همچنین با جان باختن پانصد و پنجاه و نه نفر دیگر از این بیماری، شمار جان باختگان کووید-۱۹ در برزیل به صد و پنجاه هزار و صد و نود و هشت نفر رسیده است.
آمار تکان دهنده کرونا در برزیل همزمان با شروع تعطیلات سه روزه در این کشور است که از روز شنبه شروع شده است و محدودیتهای مرتبط با همه گیری کرونا نیز در سائوپائولو نیز کاهش یافته است. این امر باعث نگرانی کارشناسان از شروع موج دوم کرونا در این کشور شده است.
از سوی دیگر، مقامات برزیلی اعلام کرده اند لوئیز ادواردو راموس (Luiz Eduardo Ramos) سخنگوی دولت برزیل نیز به کووید-۱۹ مبتلا شده است که به این ترتیب، وی دهمین عضو کابینه دولت برزیل است که به دلیل آلوده شدن به ویروس کرونا و ابتلا به کووید-۱۹ باید تحت درمان قرار گیرد.
در آرژانتین، دیگر کشور آمریکای لاتین نیز ۱۲ هزار و چهارصد و چهارده مورد جدید از کووید-۱۹ در روز شنبه تایید شد که شمار مبتلایان به این بیماری در مجموع به هشتصد و هشتاد و سه هزار و هشتصد و هشتاد و دو نفر رسید.
همچنین به گفته منابع دولتی در این کشور، با مرگ سیصد و پنجاه و هفت آرژانتینی دیگر، شمار جان باختگان ناشی از این بیماری تا روز شنبه در آرژانتین به بیست و سه هزار و پانصد و هشتاد و یک نفر رسید تا وزیر حمل و نقل از تدابیر سخت گیرانه بیشتر در ترددهای هجده استان در این کشور خبر دهد.
در کلمبیا، سازمان ملی بومیان این کشور گفته است با ابتلای هفتاد و دو بومی دیگر به کووید-۱۹, شمار بومیان مبتلا به این بیماری به بیش از سه هزار نفر و شمار بومیان جان باخته نیز به هزار و هشتاد نفر رسیده است.
سازمان بهداشت کشورهای آمریکایی (PAHO) با انتشار گزارشی درباره آسیب دیدن گروههای آسیب پذیر از جمله اقشار فقیر و بومیان آمریکایی که با خطر بیشتر ابتلا به کرونا روبرو هستند، ابراز نگرانی کرده است.
در پرو با ابتلای دو هزار و هفتصد و سی و سه نفر دیگر، شمار مبتلایان به هشتصد و چهل و شش هزار و هشتاد و هشت نفر رسیده و با مرگ شصت و پنج نفر دیگر، مجموع جان باختگان کرونا نیز از مرز سی و سه هزار و دویست و بیست نفر گذشت.
در شیلی، ابتلای بیش از هزار و هشتصد نفر دیگر به کووید-۱۹, مجموع مبتلایان به این بیماری را به مرز چهل و هشت هزار نفر رساند و به گفته وزارت بهداشت این کشور، با مرگ پنجاه و دو نفر دیگر، تا کنون سیزده هزار و دویست و هفتاد و دو نفر بر اثر کووید-۱۹ جان خود را از دست داده اند.