کشت سبزی و صیفی جات اُرگانیک در ارتفاعات آمل
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل از کشت ۴۲۰ هکتاری سبزی و صیفی جات اُرگانیک در ارتفاع این شهرستان خبر داد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیمای مرکز مازندران، سیدحسین اسلامی گفت: چند بهره بردار از توابع نمارستاق شهرستان آمل، در ارتفاع هزار و ۸۰۰ متری اقدام به کشت سبزی و صیفی جات در سطح ۴۲۰ هکتار کردند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل افزود: سالانه ۴ هزار و ۵۰۰ تُن سبزی در این شهرستان تولید و روانه بازار تهران شده و زمینه اشتغال را برای ۵۰ نفر مستقیم و ۱۰۰ نفر غیرمستقیم فراهم میکند.
اسلامی گفت: کشاورزان شهرستان آمل سالانه اقدام به کشت انواع محصولات پاییزه کرده و امسال ۴ هزار و ۷۰۰ هکتار به کشت سبزیجات برگی و ریشهای اختصاص یافت.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان با اشاره به حضور مستمر کارشناسان جهاد کشاورزی در عرصه پهنهبندی و نیز نظارت بر کاشت، داشت و برداشت، برگزاری کلاسهای آموزشی ترویجی، مهارتی و افزایش دانش و آگاهی فراگیران بخش کشاورزی پیش بینی کرد: امسال ۶۰ هزارتُن انواع سبزیجات برگی و ریشهای در این شهرستان تولید شود.