گیاه نعنا فلفلی و خواص آن
گیاه نعنا فلفلی دارای خواص ضد میکروبی است و بوی بد دهان را از بین می برد و مشکلات گوارشی را تسکین می دهد.
به گزارش خبرنگار حوزه آموزش عالی و دانشگاه گروه علمی فرهنگی هنری
خبرگزاری صدا و سیما؛ کارشناس مرکز خدمات تخصصی آنالیز و فرآوری گیاهان دارویی پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی گفت: عرق نعناع فلفلی یک حس خنکی در بدن ایجاد میکند و دارای اثر آرام بخش بر روی بدن است، به طوری که اگر به صورت موضعی استفاده شود میتواند درد عضلات را تسکین دهد.
آقای مهندس مهرداد کاشفی درخصوص دیگر خواص این گیاه عنوان کرد: این گیاه همچنین دارای خواص ضد میکروبی است بنابراین میتواند بوی بد دهان را از بین ببرد و مشکلات گوارشی را تسکین دهد.
وی افزود: اگر بخواهیم به لحاظ بالینی صحبت کنیم، روغن نعناع فلفلی به خاطر خواص ضد تهوع و اثرات تسکین دهندهاش بر پوشش معده و رودهی بزرگ به دلیل تواناییاش در کاهش اسپاسمهای عضلانی توصیه میشود.
آقای کاشفی در پایان برخی از رایجترین کاربردهای روغن نعناع فلفلی را کاهش درد معده، تسکین مشکلات گوارشی، از بین بردن بوی بد دهان، تسکین سردرد، خواص ضد میکروبی، بهبود تمرکز ذهنی، تمیز کردن دستگاه تنفسی، افزایش انرژی، شل کردن عضلات سفت و جایگزین طبیعی و مقرون به صرفه برای دارو عنوان کرد.