• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۱۸۷۶۴
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۹ - ۲۳:۲۰
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
تيترامشب؛

مقابله با کرونا نيازمند طرح بلند مدت است

دبیر کمیته انتظامی ستاد ملی مدیریت کرونا گفت: طرح هوشمند مقابله با کرونا از اول آذر با هدف قطع زنجیره این بیماری اجرایی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، حسین قاسمی در برنامه تیتر امشب شبکه خبر گفت: طرح هوشمند یکی از راه‌های قطع زنجیره کروناست و از اول آذر تا زمان کنترل این بیماری به صورت باز اجرایی می شود.
وی افزود: تست گسترده، آموزش، تعیین محدودیت‌ها و ... از موارد این طرح است. وقتی بیماری مزمن شده نیازمند طرح بلند مدت است.
حسین قاسمی گفت: گستره طرح هوشمند که از اول آذر اجرایی می‌شود شامل حوزه اداری، بازرگانی، آموزشی، فرهنگی و اجتماعی است.
دبیر کمیته انتظامی ستاد ملی مدیریت کرونا افزود: برخی دستگاه‌ها با دو سوم کارکنان خود باید فعالیت کنند و برخی مشاغل هم کلاً تعطیل هستند.
قاسمی گفت: جلسات اداری در شهر‌ها هم باید کنترل شده باشد و بر اساس وضعیت شهر‌ها پروتکل‌ها اعلام شده است.
دبیر کمیته انتظامی ستاد ملی مدیریت کرونا افزود: طرح هوشمند مسئول و ناظر دارد و بر اجرای این طرح نظارت خواهند کرد.
قاسمی گفت: در طرح هوشمند مقابله با کرونا، حمایت از اصناف مثل مسائل بانکی و صنفی، چک، وام و ... تدارک دیده شده است و دولت از هیچ کمکی به اصناف کوتاهی نخواهد کرد.
وی افزود: نظارت بر عهده وزارت بهداشت است، اما در حوزه اجرایی اداری، اصناف، آموزش و تردد شهری برای متخلفان جرایمی در نظر گرفته شده است.
قاسمی گفت: از امروز قرار است تست‌ها به ۱۰۰ هزار تا برسد و افزایش میزان بیماری به دلیل افزایش تست‌ها خواهد بود.
شهرام آدم‌نژاد معاون حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی هم گفت: رصد بیماران با تست مثبت کرونا انجام می‌شود. بلیت به افرادی که کرونا دارند فروخته نمی‌شود.
وی افزود: فاصله گذاری‌ها در راه آهن، فرودگاه‌ها و ... به جد رعایت خواهد شد.
شهرام آدم‌نژاد با اشاره به کاهش تردد‌ها گفت: ۲۷ درصد تردد‌های بین شهری کاهش پیدا کرده است.
معاون حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی افزود: ضد عفونی کردن معابر و مراکز شهری در دستور کار ما قرار دارد.
آدم‌نژاد گفت: فاز بعدی رصد بیماران کرونایی با پیگیری موبایل است و موارد حقوقی این موضوع در حال انجام است.
معاون حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی افزود: خدمات مجازی به صورت الکترونیک حدود ۸۰ درصد است و سعی می‌کنیم این میزان به ۱۰۰ درصد برسد.
آدم‌نژاد گفت: همه بلیط‌ها از سامانه وزارت بهداشت استعلام می‌شود و در صورت مثبت بودن تست فرد متقاضی، بلیط به او فروخته نمی‌شود.
محمدباقر مجتبایی - دبیرکل اتاق اصناف ایران هم گفت: سه میلیون واحد صنفی داریم و یک و نیم میلیون واحد صنفی مستقیم از کرونا آسیب دیده اند.
وی افزود: شش میلیون شاغل در اصناف هستند وقتی قرار است که حجم کاری کم باشد این افراد نیازمند حمایت جدی هستند.
مجتبایی گفت: نقش اصناف در برآورد نیاز‌های جامعه زیاد است اما با وجود آسیب‌های مالی، محدودیت‌ها را رعایت خواهند کرد.
دبیرکل اتاق اصناف ایران گفت: نظارت‌ها در اصناف زیاد شده است و کسانی که رعایت نکنند واحد آنها در شهر‌های قرمز دو هفته بسته خواهد شد.
محسن فرهادی - معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت هم گفت: طبعیت بیماری و نقطه قوت آن در تجمع افراد است. محدودیت‌ها برای کم کردن تماس‌های مردم است.
فرهای افزود: اجرای محدودیت‌ها در گذشته میانگین به صورت ۶۰ درصد اجرا شده و این در تهران کمتر است.
وی افزود: محدودیت‌های اول آذر بدون مشارکت مردمی تاثیری نخواهد داشت.
محسن فرهادی گفت: در جلسه کمیته عالی نظارت که مسئولیت آن به عهده وزارت بهداشت است بر دقت تمام دستگاه‌های ناظر بر اجرای طرح تاکید شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پاسخ قاطع ایران به تهدیدها؛ ناوها را غرق می‌کنیم
محکومیت شدید اقدام جدید رژیم صهیونیستی از سوی مالزی
مروری بر خبرهای ورزشی جمعه اول اسفندماه قزوین
خدمت رسانی ۳۳ خادمیار هرمزی به زائران در قم
افزایش برداشت آب از سد طالقان
زیان ۲۴۰ میلیون دلاری پاکستان در پی بسته ماندن گذرگاه تورخم
آغاز عملیات شانه‌سازی آزادراه کرج قزوین
توسعه پرداخت با گوشی همراه در مالزی
تولید حدود ۲ و نیم میلیون متر مربع فرش دستباف در ۱۰ ماهه ۱۴۰۴
ثبت‌نام ۶۰۹۷ داوطلب شورا‌های روستایی در استان مرکزی؛ حد نصاب همه روستا‌ها تکمیل شد
بازداشت خبرنگار دویچه وله آلمان در ترکیه
گفت‌و‌گو نخست وزیر پاکستان با وزیر خارجه آمریکا درباره تحولات غزه
برگزاری همایش پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در حاجی آباد
رقابت ۷۰۰ دانش‌آموز در مسابقات قرآن و عترت لامرد
قطع موقت گاز در سه روستای شهرستان بویراحمد
قره‌تاج در مناطق مرزی سردشت به شکوفه نشست
اهدا جهیزیه به زوج‌های بسیجی در میناب
گذشت اولیای دم از قصاص
اختصاص ۴۶۵۰ میلیارد تومان برای توسعه اشتغال و خدمات روستایی در کرمان
استخر نیمه کاره آبیک در اولویت تکمیل
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
یک فروند هواپیمای نهاجا دچار سانحه شد
آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین طرح راهسازی کهگیلویه و بویراحمد
دعای روز دوم ماه مبارک رمضان
صعود چهار نماینده آذربایجان شرقی به مرحله دوم لیگ فوتبال مناطق کشور
یارانه بهمن‌ماه دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
تمدید مهلت ثبت نام از داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها
میوه و تره‌بار از ۱۵ اسفند کالابرگی می‌شود
بازداشت ۳۴ اغتشاشگر و تروریست خیابانی
تمدید مهلت ثبت‌نام انتخابات شورا‌های روستایی تا فردا شب ساعت ۲۲
اعلام نتایج صلاحیت داوطلبان شورا‌های شهر؛ اول اسفند
سرمایه گذاری روسیه در میادین نفتی ایران
دعای هر روز و روز اول ماه مبارک رمضان
۸۰۰۰ آشپزخانه مهدوی آماده طبخ غذای گرم برای نیازمندان در ماه رمضان
لغو سهمیه ۲۰ روز تردد رایگان در محدوده کاهش آلودگی هوای تهران
از سرزمین چین (۱۰)
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
دعوت از ورزشکار مراغه‌ای به اردوی تیم ملی والیبال ساحلی نوجوانان  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)