• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۶۵۱۲۸
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۴۰۰ - ۱۹:۰۸
سیاسی » عمومی

تاکید رئیس مجمع تشخیص مصلحت بر رفع فوری مشکلات معیشتی

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام بر لزوم اقدام فوری دولت مستقر و دولت آینده برای رفع مشکلات معیشتی مردم به ویژه قشرهای ضعیف و محروم تاکید کرد و از برگزاری جلسه ای ویژه در این زمینه و ارائه پیشنهادهای اعضای مجمع به محضر مقام معظم رهبری خبر داد.

اکید رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام بر اقدام فوری برای رفع مشکلات معیشتی مردمبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از  روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام، آیت الله آملی لاریجانی در جلسه امروز مجمع که به دلیل شرایط کرونایی به صورت حضوری - مجازی برگزار شد، با تبریک و تهنیت حلول ماه ذی الحجه و اعیاد مبارکه این ماه عظیم الشأن به ویژه عید ولایت، این عید را از مواهب عِلوی برای همه بشریت دانست و اضافه کرد: از خدا می خواهیم که همه ما را از متمسکین به ولایت حضرت مولی الموحدین امیرالمومنین علی (ع) در همه ایام قرار دهد و در این ماه عزیز به ویژه در روز عرفه که گرچه عنوان عید ندارد اما حقیقتا عید است، به همه مسلمین توفیق و تسدید برای دعا به ویژه در حق یکدیگر عطا کند تا ان شاءالله به برکت این دعاهای مستجاب، همگی راهی به سوی سعادت، نجات و مراتب عالیه بیابیم.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه خطاب به حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه ای که در جلسه امروز مجمع به عنوان رئیس قوه قضاییه حضور داشت، انتصاب وی از سوی مقام معظم رهبری به این سمت را بار دیگر تبریک گفت و با آرزوی توفیق برای رئیس جدید دستگاه قضایی اظهار کرد: ایشان را سالهای طولانی است که به دیانت، فضل و اشراف به امور قوه قضاییه می شناسم.
 وی افزود: در اینجا شهادت می دهم در طول ایامی که در دستگاه قضایی حضور داشتم، هیچ کار مهم و دشواری نبود که از ایشان بخواهیم و با وجود همه سختی ها و وظایف گوناگونی که بر عهده داشتند، آن کار را نپذیرند. از خداوند متعال می خواهیم که به ایشان در انجام این وظیفه بسیار سنگین توفیق دهد و با شناخت از روحیات و شخصیت فرهیخته و فهیم ایشان مطمئنیم که ان شاءالله در این مسیر موفق خواهند بود.
آیت الله آملی لاریجانی در بخش دیگری از سخنان خود به مشکلات معیشتی مردم اشاره و تاکید کرد: از دولت فعلی و دولت آتی می خواهیم که فکری عاجل برای کنترل تورم شدید و افسارگسیخته کنند و در راستای حل مشکلات معیشتی مردم به ویژه اقشار ضعیف و محروم، اقداماتی فوری انجام دهند.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به آیات و روایات متعدد به ویژه توصیه امیرالمومنین علی (ع) خطاب به مالک اشتر مبنی بر لزوم رسیدگی به محرومان، این امر را از مهم ترین وظایف حکومت اسلامی دانست و خاطرنشان کرد: امروز گذشته از یارانه نقدی، پرداخت های کلانی به صورت یارانه های پنهان خصوصا در بحث حاملهای انرژی پرداخت می شود که تقسیم آن بصورت عادلانه نیست.
وی گفت: البته ما توصیه به افزایش یارانه نقدی نمی کنیم زیرا این نوع  از یارانه منتهی به خلق پول و به تورم بیشتر می انجامد؛ و ما در هر حال معتقدیم در خصوص یارانه های پنهان که فراتر از یارانه های نقدی است و همچنین سایر مولفه های مربوط به معیشت مردم، باید فکری عاجل شود.
آیت الله آملی لاریجانی افزود: گرچه بحثهای بنیادین و مبنایی نظیر اصلاح ساختار بودجه، بهبود نظام مالیاتی، تغییر نظام بانکی و ... بسیار مهم است اما هم از دولت فعلی و هم از دولت آینده مصراً و اکیداً می خواهیم که علاوه بر این بحثهای مبنایی، فکری عاجل برای امروز و فردای معیشت مردم به ویژه دهک های پایین جامعه کنند.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اعلام آمادگی مجمع برای انجام هر گونه کمکی در این مسیر، اظهار کرد: ان شاءالله در آینده نزدیک، جلسه ای ویژه برای بحث و بررسی و جمع آوری پیشنهادهای اعضای محترم مجمع تشخیص مصلحت نظام در خصوص کمک به رفع مشکلات معیشتی مردم به ویژه  برنامه های عاجل ، تشکیل خواهیم داد و ماحصل مباحث را خدمت مقام معظم رهبری تقدیم خواهیم کرد.
آیت الله آملی لاریجانی در پایان با اشاره به مشکلات مربوط به بیماری کرونا و موج پنجم شیوع آن ،  ضمن تشکر از همه کسانی که در این زمینه به خدمت رسانی مشغولند ، به ویژه کادر درمان ، بر تلاش و همکاری همه جانبه مردم و مسئولان برای مهار بیماری و تسریع در واکسیناسیون با اولویت استان های محروم همچون سیستان و بلوچستان تاکید کردند. 
بر اساس این گزارش همچنین ادامه مباحث مربوط به تدوین سیاست های کلی تامین اجتماعی در دستور کار امروز مجمع قرار داشت که بندهای دیگری از این سیاست ها به تصویب اعضای مجمع رسید.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سپاهان دو - الاهلی دو: برد مثل آب‌خوردن از دست رفت!
هشدار زرد هواشناسی خوزستان نسبت به وقوع رگبار، رعدو برق و مه
قهرمانان هاکی «طلای سبز» تجلیل شدند
قدردانی فرمانده انتظامی خوزستان از حضور حماسی مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن
سفر دبیر شورای عالی امنیت ملی به دوحه
قدردانی استاندار از حضور گسترده مردم استان در راهپیایی ۲۲ بهمن
انسداد ۵ حلقه چاه غیرمجاز در روستای دهشاوردی راین
جامعه ورزش استان البرز با آرمان‌های انقلاب اسلامی تجدید میثاق کرد
خروش دریای غیرت گیلانیان در فجر دشمن شکن
بازتاب حماسه حضور در رسانه‌های خارجی
افتتاح پایگاه امداد و نجات هلال‌احمر چترود
ترک فعل مدیران در حوزه سرمایه‌گذاری به‌طور جدی پیگیری می‌شود
لبیکتان به ندای رهبری، شنیدنی بود
افتتاح فاز اول و کلنگ‌زنی فاز دوم مجتمع گلخانه‌ای صولان در قلعه‌گنج
اختتامیه چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر
۲۲ بهمن، روز تجلی اراده ملت بزرگ ایران
ورزشی‌های بیست و دوم بهمن ماه در استان سمنان
حضور باشکوه نسل‌ها در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
نمایش اتحاد و همبستگی مردم مهاباد در جشن چهل و هفتمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی
توسعه و اصلاح بیش از ۳ کیلومتر شبکه آبرسانی در روستاهای بندر ماهشهر 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حضور مقتدر ملت ایران در چهل‌وهفتمین فجر انقلاب
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز
تبریک گوترش به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
پیش بینی بارندگی و کاهش دما در برخی از مناطق کشور
حماسه راهپیمایی سراسری مردم ایران در یوم‌الله ۲۲ بهمن
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود
محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال کشور تا ۲۵ بهمن
رئیس دیوان عالی کشور: حوادث ۱۸ و ۱۹ دی، حقیقتا کودتا بود
تاکید بر استمرار خط امام و رهبری در گردهمایی سراسری پاسداران کمیته انقلاب اسلامی
دانش بنیان‌ها برای مرزبانان لباس طراحی می‌کنند
ترافیک سنگین در برخی محور‌های پرتردد منتهی به تهران
تمهیدات تاکسیرانی تهران برای راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
دعوت رئیس قوه قضائیه از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
جزئیات عفو و تخفیف مجازات ۲۱۰۸ نفر از محکومان عمومی و انقلاب
فراخوان صداوسیما برای ارسال تصاویر مردمی از مراسم ۲۲ بهمن  (۲ نظر)
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)