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
وی گفت: با توجه به انتشار موضوع در فضای مجازی، متهم متواری شد، اما با تلاش‌های بازپرس دادسرا و چند نوبت تمدید برگ جلب، امروز نیرو‌های اداره آگاهی پایگاه نهم نیروی انتظامی موفق به بازداشت این شخص شدند.

نوفرستی افزود: متهم در اعترافات اولیه به این که مبالغی را دریافت و از این وضع سوء استفاده کرده است، اقرار کرده است.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان ری از هموطنان درخواست کرد چنانچه مبالغی به متهم پرداخت کرده اند مستقیما به دادسرا مراجعه و شکایت خود را همراه مستندات ارائه کنند.

نوفرستی تصریح کرد: اخباری در فضای مجازی منتشر شده بود که این شخص در بقاع متبرکه دیگر هم فعالیت داشته و مبالغی دریافت کرده است، اما بر اساس استدلال و دلایل ارائه شده فعالیت متهم صرفا در آرامستان ابن بابویه بوده و در مکان‌های دیگر به هیچ عنوان دخالتی نداشته است.

وی اضافه کرد: مبالغی هم که افراد پرداخت می‌کرده اند صرفا به همین یک نفر بوده است و افراد دیگری در این موضوع دخالتی نداشته اند.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان ری گفت: اگر شکاتی در شهرستان هستند نیازی به مراجعه حضوری به دادسرا نیست و آن‌ها می‌توانند از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت خود را مطرح کنند.

نوفرستی افزود: شکایات به صورت سیستمی به این دادسرا ارجاع می‌شود و ما پس از پیوست کردن به پرونده، آن را به شعبه رسیدگی کننده ارجاع خواهیم داد.

وی با بیان اینکه این تخلفات در بازه زمانی سال ۹۶ تا ابتدای سال ۹۸ اتفاق افتاده است، گفت: این تخلفات مربوط به دوران مدیریت قبل است و قطعا بازپرس همه جوانب موضوع را بررسی خواهد کرد.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان ری در پاسخ به این پرسش که متهم چگونه اعتماد مردم را جلب می‌کرده است، گفت: در ورودی آرامستان ابن بابویه مغازه‌ای وجود دارد که در تصرف متهم بوده و لوازم مربوط به انجام مراسم ترحیم را داشته است.

نوفرستی افزود:، چون مردم مستقیما به این شخص مراجعه می‌کرده اند تصورشان این بوده است که این شخص همه کاره مجموعه است و مبالغی را که می‌پردازند، مبالغ قانونی است.

وی اظهارداشت: قطعا دادسرا پیگیری می‌کند تا عدالت اجرا شود و همه مبالغی که به ناحق از مردم گرفته شده است به آن‌ها برگردد.
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان ری یادآور شد: متهم اکنون بازداشت است و با دستور بازپرس پرونده پس از تفهیم اتهام و صدور قرار قانونی روانه زندان می‌شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خدمت جهادی کاروان نذر خدمت در روستای نیسیان اردستان
تاکید بر عدالت اقلیمی و توجه به تغییرات اقلیمی
مسابقات پاراوزنه برداری غرب کشور به میزبانی کرمانشاه در حال برگزاری است
بدرقه شاعر شادوران (حامد ماکویی) تا آرامگاه ابدی اش
ارسال ۱۰ تانکر آب به مناطق کم برخوردار خراسان جنوبی
دومین گردهمایی فعالان نهج البلاغه در خوزستان
افزایش غلظت آلاینده‌ها در مناطق صنعتی
احداث تصفیه‌خانه فاضلاب بهارستان از اولویت‌های زیست‌محیطی منطقه است
صعود کاله مازندران به رده دوم لیگ برتر بسکتبال
دیدار وزرای ورزش ایران و عربستان در ریاض
از نوآوری تا تجارت؛ مسیر جهانی نانوی ایران
تاکید بر ضرورت حمایت از صنایع کوچک در خوزستان
فراهم شدن دسترسی پایدار اهالی۶ روستای روانسر به آب آشامیدنی سالم
شاگردان مسعود حمیدی، در پی کسب سومین پیروزی متوالی
آشتی ذوب آهن با برد و توقف ملوان مقابل شمس آذر
تصمیم‌های فرمانداران می‌تواند در سطح ملی اثرگذار باشد
ضرورت توجه صنایع خوزستان به تولید ، مسئولیت‌های اجتماعی و توسعه دریامحور
کشف ۲ تن آرد خارج از شبکه در ميام
تأکیداستاندارآذربایجان غربی بر مدیریت بهینه منابع آبی
موفقیت موزه ایرانی در ثبت رکورد گینس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
داستان یک نردبان
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)