• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۴۰۶۱۵
تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۴۰۰ - ۱۷:۰۷
یزد » علمی و فرهنگی

چهره شهر یزد باید با حفظ سنت ها، زیبا و امیدوار کننده باشد

امام جمعه یزد: ظاهر شهر باید با حفظ سنت ها، زیبا و امیدوار کننده بوده و در شان دارالعباده باشد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، نماینده، ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد در دیدار با رئیس جدید سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری یزد، گفت: فعالیت‌های فرهنگی اهمیت زیادی داشته و نیاز به برنامه‌ریزی دارد، مسائل مهم فرهنگی در شهر دارالعباده وجود دارد که جز مسائل اصلی است و باید مورد توجه و رسیدگی واقع شود.چهره شهر یزد باید با حفظ سنت ها، زیبا و امیدوار کننده باشد


آیت الله محمدرضا ناصری رسیدگی به ظاهر شهر را متناسب با مناسبت‌ها مورد تاکید قرار داد و گفت: البته ظاهر شهر باید به گونه‌ای باشد که در شان دارالعباده باشد، چهره شهر باید زیبا و برای مردم امیدوار کننده باشد، اما توجه به دین و فرهنگ اسلامی فراموش نشود، و باعث حفظ سنت‌ها و ارزش‌ها شود.


وی بر ضرورت توجه به گردشگری تاکید کرد و افزود: باید بررسی کنیم و متوجه باشیم که داشته‌هایی که گردشگران برای ما دارند، حساب شده باشد و ما نیز داشته‌هایی را به آن‌ها ارایه کنیم که مناسب باشد و چهره شهر، ادب و اخلاق مردم و اعتقادات آن‌ها را نشان دهد.


وی خواستار ایجاد تنوع در شهر با نصب تابلو‌های جذاب برای گردشگران شد و افزود: این تابلو‌ها باید دارای مفاهیم جذاب باشد. گردشگران باید با انتقال این مفاهیم با اسلام و فرهنگ اسلامی ایرانی آشنا شوند.


وی به اهمیت مفاهیم تابلو‌هایی که در شهر نصب می‌شود، اشاره و تاکید کرد: این مفاهیم در ارتباط با خدا و آرامش بخش باشد، برای مثال می‌توان به دوران دفاع مقدس اشاره کرد که در مسیرجبهه، جملاتی قرار می‌گرفت که پندآموز بود.


نماینده، ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد اظهار کرد: چهره شهر باید زیبا، تمیز و با نشاط باشد، مردم باید با زیبایی و ظرافت در فضاسازی‌های شهری، در جریان مناسبت‌ها قرار بگیرند، فعالیت‌ها باید سنجیده و ویژه باشد و به جنبه‌های شرعی و فرهنگی توجه شود.


 وی اعلام کرد: در برنامه ریزی‌ها به همه جوانب دقت شود. سنت‌های دینی و فرهنگ ناب اسلامی و ایرانی باید جایگزین سنت‌های غلط غربی از جمله سگ گردانی و خرید و فروش سگ شود. این رویکرد نیازمند یک کار ظریف است. دشمن با توجه به مذهبی بودن، یزد را مورد توجه قرار داده و قصد دارد فرهنگ اصیل اسلامی یزد را کمرنگ کند.


نماینده، ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد خواستار نصب تلویزیون‌های شهری برای ارائه مفاهیم مهم از جمله توجه به خدا و نماز و سنت زیبای کمک کردن به همدیگر شد و افزود: فضای مجازی خلاء‌هایی را در این حوزه ایجاد کرده که باید اصلاح شود و ارتباط مردم با مساجد و روضه‌ها دوباره برقرار شود. می‌توان با نصب این تلویزیون‌های بزرگ در شهر، مفاهیم را در قالب هنر از جمله کلیپ‌های کوتاه و آموزنده، تصاویر و جملات زیبا، به مردم آموزش داد.


نماینده، ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد بر شفافیت در حوزه مالی تاکید کرد و گفت: باید در این حوزه قوی، مطمئن و شفاف عمل کرد تا جلوی فتنه‌ها گرفته شود.


رئیس سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری یزد هم در این دیدار از تدوین برنامه و ارائه آن به آیت الله ناصری برای اجرای فعالیت‌های فرهنگی، ورزشی و اجتماعی در سازمان خبر داد و گفت: تلاش می‌شود این برنامه با اطلاعات دقیق و استفاده از رهنمود‌های نماینده، ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد تدوین شود و از نتایج مطالعه و پژوهشی که در زمینه مدیریت شهری در حوزه فرهنگی، اجتماعی، هنری و اقتصاد شهر اسلامی مورد توجه مقام معظم رهبری با ۵ شاخص اصلی انجام شده، استفاده شود.


 وی همچنین بر ضرورت هماهنگی دستگاهی برای ارائه خدمات بهتر به شهروندان و ارتقاء خدمات حوزه فرهنگی، اجتماعی و ورزشی تاکید کرد و از نماینده، ولی فقیه در استان و امام جمعه خواستار فرصت ثابتی برای ارائه گزارش و دریافت رهنمود‌های ایشان، با توجه به نگرانی‌هایی که در این حوزه دارند، شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افتتاح ۶ هزار پروژه آب و برق با سرمایه‌گذاری ۱۹۳ هزار میلیاردی در دهه فجر
پرداخت بیش از ۱۸ هزار فقره وام ودیعه مسکن در زنجان
جدال دونماینده کرمان در لیگ برتر والیبال
صدرنشینی مس کرمان درپایان نیم‌فصل هندبال
مس شهربابک مدعی صعود به لیگ برتر فوتبال
صعود مس کرمان به رده ششم جدول لیگ یک فوتبال
افتتاح طرح های صنعتی با حضور معاون رئیس‌جمهور در سیرجان
حضور روئینگ‌سوار زنجانی در اردوی تیم ملی
افتتاح طرحهای دهه فجر در بم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۱ بهمن ۱۴۰۴
بیانیه تشکل اساتید سطوح عالی و خارج حوزه علمیه قم به مناسبت یوم الله ۲۲بهمن
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
اوقات شرعی اهواز، ۲۱ بهمن ماه ۱۴۰۴
یادواره شهدای آهندان لاهیجان
هم‌نوایی مردم کرمان در مشاغل مختلف، برای حضور در جشن انقلاب
کشف ۱۷۵ قطعه عتیقه تقلبی در مراغه
پایتخت مقاومت آماده خلق حماسه در یوم ا... ۲۲ بهمن
ادامه روند افزایش دمای هوا در سمنان
کشف بیش از ۸۰ دستگاه انواع موتور کشاورزی قاچاق در آستانه اشرفیه
محفل انس با قرآن کریم در بخش لوشان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
۲۲ بهمن شکوه ملت ایران را مضاعف و دشمنان را مایوس می‌کند
زمین لرزه دقایقی قبل بندرعباس را لرزاند
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
واکنش پلیس به خبر قتل یک دختر ۲۲ ساله
تمهیدات ترافیکی روز ۲۲ بهمن
تامین مسکن کارکنان، از اولویت‌های فراجا است
اجرای حکم قطعی شکوری راد، بهزادیان‌نژاد و کروبی
اجرای سرود ۱۳۵۷ نفره دانش‌آموزان دختر در شیراز
اژه‌ای: پرونده اغتشاشگران سریع‌تر تعیین تکلیف شود
الحاق ناوگان پهپادی به جمعیت هلال احمر ایران
کشف نوعی سنگ قیمتی در افغانستان
الحاق ۱۰۰ فروند پهپاد امدادی به ناوگان هلال احمر
مناظر استرالیا از آسمان
اضافه شدن بالگرد‌های دید در شب به ناوگان جمعیت هلال احمر، به زودی
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)