ضرورت آمادگی دستگاهها برای مقابله با آتش سوزیها
فرماندار چرام: همه دستگاه های خدماتی برای مقابله با آتش سوزی در آماده باش کامل باشند.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، فرماندار شهرستان چرام در نشست مدیریت بحران شهرستان گفت: با توجه به اینکه در مدت ۴ ماه گذشته در این شهرستان باران نباریده است و از طرفی گندمهای دیم شهرستان حدود ۸۰ درصد افت داشته اند، امکان آتش سوزی مزارع و مراتع بسیار زیاد است.
هادی فتاحی اصل افزود: همه دستگاهای اجرایی شهرستان باید آماده مقابله با هر گونه حوادث احتمالی به خصوص آتش سوزی را داشته باشند.
وی گفت: بخشداران باید با دهیاران و شوراهای روستاها در خصوص جلوگیری از آتش زدن پسماندهای کشاورزی و همکاری برای اطفاء هر گونه آتش شوزی احتمالی جلساتی را برگزار کنند.
وی ادامه داد: جهاد کشاورزی باید به صورت مکتوب به همه کشاورزان اعلام کند که آتش زدن کاه و کلش و پسماندهای کشاورزی ممنوع است و کسانی که به این کار اقدام کنند به مراجع قضایی معرفی میشوند.
فرماندار چرام با بیان اینکه تجهیزات و ماشین آلات آتش نشانی شهرداریهای شهرستان برای مقابله با هر گونه آتش سوزی باید آماده شوند، گفت: لیست نوبت کاری ماموران آتش نشانی باید به فرمانداری ارسال شود.
وی با بیان اینکه باید ماشین آتش نشانی دهیاری تعیین تکلیف شود، افزود: اداره منابع طبیعی باید خودردوها و دستگاههای دمنده خود را برای مقابله با آتش سوزیهای احتمالی آماده به کار نگه دارد.
فتاحی اصل ادامه داد: تیم واکنش سریع جمعیت هلال احمر باید در اسرع وقت تشکیل و لیست آن به فرمانداری ارسال شود.
رئیس اداره منابع طبیعی شهرستان چرام در این نشست گفت: شهرستان چرام ۱۱ دستگاه دمنده دارد و قرار است که ۴ دستگاه دمنده دیگر از مرکز استان به این شهرستان ارسال شود.
پیوسته گر با بیان اینکه در حال حاضر ۶ دیده بان داریم، افزود: قرار است که ۱۲ دیده بان دیگر نیز امسال اضافه کنیم.
وی ادامه داد: به منظور جلوگیری و کنترل بهتر هر گونه آتش احتمالی در منطقه بردیان به طول ۴ کیلومتر آتش بر ایجاد شده است.
رئیس جهاد کشارزی شهرستان چرام با بیان اینکه به دلیل خشکسالی امسال احتمال وقوع آتش سوزی زیاد است، گفت: به همه کشاورزان شهرستان در خصوص ممنوع بودن کشت محصولات پر مصرف آب مانند برنج، ذرت و هندوانه در کنار چشمههای فصلی اطلاع رسانی شده است.
صفرپور افزود: همچنین به کشاورزان اعلام شده که هیچ کس حق ندارد کاه و کلش و پسماند محصولات کشاورزی خود را آتش بزند و کسانی که به این کار اقدام کنند به مراجع قضایی معرفی میشوند.
وی ادامه داد: برای جمع کردن کاه و کلش و پسماند محصولات کشاورزی با ۵ دستگاه کاه و کلش جمع کن قرارداد بسته ایم و کسانی که مایل هستند میتوانند برای جمع آوری پسماندهای کشاورزی خود از این دستگاهها استفاده کنند.
صفرپور گفت: با توجه به سنگلاخی بودن بیشتر مزارع شهرستان با ۱۰ دستگاه سنگ جمع کن نیز قرار داد بسته ایم تا سنگهای موجود مزارع شهرستان را جمع آوری کند.