• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۲۲۸۴۸
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۷:۵۳
اجتماعی » تعاون و اشتغال

حمایت از کارافرینان به جای شرکت‌ها با اولویت کارافرینی‌های خرد

سخنگوی دولت: آیین‌نامه‌ای در کمیسیون اقتصادی دولت تصویب شده است که به جای حمایت از شرکت‌ها از افراد کارآفرین با اولویت کارافرینی‌های خرد حمایت کنیم.

حمایت از کارافرینان به جای شرکت‌ها با اولویت کارافرینی‌های خردبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، علی ربیعی در بازدید از کارگاه کارآفرینی زنان سرپرست خانوار در جمع خبرنگاران در ارتباط با حمایت از بحث اشتغال گفت: امروز روز ملی کارآفرینی و سالروز ابلاغ اقتصاد مقاومتی نیز است و ما در ارتباط با کارآفرینی بخصوص وقتی که با تحریم هم روبرو شدیم جهت‌گیری‌های درستی را در این دوران داشتیم.
ربیعی افزود: در سال‌های اخیر به سمت کارآفرینی‌های متوسط و خرد آمد و بخصوص کارآفرینی خرد و روستایی را باید بیشتر مورد توجه قرار می‌دادیم و جزو سیاست‌گذاری‌های ما بود.
وی با بیان اینکه در مرحله کارآفرینی حمایتی هستیم، گفت: در بخش کارآفرینی روستایی زیرساخت‌های بسیار خوبی را در ۴ دهه بعد از انقلاب ایجاد کردیم البته مشکل بزرگ ما این بود که این زیرساخت‌ها به معیشت روستاییان گره نخورده بود و مهاجرت دائم از روستا‌ها رخ می‌داد.
ربیعی اظهار کرد: تا امروز بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان وام با نرخ‌های ۴، ۶ و ۱۰ درصدی به کارآفرینی روستایی اختصاص دادیم که موجب شد سهم اشتغال روستاییان در سهم اشتغال کل از ۳ درصد در سال گذشته به ۲۶ درصد برسید و ماندگاری در روستا‌ها و مهاجرت معکوس نیز رخ داده است.
سخنگوی دولت افزود: در ارتباط با مشاغل کارآفرینی حمایتی، سالانه پول زیادی را در بودجه‌ها برای حمایت از خانواده‌هایی که توانایی ندارند روی پای خود بایستند پیش‌بینی می‌کنیم و ما همزمان با این‌که حمایت ماهانه انجام می‌دهیم سیاست‌گذاری ایجاد اشتغال را هم داریم و یکی از سازمان‌هایی که در کنار سیاست‌گذاری کلان ایجاد اشتغال قرار گرفت کمیته امداد امام خمینی (ره) بود.
ربیعی گفت: خوشحالم که بگویم ایجاد ۲۰۳ هزار و ۹۰۰ شغل در سال گذشته را در کارنامه کمیته امداد داریم و بیش از ۳۰ درصد افزایش داشته است.
ربیعی افزود: در چند وقت آینده به جای پول‌هایی که ماهانه می‌دهیم مگر برای افرادی که اصلا توانایی کار ندارند، می‌توانیم با شغل‌هایی که ایجاد می‌کنیم خودشان بتوانند حداقل حقوقی را که کارگر می‌تواند بگیرد دریافت کنند.
وی با بیان این‌که یکی از مشکلاتی که ما داریم آینده زندگی برای روستاییان و افرادی است که در مشاغل حمایتی قرار می‌گیرند، گفت: باید ۲۶ میلیون نفر را با بیمه‌های اجتماعی برای بازنشستگی مورد حمایت قرار دهیم و خوشبختانه امروز هیچ ایرانی نیست که بیمه سلامت نداشته باشد و هرکس اقدام کند می‌تواند صاحب دفترچه بیمه سلامت شود و در بحث بیمه روستاییان اقدامات خوبی شد و ۲ میلیون نفر اضافه شدند.
ربیعی تصریح کرد: ایده‌ای در ستاد اقتصادی دولت مطرح شده که در حال تکمیل است تا درجات مختلفی از بیمه تعریف شود و هر ایرانی در یکی از این سطوح قرار بگیرد.
سخنگوی دولت افزود: منابع مالی این طرح در حال پیش‌بینی است و شاید منابع آن از محل صرفه‌جویی‌ها و منابع نظام تامین اجتماعی تامین شود، البته بیمه روستاییان عشایر همچنان به کار خود ادامه می‌دهد و افراد را تحت پوشش قرار می‌دهد.
ربیعی در پایان گفت: کارآفرینی‌های بزرگ برای کشور لازم خواهد بود، اما نیاز اشتغال ما را پاسخگو نخواهد بود و به نرخ سه سال قبل هزینه یک شغل در پالایشگاه نفت ۱۲ میلیارد تومان است و با این وضع نمی‌توانیم برای ۴ میلیون دانشجویی که وارد بازار کار می‌شوند پاسخگو باشیم.
ربیعی گفت: جهت‌گیری ما به سمت کارآفرینی خرد رفت و آیین‌نامه‌ای در کمیسیون اقتصادی دولت تصویب شده است که به جای حمایت از شرکت‌ها فرد کارآفرین را مورد حمایت قرار دهیم.

 

عکس های بازدید دکتر ربیعی از کارگاه کارآفرینی بانوی سرپرست خانوار را در اینجا ببینید

 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نظارت‌ها بر بازار مسکن در زنجان تشدید شد
رئیس جمهور: بسیاری از شب‌ها خوابم نمی‌برد
مس رفسنجان قعرنشین لیگ در اندیشه صعود
افزایش سرعت باد جنوب شرقی و متلاطم شدن دریا در سواحل، ۲۳ بهمن
واگذاری زمین به ۴۰۰ ایثارگر کاشانی
آلودگی هوای ۹ شهر خوزستان در وضعیت نارنجی
صدور ۴۵۰۰ حکم بدون زندان در گلستان
جاده‌های مواصلاتی مازندران تا شنبه زیر بار محدودیت‌های ترافیکی
آموزشگاه خیر ساز ۶ کلاسه منطقه گله دار فارس کلنگ زنی شد
نماز شکر مردم خراسان شمالی از حضور حماسی در راهپیمایی ۲۲ بهمن
کیهان توکهور قهرمان مسابقات فوتبال جام فجر توکهور و هشتبندی
نجات بانوی ۳۶ ساله در کویر لوت با تلاش امدادگران هلال‌احمر خراسان جنوبی
گلستان با ظرفیت‌های راهبردی در آستانه جهش اقتصادی قرار دارد/ ضرورت تثبیت سیاست‌ها و حمایت تکمیلی از تولید
جدال گل‌گهر و پرسپولیس؛ شنبه ۲۵ بهمن
طرح آبیاری کم‌فشار مزرعه «رئیس‌آباد» رفسنجان افتتاح شد
عملیات آمریکا در کاراکاس خلاف قوانین بین‌المللی بود
هشدار نارنجی تشدید بارش‌ها در کهگیلویه و بویراحمد
«صالح محمدی» هیچ حکم قطعی قابل اجرایی ندارد
سرمایه گذاری ۲۶ میلیارد دلاری صنعت نفت در دولت چهاردهم؛ از فشارافزایی پارس جنوبی تا بازگشت حفاری به خزر
گشایش نمایشگاه مشاغل خانگی در دولت آباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حضور مقتدر ملت ایران در چهل‌وهفتمین فجر انقلاب
تبریک گوترش به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
عزل مدیر پخش سیمای شبکه هامون از سمت خود
پزشکیان: قیام کردیم که مستقل باشیم
افزایش ۵۳ درصدی شرکت‌کنندگان راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال
راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ استان‌ها (۵)
حماسه راهپیمایی سراسری مردم ایران در یوم‌الله ۲۲ بهمن
راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ در تهران (۱)
بهره‌برداری از ۱۱۱ طرح در شهرستان فلاورجان
لاریجانی: آمریکا تا حالا پیشنهاد مشخصی نداده است
فجر ۴۷؛ حضور پرشور روستاییان در راهپیمایی ۲۲ بهمن
لیگ قهرمانان آسیا دو؛ سپاهان بازی بُرده مقابل الاهلی را مساوی کرد
بازی سپاهان-الاهلی، امروز در قطر
پیش بینی بارش‌های پراکنده در مناطق مختلف کشور
تصاویر هوایی از حضور حماسی مردم ایران در راهپیمایی ۲۲ بهمن
فراخوان صداوسیما برای ارسال تصاویر مردمی از مراسم ۲۲ بهمن  (۴ نظر)
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز  (۱ نظر)
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)