• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۹۶۰۳۶
تاریخ انتشار: ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۷:۵۷
سیاسی » انتخابات
انتخابات ۱۴۰۰

بادامچیان: انتخاب خوب مردم؛ کلید حل مشکلات

دبیر کل حزب موتلفه اسلامی: کلید حل مشکلات و رفع سختی‌ها و موانع در انتخاب خوب و مقتدرانه با حضور گسترده مردم است.

بادامچیان: انتخاب خوب مردم؛ کلید حل مشکلاتبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از روابط عمومی این حزب، آقای اسدالله بادامچیان در بیان مواضع هفتگی این حزب اظهار داشت: در برهه حساس فعلی، که دشمنان اسلام و ایران دچار بحران‌های همه جانبه شده اند؛ کسانی که مسئولیت دارند باید بیش از هر زمان دیگر در گفتار و رفتار و مواضع خود مواظب باشند که بیگانگان از آن‌ها سوءاستفاده نکنند و در حرکت استوار و مقاوم ایران اسلامی آسیبی وارد نیاورند و مواضع آنها، بیانگر اقتدار و عزت نظام اسلامی و بر مبنای حکمت باشد، به ویژه وزیر امور خارجه که در صحنه بین الملل، باید حضور توانمند و مقتدرانه داشته باشد.
وی ادامه داد: هر مسئولی در دولت، مجلس یا هر دستگاه دیگری، خطا یا اشتباهی کرد باید آن را جبران کند و صادقانه عذرخواهی نماید و رئیس جمهور و رئیس هر قوه در برابر، ولی امر مسلمین و ملت بزرگ ایران پاسخگوی زیرمجموعه خود باشند.
بادامچیان با طلب علو درجات برای شهدا و به ویژه شهید سلیمانی و همراهانش گفت: شهدا در مقام قرب الهی، دارای موقعیت خاص و در بین فکر و دل‌های مردم محبوبیت دارند؛ باید از روح بلند آن‌ها یاری خواست نه اینکه آن‌ها را در محاسبات سیاسی و جناحی برای اهداف خاص غیرارزشی به کار گرفت و از تجربیات آن‌ها و صفای روحشان برای ادامه راه آنان یاری جست.
دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی در ادامه با لبیک به رهنمود امام خامنه‌ای تصریح کرد: حزب مؤتلفه اسلامی در انتخابات‌های پیش رو حضور جدی دارد تا انشاءالله دولت کریمه اسلامی و جامعه نمونه اسلامی تحقق یابد.
وی گفت: مهمترین وظیفه در برهه حساس فعلی، شرکت گسترده مردم در انتخابات آینده است؛ زیرا کلید حل مشکلات و رفع سختی‌ها و موانع در انتخاب خوب و مقتدرانه با حضور گسترده مردم است.
بادامچیان افزود: همه می‌دانند در گام دوم انقلاب و در قرن جدید و با توجه به تحولات منطقه و جهان، ایران اسلامی، به رئیس جمهور و دولتی با برنامه، مقتدر، توانمند و هماهنگی در تیم دولت نیاز دارد.
دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی تصریح کرد: معتقدیم در شرایط کنونی، شخصیتی می‌تواند، خواسته‌های مردم و رهبری را برآورده سازد که دارای برنامه‌های اجرایی و عملی و کاملا کارشناسانه، به دور از وعده‌های شعاری و غیرقابل اجرا و برخوردار از پشتوانه حزبی مردمی و قوی در سطح کشور باشد و امید که رأی دهندگان به این نکته مهم در رأی دادن توجه داشته باشند.
وی در بخش دیگری از این گفتگو بار دیگر درباره مذاکرات وین تذکر داد که بر مواضع قطعی نظام جمهوری اسلامی، اجرای کامل تعهدات معوقه و عمل نشده غربی‌ها تأکید شود.
بادامچیان همچنین با گرامیداشت روز قدس، که امسال به خاطر بلیه کرونا، امکان راهپیمایی نیست اظهار امیدواری کرد همه دستگاه‌ها و مردم هم زمان با روز قدس درباره خواسته‌های به حق فلسطینی ها، ابتکار‌های جدیدی به کار گرفته شود.
وی در رابطه با ابراز تمایل عربستان سعودی برای مذاکره نیز گفت: مذاکره زمانی میسر است که بمباران‌های ظالمانه مسلمانان مظلوم یمن و محاصره رنج آور این کشور اسلامی پایان یابد. در غیر این صورت مذاکره با آنان که حتی در ماه مبارک رمضان، ضیوف الرحمان را به خاک و خون می‌کشند جز خسران نخواهد بود.
دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی همچنین یاد و خاطره شهید آیت الله مطهری، عضو شورای روحانیت مؤتلفه اسلامی را گرامی داشت و به مسئولیت شناسی و تکلیف گرایی همه یاران او در ادامه راه آن فقیه جهادگر فرهنگی، سیاسی و انقلابی تأکید کرد.
بادامچیان همچنین با تبریک روز معلم و روز کارگر، توجه به معلمان و کارکنان آموزش و پرورش از جهات گوناگون و کارگران در سال تولید، مانع زدایی‌ها و پشتیبانی‌ها را وظیفه همه مسئولان دولت و نمایندگان مجلس دانست که در شرایط سخت فعلی آنچه می‌توانند در این زمینه انجام دهند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مصدومیت یک تن در سانحه رانندگی در محور ماکو-شوط
حمایت مردم انقلابی ایران از مردم جنوب در تجمعات شبانه
اشتراک دیدگاه‌ ایران و ایرلند در مسائل مهم بین‌المللی مبنای تقویت روابط است
فرماندهی ندسا: از مسیرهای جایگزین تنگه هرمز استفاده نکنید
فرمانده نیروی هوافضای سپاه: زیرساخت بزنید خاموشی قطعی است
اختصاص ۵۵۰میلیارد ریال برای تقویت زیرساخت‌های آب و فاضلاب پیرانشهر
ادامه میدان‌داری مهابادی‌ها در دفاع از کیان کشور و نمایش همبستگی ملی
ایران آماده ارتقای همکاری‌ها با سریلانکا در همه عرصه‌ها است
وداع با جگر گوشه های مردم ایران، تشییع و خاکسپاری اعضای تازه شناسایی شده شهدای دبستان شجره طیبه میناب
تعیین تکلیف طرح‌های بازآفرینی شهری در شیراز
مدیریت هوشمندانه بازار قزوین در شرایط بحرانی؛ از مدیریت التهاب تا تأمین پایدار مایحتاج عمومی + فیلم
جمهوری اسلامی ایران، پاکستان را کشوری دوست و برادر می‌داند
سامانه مدیریت هوشمند، نظارت بر زنجیره نفت را تقویت می‌کند
توزیع لوازم خانگی ضروری بین نیازمندان گرمسار
توسعه روابط با آلمان مستلزم اصلاح رویکردها و تقویت اعتماد متقابل است
کشف ۲ تن زغال فاقد مجوز در شهرستان اوز
راه‌اندازی درمانگاه شبانه‌روزی با حضور ۲۰۰ پزشک داوطلب در مرز شلمچه
سفر نخست‌وزیر‌‌عراق نقطه عطفی در توسعه روابط دو کشور است
معادله امنیت در خلیج فارس «همه یا هیچکس» است
اولویت ما بازگرداندن زندگی شرافتمندانه به مردم غزه است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آدرس و نوع خدمات مواکب اربعین حسینی استان مرکزی مستقر در ایران و عراق در سال ۱۴۰۵
هماهنگی و اقدام کشتی‌ها برای عبور ایمن از باب المندب
۲۹۰ میلیون بشکه نفت از ذخیره‌راهبردی جهان برداشت شد
واکنش قاطع قرارگاه‌خاتم به تهدید حمله آمریکا به مراکز هسته‌ای
تشکیل پرونده قضایی برای حادثه حمله سگ‌های ولگرد به کودک سنندجی
سامانه‌های موشکی هیمارس در کویت هدف موشک‌های ارتش
هشدار یمن به عربستان: به محاصره پایان دهید
رفتار دو دیپلمات فرانسه در تهران غیرقابل قبول است
واکنش عربستان سعودی به محاصره دریایی یمن
حملات بامدادی آمریکا به شیراز ؛ پرتابه دشمن به ارتفاعات اصابت کرد
برترین عکس‌های پرندگان، جوایز اسکار ۲۰۲۶
توسعه نیروگاه‌های انشعابی؛ راهبرد ساتبا برای رفع ناترازی برق
ادارات باید تا سال ۱۴۰۷، ۴۰ درصد برق خود را از تجدیدپذیر‌ها تأمین کنند
حمله هوایی دشمن آمریکایی به جنوب غرب تبریز
درخواست محکومیت فوری حمله آمریکا به نیروگاه دارخوین
فراخوان نام نویسی آزمون استخدامی سازمان منطقه آزاد کیش  (۱ نظر)
  جدول برنامه مدیریت مصرف برق ۳۰ تیر ۱۴۰۵ در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
هواپیما‌های بزرگ ترابری آمریکا هدف قرار گرفتند  (۱ نظر)
ادامه حملات تجاوزکاران آمریکایی به خاک ایران  (۱ نظر)
ایران با استفاده از موشک‌های جدید، اوضاع را تغییر خواهد داد  (۱ نظر)
تنگه هرمز عامل تعیین سرنوشت مردم ایران است  (۱ نظر)
اعتراض و واکنش منفی هواداران به حضور ترامپ در فینال جام جهانی  (۱ نظر)
سامانه‌های موشکی هیمارس در کویت هدف موشک‌های ارتش  (۱ نظر)
هشدار یمن به عربستان: به محاصره پایان دهید  (۱ نظر)
حملات بامدادی آمریکا به شیراز ؛ پرتابه دشمن به ارتفاعات اصابت کرد  (۱ نظر)
درخواست محکومیت فوری حمله آمریکا به نیروگاه دارخوین  (۱ نظر)
تحویل سه محصول معوق سایپا به مشتریان تا پایان شهریور  (۱ نظر)
باز شدن تنگه هرمز بدون اراده ایران محال است  (۱ نظر)
حمله سپاه به زیرساخت شرکت آمریکایی آمازون در بحرین  (۱ نظر)
ادامه جنگ با ایران به ضرر آمریکا است  (۱ نظر)