وب گردی
مزایای گرده زنبور عسل
گرده زنبور عسل یک توپ گرده است که زنبورهای جوان هنگام نشستن روی یک گل درست میکنند.
به گزارش
خبرگزاري صدا وسيما؛ گرده زنبور عسل یک توپ گرده است که زنبورهای جوان هنگام نشستن روی یک گل درست میکنند. این مخلوطی از گرده، بزاق و شهد یا عسل است. زنبورها این گویها را در کیسههای روی پاهای خود به کندو برمی گردانند و در لانه زنبوری کندو ذخیره میکنند. سپس گرده به "نان زنبور" تبدیل میشود، که یک کلنی زنبور عسل را تغذیه میکند.
زنبورداران با نگه داشتن یک شانه غلیظ در ورودی کندوها، گرده زنبورهای عسل را جمع میکنند. هنگامی که زنبورهای عسل از آن عبور میکنند، گرده را از پاهای آنها به درون سطل جمع آوری زیر میکوبد. سپس زنبورها باید برای جمع آوری گرده بیشتر بیرون بروند.
مزایای گرده زنبور عسل گرده زنبور عسل خوراکي اي مفید تلقی میشود و مزایای زیادی برای این به اصطلاح ابرخوراکی مطرح میکنند مانند:
رفع التهاببه عنوان یک آنتی اکسیدانتقویت سلامت کبدتقویت سیستم ایمنی بدنبه عنوان مکمل غذاییتسکین علائم یائسگیکاهش استرسسرعت بخشیدن به بهبودیارزش غذاییگرده زنبور عسل به شکل طبیعی خود به صورت گلولههای کوچک و ترد در میآید. یک قاشق غذاخوری گرده زنبور عسل حاوی:
۱۶ کالری۰.۲۴ گرم چربی۱.۲ گرم پروتئین۲.۱۸ گرم کربوهیدرات۲۵۰ نوع ماده مغذی، از جمله ویتامینها و فلاونوئیدها
دوز توصیه شده:بزرگسالان ۲۰-۴۰ گرم یا ۳-۵ قاشق غذاخوری. در روزکودکان ۱۵ گرم یا ۱-۲ قاشق غذاخوری. در روز