• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۱۶۳۸۰
تاریخ انتشار: ۱۸ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۸:۴۷
اردبیل » علمی فرهنگی
از ۲۲ شهریور؛

برگزاری کلاس های دانشگاه محقق اردبیلی به صورت مجازی

تمامی کلاس‌های نظری دانشگاه محقق اردبیلی از ۲۲ شهریور ۱۳۹۹ به صورت مجاز برگزار خواهد شد.

برگزاری کلاس های نظری دانشگاه محقق اردبیلی به صورت مجازیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز اردبیل؛ معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه محقق اردبیلی گفت: با توجه به تداوم شیوع بیماری کووید-۱۹ و ضرورت حفظ سلامتی همه دانشگاهیان از جمله دانشجویان، کارکنان و استادان و با توجه به محدودیت‌ های ناشی از این بیماری،برای برگزاری هرچه بهتر نیمسال اول سال‌تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ تصمیمات اتخاذ شده است تا امور مربوطه تسهیل شود.
مصری با بیان اینکه مطابق مصوبه شورای آموزشی دانشگاه تمامی کلاس ‌های نظری از ۲۲ شهریور ماه ۱۳۹۹ به صورت مجازی برگزار خواهد شد و تشکیل تمامی کلاس‌ ها طبق برنامه آموزشی الزامی است، افزود: در موارد خاص تغییر زمان کلاس می‌ بایست با هماهنگی تمامی دانشجویان و آموزش دانشکده انجام شود.
وی با بیان اینکه کلاس‌ های مقاطع تحصیلات تکمیلی (ارشد و دکتری) با موافقت استاد و دانشجویان، با نظارت دانشکده و رعایت پروتکل‌ های بهداشتی به صورت حضوری قابل انجام است، گفت: اساتید لازم است کلاس‌ های درس خود را در سامانه یادگیری الکترونیکی دانشگاه تشکیل دهند و در صورت استفاده از سامانه ‌های الکترونیکی دیگر، باید هماهنگی لازم با مسئولان آموزشی دانشکده‌ها برای ثبت کلاس ‌ها انجام شود.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه محقق اردبیلی اضافه کرد: مقررات و ضوابط حضور در کلاس ‌های مجازی همچون کلاس ‌های حضوری بوده و مدیر گروه، اداره آموزش دانشکده و معاونان دانشکده ‌ها بر تشکیل کلاس ‌ها و فعالیت استاد و دانشجو نظارت خواهند کرد.
به گفته مصری؛ معاونان آموزشی و رابطان مرکز آموزش مجازی دانشکده ‌ها در ارتباط پیوسته با اعضای هیأت علمی و دانشجویان، مشکلات احتمالی را رصد و نسبت به رفع آنها با هماهنگی واحدهای مرتبط اقدام خواهند کرد.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه محقق اردبیلی اظهار کرد: با توجه به برگزاری دوره‌ ها به صورت غیرحضوری (مجازی) و حضوری، نیم‌سال جاری در هر صورت جزو سنوات تحصیلی دانشجویان محسوب خواهد شد و حذف ترم بدون احتساب سنوات، به استثنای موارد پیش‌بینی شده در آیین‌ نامه آموزشی میسر نیست.
مصری با بیان اینکه دانشجویانی که تقاضای حذف درس دارند، درخواست خود را به همراه دلایل مربوطه به صورت غیرحضوری از طریق سامانه گلستان، پیشخوان خدمت، گزینه درخواست ‌های آموزشی، ردیف ارتباط با مسئول آموزش ارائه دهند تا مورد بررسی قرار گیرد، گفت: دانشجویان مقطع کارشناسی که برای انجام امور ضروری از جمله ارائه درس پروژه، گزارش ‌های درس کارورزی، رفع اشکال و غیره نیازمند حضور در دانشگاه هستند، می توانند با هماهنگی استاد درس و با رعایت دقیق پروتکل‌ های بهداشتی در دانشگاه حضور یابند.
مصری اضافه کرد: دانشجویانی که به دلایل مختلف امکان دسترسی به سیستم مجازی را ندارند، می‌توانند با هماهنگی دانشکده مربوطه یا کتابخانه مرکزی دانشگاه از امکانات کامپیوتری دانشگاه استفاده کنند.
وی افزود: در مورد دروس عملی که امکان اجرای آن به صورت تولید محتوا وجود دارد، کلاس‌ های مربوط با نظارت مدیر گروه آموزشی در سامانه یادگیری دانشگاه انجام خواهد شد و در صورتی که اجرای دروس نیازمند حضور دانشجو باشد، برگزاری کلاس ‌ها بعد از عادی شدن شرایط انجام خواهد شد.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه جلسات دفاع دانشجویان تحصیلات تکمیلی با توافق استاد راهنما و دانشجو به صورت حضوری، غیرحضوری و ترکیبی قابل اجرا است، ادامه داد: دانشجویان تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد و دکتری) با هماهنگی استاد راهنما برای تداوم فعالیت‌ های علمی- پژوهشی و اجرای پایان ‌نامه و رساله می ‌بایست با رعایت دقیق پروتکل‌ های بهداشتی در دانشگاه حضور یابند.
وی با بیان اینکه مقررات قید شده در این شیوه‌ نامه برای نیمسال اول سال تحصیلی ۴۰۰-۱۳۹۹ بوده و تسری آن به نیمسال ‌های دیگر مجاز نیست، اظهار کرد: بخشی از ارزشیابی آموخته‌ های دانشجویان در شیوه آموزش غیرحضوری باید با بهره ‌گیری از امکانات فضای مجازی و به طور مستمر و تکوینی در طول نیمسال تحصیلی انجام شود.
وی اضافه کرد: دانشجویان در لینک www.uma.ac.ir/onlinecourse می توانند به لیست لینک های کلاس مجازی اساتید دسترسی داشته باشند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عراقچی: نمی‌توانیم از غنی سازی دست بکشیم
مشاور رسانه‌ای حماس: در حال بررسی پیشنهاد‌ها برای دستیابی به توافق در غزه هستیم
هلاکت فرمانده عملیات یگان‌های کماندویی رژیم صهیونیستی
مقاومت در غزه نابود شدنی نیست
بررسی ابعاد حقوقی مجروحان و شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه
سوختن ۱۵۰ اصله نخل خرما در شهرستان شادگان
تقویم روز اوقات شرعی گیلان ، ۳۱ تیر ۱۴۰۴
ایرانشهر، بدون مرگ مادر در سه ماه نخست امسال
اختتامیه همایش ملی شعر قدسیان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۴ به افق قم
مراسم گرامیداشت سرلشکر شهید غلامحسین غیب‌پرور
نصب پنل خورشیدی بر پشت بام های خانه های روستایی
پرچم متبرک حرم مطهر درمنزل شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه
کشف و جمع آوری ۹۱۶ دستگاه ماینر غیر مجاز در تبریز
اعزام هواپیمای آبپاش برای مهار حریق در بخش عراقی تالاب هورالعظیم
وزش باد تهدیدی بر جان جنگل های ابر شاهرود
پبش بینی تداوم هوای گرم و وزش باد در سمنان
کاشت کنجد در مزارع جنوب فارس
میزبانی کیش از اردوی پیش‌فصل تیم فوتبال سایپا
تغییر ساعات کاری ادارات کردستان در روزهای سه شنبه و چهارشنبه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دستگیری ۲ نفر در پرونده شهادت محیط‌بان
خودروسازان بدهکار؛ داد قطعه‌سازان را درآوردند!
تشریح اقدامات وزارت آموزش و پرورش در دفاع مقدس ۱۲ روزه
سفره‌های زیرزمینی مفیدترند یا سدها؟
ورود بلاکچین به تأمین مالی تولید
تصویب بسته تامین منابع مالی برای بازسازی واحد‌های تولیدی؛ به‌زودی
ثبت ارزش ۹.۴ هزار میلیارد ریالی در فروش روزانه بورس انرژی
بررسی مشکلات ۱۵ واحد تولیدی و صنعتی استان تهران
پاکدامن، نامزد عضویت در کمیته ورزشکاران فدراسیون جهانی شمشیربازی
آتش‌سوزی ۲۰ هکتار از پارک ملی تندوره درگز
مقابله منسجم با قاچاق حیات‌وحش در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست
رئیس فدراسیون تکواندو سفیر ملی صبر شد
نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان؛ ۲۷ مرداد
ایران در جمع ۷ کشور دارای دانش فنی ساخت پوشش نانویی مقره‌های برق درجهان
تامین کالا‌های اساسی در دوران دفاع مقدس ۱۲ روزه
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۲ نظر)
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
رویداد «کاروان روایتها» برگزار می‌شود  (۱ نظر)
تشدید نظارت بر بازار برنج، روغن و شکر  (۱ نظر)
حمله گسترده سایبری به زیرساخت‌های آمریکا  (۱ نظر)
سازمان ملل: غزه با گرسنگی فاجعه‌بار رو‌به‌رو است  (۱ نظر)
خلع سلاح یمن غیرممکن است  (۱ نظر)
تظاهرات حمایت از غزه در ترکیه، اردن، مصر، عراق و لیبی  (۱ نظر)