افزایش ۱۰ درصدی کشت خیار گلخانه ای در جویبار
امسال ۳۳ هکتار از مزارع جویبار به کشت خیار گلخانهای اختصاص یافته که نسبت به پارسال ۱۰درصد افزایش داشته است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز مازندران، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار با بیان اینکه کشاورزان جویباری چند روزی است که کار برداشت خیار گلخانه ای در مزارع خود را آغاز کردند، گفت: امسال ۳۳ هکتار از مزارع این شهرستان به کشت خیار به روش گلخانهای اختصاص یافت که نسبت به پارسال ۱۰درصد بیشتر است.
غلامرضا سعیدی با اشاره به رتبه نخست جویبار در کشت خیار گلخانهای در مازندران، افزود: این شهرستان قطب بزرگی در تولید خیار گلخانهای با عطر و طعم محلی است و یکصد بهرهبردار کار برداشت خیار گلخانهای را آغاز کردند.
او گفت: ویژگی خاص خیار این منطقه، تغییر بذر به نوع محلی آن با عطر محلی با کیفیت بالا می باشد که باعث استقبال مصرف کننده نسبت به این نوع تولید شده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار، اواخر اسفند تا اواخر خرداد و تیر را زمان برداشت این محصول عنوان کرد و گفت: تولیدات این محصول علاوه بر شهرستانهای استان مازندران به استانهای دیگر ارسال میشود.
سعیدی با اشاره به اینکه تولید خیار در جویبار در سطح کشور معروف است خاطرنشان کرد: به لحاظ کیفیت جویبار یکی از شهرستانهای برتر کشور از لحاظ کیفیت نوع تولید است و جز دو شهر برتر کشور میباشد.
او تصریح کرد: بیش از هزار نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم در این بخش فعالیت دارند و سالانه ۳۰ هزار هکتار از مزارع کشاورزی و باغی این شهرستان به زیر کشت ۴۰نوع محصول میرود.