• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۵۸۱۵۹
تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۹ - ۱۷:۴۶
سیاسی » مجلس
نشست هم اندیشی با فعالان بازار سرمایه ؛

ارتباط مداوم با صاحب‌نظران بازار سرمایه

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نیازمند ارتباط مداوم با صاحب‌نظران بازار سرمایه هستیم گفت: باید با رویکرد تامین مالی بخش تولید از طریق بازار سرمایه، قانون بودجه سالانه و برنامه هفتم توسعه را تدوین کنیم.

بورس فرصتی بزرگ برای جذب نقدینگی و هدایت آن به سمت پروژه‌های ملی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، آقای قالیباف در نشست هم اندیشی عصر امروز با فعالان بازار سرمایه ضمن خیرمقدم به افرادی که با هویت حقیقی و حقوقی در بازار مهم بورس حضور دارند افزود: در جلسات حضوری باید مسائل سرمایه گذاران بازار سرمایه هر از چندگاهی مطرح و بررسی شود و از سوی دیگر ارتباطات هم، ممتد برای تبادل نظرات برقرار باشد.

رئیس مجلس شورای اسلامی در توضیح پیشنهاد‌ها و نظرات خود پیرامون بازار سرمایه گفت: از سال‌های گذشته که در قرارگاه سازندگی طرح‌های بزرگ را پیگیری می‌کردم و در شهرداری تهران به بورس و پیچیدگی‌های آن توجه داشته ام،

آقای قالیباف افزود:  در این باره سابقه ذهنی از دهه‌های ۷۰ و ۸۰ و به خصوص دهه ۹۰ به صورت پیچیده و تخصصی دارم و به علت نوع مدیریت و کار، علاقه‌مند به این مبحث هستم و به نظر می‌رسد در هر تصمیم مدیریتی باید ابتدا محیط استراتژیک و عوامل و عناصر آن را بشناسیم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی ادامه داد: ما نمی‌توانیم فکر کنیم که در یک محیط طبیعی و نرمال هستیم و اطمینان داشته باشیم که تصمیمات ما به درستی اجرا می‌شود، ما در وضع خاص کشور به ویژه از نظر رشد اقتصادی قرار داریم و با رشد اقتصادی منفی در حوزه‌های مختلف روبه رو هستیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: ما نمی‌توانیم بحث تحریم را نادیده بگیریم و در ارتباط با مباحث پولی و اثر‌های آن بی توجه باشیم. بخش‌های مختلف از جمله تولید، صنعت، فناوری، بازار کار، پول و سرمایه مشکلات خاص خود را دارد و ما باید از جوانب مختلف آن‌ها را بشناسیم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

آقای قالیباف افزود: در حوزه مدیریت و سیاست گذاری در گیر بت پرستی و غرب زدگی شدیم و برهمین اساس در حوزه ارز، تجارت خارجی و تامین بودجه دولت با مشکلاتی مواجه هستیم.

وی گفت: ما می‌خواهیم کسری بالای ۲۰۰ هزار میلیاردی بودجه دولت را در یک سال به نوعی در اقتصاد کشور برطرف کنیم لذا باید همه جوانب را در نظر بگیریم و نمی‌توانیم ناترازی در حوزه بانک‌ها را نادید بگیریم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

رئیس قوه مقننه در ادامه افزود: ما باید موضوع نقدینگی و جهت دهی آن را بررسی کنیم، زیرا جذب نقدینگی از یک سو و جهت دهی آن بحث دیگری است که نیازمند بررسی‌های بیشتری دارد.

وی تاکید کرد: ما نیازمند ارتباط مداوم با صاحب نظران در حوزه بازار سرمایه هستیم تا بتوانیم یک محیط راهبردی را با فهم مشترک و اتفاق نظر تنظیم و ایجاد کنیم. سهم مشترک به معنای اتفاق نظر به میزان ۵۰ یا ۶۰ درصد نظرات است بنابراین لازم است یک دهه فعالیت بورس را آسیب شناسی کنیم و تحلیلی از روند تاریخی این مجموعه ارائه دهیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: بازار سرمایه از اواخر سال ۹۸ تا مردادامسال درس آموزی‌های بسیاری برای ما دارد و تجربه این ۷ الی ۸ ماه اخیر باید مجزا از یک دهه گذشته آسیب شناسی شود.

وی افزود: مباحث مختلف در حوزه نقدینگی، کد معاملاتی سهامداران و مباحث ستادی و سیاستگذاری باید تحلیل شود. این تحلیل‌ها آینده را روشن می‌کند و ما متوجه استقلال بورس خواهیم شد لذا درک می‌کنیم که استقلال بورس به چه معناست و انگشت در چشم بورس نمی‌کنیم.

آقای قالیباف با بیان اینکه بورس مانند موجودی زنده، فعال و فوق هوشمند است گفت: ما باید در این حوزه به این فهم مشترک برسیم که بازار سرمایه در برابر کوچک‌ترین موضوعات عکس العمل نشان می‌دهد. در ارتباط با تعریف بورس مطلوب نیز می‌توان حداقل به مبحث نقد شوندگی اشاره کرد و در تحلیل‌های خود به آن توجه داشت. نقد شوندگی مهمترین ویژگی بازار سرمایه است و نباید آن را مخدوش کنیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی با یادآوری رویکرد‌های مجلس یازدهم مبنی بر شفافیت، هوشمندی، مردمی سازی و کارآمدسازی افزود: باید به این متغیر‌ها در ارتباط با بازار سرمایه نیز توجه کرد و اگر گفته می‌شود ورود مستقیم مردم به این بازار آسیب جدی می‌رساند ما با لحاظ متغیر مردمی سازی باید مسیر را به نوعی تعریف و ساماندهی کنیم که مردم دخیل باشند تا به سمت پروژه محوری و تامین بخش‌های تولیدی از بازار بورس برویم بنابراین هدف گذاری کلی در این حوزه باید مورد توجه قرار گیرد.

وی با تاکید بر ارتباط مداوم با صاحبنظران حقیقی و حقوقی بازار سرمایه گفت: ما همچنین باید در حوزه برنامه ریزی برش یک ساله را تا پایان دولت فعلی در نظر داشته باشیم و به دولت در این بخش کمک کنیم تا مردم آسیب کمتری در این شرایط اقتصادی ببینند.

ارتباط مداوم با صاحب‌نظران بازار سرمایهآقای قالیباف با اشاره به قانون بودجه سال ۱۴۰۰، تصریح کرد: صاحبنظران این حوزه باید در یک ماه آینده پیشنهاد‌های خود را به مجلس ارائه دهند تا ما بتوانیم در جریان بررسی لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ نکاتی را لحاظ کنیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: ما همچنین در سال ۱۴۰۰ با استقرار دولت سیزدهم باید برنامه هفتم توسعه را تصویب کنیم. در برنامه‌های قبل مانند برنامه ششم توسعه به موضوعات محیط داخلی، تحریم، بازار سرمایه اقتصاد و فرصت‌ها و تهدید‌ها پرداخته نشده و دولت آرزو‌هایی را تبدیل به برنامه کرده است که درآن گم هستیم از این رو ما مصمم هستیم در برنامه هفتم توسعه احکامی تصویب شود که تحول اقتصادی را به دنبال داشته باشد.

وی ادامه داد: اولین گام تحول اقتصادی، ثبات در اقتصاد است و ما در برنامه هفتم توسعه باید با برنامه ریزی‌های ملی، منطقه ای، استانی و محلی پیش گام‌های ثبات در اقتصاد را تعبیه کنیم. ما باید با رویکرد تامین مالی بخش تولید از طریق بازار سرمایه، قانون بودجه سالانه و برنامه هفتم توسعه را تدوین کنیم.

رئیس قوه مقننه با تاکید بر استقلال بازار سرمایه گفت: تدوین برنامه هفتم توسعه بدون توجه به پیشنهاد‌های صاحبنظران اقتصادی مشکلاتی را رقم می‌زند که در برنامه‌های سوم تا ششم توسعه شاهد آن بودیم.

وی افزد: در خوشبینانه‌ترین حالت ممکن هیچ کدام از برنامه‌های توسعه نتوانستند بیش از ۳۰ درصد اجرا شوند از سوی دیگر ما باید به راهبردبخشی توجه کنیم و در همه موضوعات به ابعاد مختلف اقتصادی، اجتماعی، سیاسی، امنیتی و دفاعی توجه کنیم و در ارتباط با بورس نیز باید به مسائل اجتماعی، سیاسی، امنیتی و حتی محیط زیستی توجه شود.

رئیس نهاد قانونگذاری با تاکید بر نقش صدا و سیما در این حوزه گفت: صدا و سیما باید برنامه‌هایی را مانند برنامه "میدان" تولید کند تا اطلاعات لازم در حوزه سرمایه و بازار بورس به مردم ارائه شود در غیر این صورت جهش تولید اتفاق نمی‌افتد.

وی یادآور شد: ما در جلسات مختلف برنامه ریزی و سیاستگذاری از جمله شورای عالی اقتصاد موضوعات موردنظر فعالان بازار سرمایه را با حساسیت پیگیری خواهیم کرد و حتما استقلال بورس را به رسمیت می‌شناسیم و نظرات کارشناسی را نیز در کمیسیون‌ها و واحد‌های تخصصی مطرح و در حوزه نظارت و قانونگذاری دنبال خواهیم کرد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مراسم گرامیداشت سرلشکر شهید غلامحسین غیب‌پرور
نصب پنل خورشیدی بر پشت بام های خانه های روستایی
پرچم متبرک حرم مطهر درمنزل شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه
کشف و جمع آوری ۹۱۶ دستگاه ماینر غیر مجاز در تبریز
اعزام هواپیمای آبپاش برای مهار حریق در بخش عراقی تالاب هورالعظیم
وزش باد تهدیدی بر جان جنگل های ابر شاهرود
پبش بینی تداوم هوای گرم و وزش باد در سمنان
کاشت کنجد در مزارع جنوب فارس
میزبانی کیش از اردوی پیش‌فصل تیم فوتبال سایپا
تغییر ساعات کاری ادارات کردستان در روزهای سه شنبه و چهارشنبه
انفجار کنترل‌ شده در تبریز حین عملیات خنثی‌سازی مهمات
اخبارنقاط مختلف چهارمحال و بختیاری در یک نگاه
استقبال خانواده‌ها از کلاس‌های تابستانی فرهنگسرا‌های کیش
اجرای انفجار کنترل‌شده در محدوده شرق اصفهان
انتصاب علی مرادی به عنوان قائم مقام معاونت سیاسی سازمان صداوسیما
نجات جان ۱۱۹ نفر در دریای خزر
یک تیم قطری دومین حریف تدارکاتی سپاهان شد
مرمت مسجد جامع نوبندگان و جداره‌های تاریخی فسا آغاز شد
یادواره شهدای گیلانی حملات رژیم صهیونیستی با حضور رئیس جمهور _ تهران
حمله خرس به یک چوپان در کجور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دستگیری ۲ نفر در پرونده شهادت محیط‌بان
تشریح اقدامات وزارت آموزش و پرورش در دفاع مقدس ۱۲ روزه
خودروسازان بدهکار؛ داد قطعه‌سازان را درآوردند!
سفره‌های زیرزمینی مفیدترند یا سدها؟
تصویب بسته تامین منابع مالی برای بازسازی واحد‌های تولیدی؛ به‌زودی
ورود بلاکچین به تأمین مالی تولید
ثبت ارزش ۹.۴ هزار میلیارد ریالی در فروش روزانه بورس انرژی
پاکدامن، نامزد عضویت در کمیته ورزشکاران فدراسیون جهانی شمشیربازی
بررسی مشکلات ۱۵ واحد تولیدی و صنعتی استان تهران
آتش‌سوزی ۲۰ هکتار از پارک ملی تندوره درگز
مقابله منسجم با قاچاق حیات‌وحش در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست
رئیس فدراسیون تکواندو سفیر ملی صبر شد
نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان؛ ۲۷ مرداد
تامین کالا‌های اساسی در دوران دفاع مقدس ۱۲ روزه
ایران در جمع ۷ کشور دارای دانش فنی ساخت پوشش نانویی مقره‌های برق درجهان
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۱ نظر)