• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۱۳۳۳۰
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۲
سیاسی » امنیتی و دفاعی

لزوم بسترسازی برای ورود جوانان متخصص انقلابی به عرصه‌های مدیریتی

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش: امروز جوانان ما باید بدانند که تکلیف سنگینی بر دوش دارند و مسئولیت تداوم انقلاب اسلامی و تمدن‌سازی بر عهده آنان است.

لزوم بسترسازی برای ورود جوانان متخصص انقلابی به عرصه‌های مدیریتیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حجت‌الاسلام والمسلمین عباس محمدحسنی، رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش امروز در مراسم دومین همایش علمی بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی که در سازمان عقیدتی سیاسی ارتش برگزار شد، با اشاره به اهمیت توجه به این بیانیه به عنوان چشم انداز تحقق تمدن اسلامی اظهار داشت: محوری‌ترین قشر مورد توجه در اجرای بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی جوانان هستند که رهبر معظم انقلاب اسلامی انتظاراتی را در ۱۲ مورد متوجه جوانان دانسته اند.
وی با تاکید بر اینکه جوانان موتور محرکه و پیشران پر قدرت کشور به سمت قله‌های پیشرفت و تکامل هستند، افزود: انقلاب اسلامی با حضور جوانان معنا و تسریع پیدا کرد و در دوران دفاع مقدس حضور جوانان سبب کسب فتوحات بزرگ و پی در پی در یک جنگ ناهمتراز شد.
حجت‌الاسلام محمدحسنی تحول‌خواهی و تحول‌پذیری را از جمله ویژگی‌های جوانان دانست و تصریح کرد: یکی از الزامات رسیدن به جامعه اسلامی در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی تحول پذیری انسان‌هاست و جوانان در این رابطه در خط مقدم تحول‌پذیری و خطر‌پذیری هستند.
نماینده، ولی فقیه در ارتش گفت: یکی از وظایفی که نسل‌های قدیمی‌تر نسبت به نسل جدید دارند روشنگری و تبیین موضوعات برای جوانان است؛ لذا امروز جوانان ما باید بدانند که تکلیف سنگینی بر دوش دارند و مسئولیت تداوم انقلاب اسلامی و تمدن‌سازی بر عهده آنان است.
وی با تاکید بر بسترسازی برای ورود نسل جوان به حوزه مسئولیت پذیری اجتماعی، خاطرنشان کرد: متاسفانه برخی از پیشینیان تمامیت‌خواه حاضر نیستند کنار رفته تا فضا را برای فعالیت نسل جوان آماده شود؛ اگرچه تجربه امر مهمی است و باید از تجربیات نسل گذشته استفاده کرد، اما این تجربه در قالب مشاوره قابل ارائه است و می‌توان از مدیر جوان و زبده استفاده و در کنار آن از مشاوران با تجربه بهره برداری کرد.
حجت‌الاسلام محمدحسنی گفت: امروز جامعه ما برای تحقق تمدن‌سازی نیازمند مدیران لایق و جوان که تلاش مجاهدانه داشته باشند نیاز دارند؛ اما متاسفانه جوان‌گرایی نه تنها با واکنش مثبت همراه نمی‌شود بلکه گاهی از سوی برخی با واکنش منفی نیز مواجه می‌شود در صورتی که امروز یکی از سنگین‌ترین مسئولیت‌های ما بسترسازی ورود جوانان مومن و متخصص انقلابی به عرصه‌های مدیریتی است.
وی افزود: امروز باید از ارزش‌ها و آرمان‌های انقلاب اسلامی پاسداری و حراست شود چراکه تاریخ نشان داده است انقلاب‌هایی که از ارزش‌ها یشان فاصله گرفته اند یا مصادره شده اند و یا دچار استحاله از درون گردیده اند.
حجت‌الاسلام محمد حسنی با بیان اینکه انقلاب اسلامی باید بستر ساز حکومت جهانی حضرت ولیعصر عج باشد خاطرنشان کرد: وظیفه ما اینست تا بستر‌های لازم را جهت تحقق حکومت جهانی امام مهدی عج فراهم آوریم لذا باید رفتار‌های ما سبک زندگی و کنش و واکنش هایمان در راستای تحقق این اهداف والا باشد.
وی یکی دیگر انتظارات مطرح شده در بیانیه گام دوم انقلاب را شناخت صحیح گذشته عنوان کرد و گفت: باید گذشته را به خوبی برای نسل جوان تبیین کنیم جوانانی که دوران پیش از انقلاب را درک نکرده اند و از طرفی با بمباران عقیدتی از سوی دشمنان مواجه هستند چگونه می‌خواهند جبهه حق و باطل را تشخیص دهند؛ در واقع تصمیم گرفتن در فضایی که دشمن در آن با القائات مسموم رژیم گذشته را تطهیر می‌کنند، کاری دشوار است و همه ما موظف به تبیین و روشنگری در این عرصه هستیم.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در ادامه به پیشرفت کشور در پرتو انقلاب اسلامی اشاره کرد و افزود: جمهوری اسلامی از تحریم‌های ظالمانه به عنوان یک فرصت استفاده کرده است و امروز در حوزه‌های مختلف به پیشرفت‌های عظیمی دست یافته ایم که یکی از این عرصه ها، پیشرفت در حوزه صنایع دفاعی است؛ نیرو‌های مسلح ما امروز قادر به ساخت زیردریایی، جنگنده و انواع سلاح و سامانه هستند و همچنین در حوزه موشکی به پیشرفت‌های قابل ملاحظه‌ای دست یافته ایم و نیاز‌های دفاعی را در داخل تامین می‌کنیم.
وی با تاکید بر اینکه همه این پیشرفت‌ها به واسطه ایدئولوژی انقلاب اسلامی تحت زعامت امامین انقلاب و پشتیبانی مردم به دست آمده است؛ اظهار داشت: با این حال برخی افراد امروز می‌گویند نقطه قوت یک ملت امروز اقتصاد است و نه ایدئولوژی؛ در حالیکه امروز افول کشورهایی، چون آمریکا را شاهد هستیم.
حجت‌الاسلام محمد حسنی تصریح کرد: امروز نیرو‌های مسلح باید از ظرفیت حضور ده‌ها هزار جوانی که به عنوان سرباز وارد این سازمان‌ها می‌شوند استفاده کنند و برای عملیاتی کردن انتظارات و مطالباتی که در بیانیه گام دوم نسبت به جوانان مطرح شده است این عزیزان را یاری کنند و راه را نشان دهند؛ چراکه هریک از این انتظارات می‌تواند راهکار‌های اجرایی داشته باشند که باید با بهره گیری از اهل فن و تحقیق و پژوهش در این رابطه اقدامات لازم صورت گیرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (چهاردهم آذر ۱۴۰۴)
نوسازی بافت‌های فرسوده و حفاظت از اراضی کشاورزی اولویت توسعه شهری
گرامیداشت یاد و خاطره ۳۴۰ شهید اروندکنار در یادمان شهدای والفجر ۸
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۴ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
اوقات شرعی جمعه چهاردهم آذر ۱۴۰۴ به افق مهاباد
پیوند دانشگاه و صنعت اولویت اساسی در آذربایجان شرقی
توسعه بخش معدن با بازگشت به چرخه تولید معادن راکد و غیر فعال
برنامه‌های پیشگیری از جرم باید مبتنی بر آسیب شناسی باشد
افزایش غلظت غبار در سمنان
کسب مقام سوم بانوان ووشوکار آذربایجان شرقی در مسابقات کشوری
پیگیری دو پرونده مهم قاچاق ارز و اراضی ملی و حقوق بیت المال در دستور کار دستگاه قضا
پیشرفت ۸۰ درصدی ساخت مرکز فرهنگی هنری بروجن
درگذشت مادر شهید در شهرستان بویراحمد
پاییزِ تماشایی خوانسار
تربیت صحیح، ثمره قرآن‌خوانی
افتتاح مدرسه خیر ساز حاج مصطفی جاودان
خبر‌هایی از بررسی ساماندهی بقاع متبرکه در ایوانکی
حضور نمایندگان چهارمحال و بختیاری درمسابقات لیگ برتر هندبال کشور
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی (ره) شهر ایلام
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی با افزایش اعتبار برای دهک‌های یک تا سه
تداوم بارش باران در خوزستان
جزئیات رزمایش مشترک امنیتی ضد تروریستی سهند ۲۰۲۵
عیادت رئیس جمهور از رضا امیرخانی
بازدید مدیرعامل پتروشیمی‌های کشور از آبادان و اعلام آغاز دو طرح ملی در زنجیره ارزش پالایشگاه
تشییع پیکر همسر و فرزند معاون رئیس‌جمهوری در مشهد
آغاز رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه
دعوت بانوان ایرانی به یک مهمانی
سارقان مسلح طلافروشی در کرمانشاه دستگیر شدند
بسته فرهنگ و هنر ۱۴۰۴/۰۹/۱۳
سفر استانی رئیس جمهور به یاسوج
آغاز مسابقات جودو قهرمانی کشور در مشهد
پزشکیان: اختیارات لازم را برای رفع مشکلات به مدیران داده‌ام
فقط صورت‌حساب‌های الکترونیکی از اول دی معتبر است
کارت «امید مادر» از ابتدای سال ۱۴۰۵ اجرایی می‌شود
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۸ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد  (۱ نظر)
آغاز مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی با افزایش اعتبار برای دهک‌های یک تا سه  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
انصراف روژان گودرزی از مبارزه با نماینده رژیم صهیونیستی  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)
معرفی مستند‌های بلند جشنواره سینما حقیقت  (۱ نظر)
تاکید بر تسریع در پرداخت تسهیلات به متقاضیان ازدواج در خوزستان  (۱ نظر)