با راه اندازی سامانه پزشکی از راه دور
قدردانی وزارت بهداشت از دانشگاه علوم پزشکی مشهد
وزارت بهداشت از دانشگاه علوم پزشکی مشهد به علت راه اندازی سامانه پزشکی از راه دور قدردانی کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، معاون درمان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در نامهای از تلاشهای
دانشگاه علوم پزشکی مشهد در راه اندازی سامانه پزشکی از راه دور در کلان منطقه ۹ کشور برای ارائه خدمات سلامت در مناطق کم برخوردار قدردانی کرد.
دکتر قاسم جان بابایی با بیان اینکه پزشکی از راه دور فرصت استفاده از خدمات تخصصی و فوق تخصصی را برای همه مناطق کلان منطقه فراهم میکند و از آمار اعزام بیماران نیز کاهش میدهد افزود: در مرحله نخست این طرح ارائه خدمات مشورتی در خصوص بیماران کرونایی در سه حوزه ریه، عفونی و بیهوشی انجام میشود.
در این نامه همچنین از مشارکت فعال دانشگاه علوم پزشکی مشهد بخصوص بیمارستان امام رضا (ع) که در برنامه " گشایش گام نخست برنامه خدمات پزشکی از راه دور، یادمان شهدای مدافع سلامت" به طور مطلوبی یاری کردند قدردانی کرد.
معاون درمان وزارت بهداشت در این نامه از دکتر سید محمد حسین بحرینی رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد و جمعی از مسئولان این دانشگاه قدردانی کرد.
قائم مقام معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد هم در این زمینه گفت: در اجرای طرح راه اندازی سامانه پزشکی از راه دور بیمارستان امام رضا (ع) به عنوان مرجع ارائه دهنده خدمات مشورتی در خصوص بیهوشی و عفونی و بیمارستان قائم (عج) به عنوان مرجع تخصصی ریه تعیین شده است.
دکتر سید جواد حسینی افزود: ایستگاههای ارتباطی در بیمارستانهای مبداء کلان منطقه راه اندازی شده است که بر اساس آن پزشکان مشورتهای لازم را برای درمان بیماران کرونایی دریافت میکنند.
وی گفت: در مرحله اول، ایستگاههای مبدا پزشکی از راه دور در بیمارستانهای امام خمینی (ره) اسفراین، امام حسن (ع) بجنورد، آیت الله هاشمی رفسنجانی شیروان، موسی ابن جعفر (ع) قوچان، آیت الله مدرس کاشمر، ولی عصر (عج) بیرجند، نهم دی تربت حیدریه، سجادیه تربت جام، ۲۲ بهمن نیشابور، نقاب و جغتای در سبزوار، علامه بهلول گناباد، اقا مصطفی خمینی طبس و شهید چمران فردوس راه اندازی شده است.
بر اساس برنامه ریزی ایستگاههای مبدا پزشکی از راه دور در ۶۸ بیمارستان مستقر در استانهای خراسان رضوی، شمالی و جنوبی راه اندازی میشود.