• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۵۷۶۶۰
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۰
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
دکتر بهرام عین اللهی:

پیشرفت قابل توجه رشته‌های پزشکی پس از انقلاب

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: بعد از انقلاب پیشرفت ویژه‌ای در رشته‌های پزشکی داشته‌ایم.

پیشرفت قابل توجه رشته‌های پزشکی پس از انقلاببه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ دکتر بهرام عین‌اللهی در مراسم افتتاح طرح‌های بیمارستان لبافی نژاد افزود: دیروز مفتخر به فرمایش رهبر معظم انقلاب شدیم، ایشان پزشکان را مورد وثوق خود دانستند که جملات ایشان بزرگترین جایزه ما بود، امیدوارم ما لایق حمایت ایشان باشیم.

وی ادامه داد: در درجه اول باید خدا را شاکر باشیم که در این زمان و مکان قرار گرفته‌ایم، شکر کردن در واقع به معنای این است که تلاش بیشتری در کار کردن و درس خواندن انجام دهیم و رسالت خود را به سرانجام برسانیم.

وزیر بهداشت گفت: درست انجام دادن وظیفه اهمیت بسزایی دارد و این رسالت باید درست انجام بگیرد، ضعف عمده ما که رهبر معظم انقلاب نیز به آن اشاره داشتند نشان دادن دستاورد‌های انقلاب است، ما خوب تبیین نکرده‌ایم.

عین‌اللهی افزود: ما پس از انقلاب در هر شاخصی و هر قسمتی پیشرفت‌های زیادی داشته‌ایم، اوایل انقلاب بیماران برای کوچکترین کاری باید به خارج اعزام می‌شدند و دکتر‌های هندی و پاکستانی که پزشک نیز نبودند و لیسانس داشتند در کشور درمان می‌کردند، اما هم‌اکنون بچه‌های ما «رباتیک جراح» می‌سازند و در پزشک هسته‌ای به موفقیت‌های چشمگیری رسیده‌ایم؛ در مقایسه با دیگر رشته‌ها، رشته پزشکی پیشرفت قابل ملاحظه‌ای داشته است.

وی ادامه داد: ما می‌توانیم مرز‌های بین وزارتخانه‌ها را برداریم، این امر با مشارکت و همکاری وزارت بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی و سازمان تأمین اجتماعی در بیمارستان لبافی نژاد روی داد که بسیار مبارک بود و با این همکاری امکانات زیادی در اختیار بخش آموزش این بیمارستان قرار گرفت.

وزیر بهداشت گفت: همین بیمارستان محصول انقلاب است، بنیانگذاران بیمارستان از هیچ شروع کردند و اکنون بیمارستان به بار نشسته است، از خبرنگاران خواهش می‌کنم دنبال حاشیه نباشند و بیشتر به محصولات توجه کنند و عملکرد را در بخش‌های مختلف مد نظر قرار دهند. 

عین اللهی افزود: خدمت به محرومان از ویژگی‌های بیمارستان لبافی نژاد است، در یکی از بهترین بیمارستان‌های انگلیس یک کلیسا داخل بیمارستان بود، قبول کنید عبادت بخشی از درمان است، نمی‌شود در بیمارستان لبافی نژاد همه در کانکس نماز بخوانند، این بیمارستان مرجع اورولوژی، چشم، کلیه و .. است، موضوع ما می‌توانیم در این بیمارستان تجلی یافته است.

وی ادامه داد: کرونا در دنیا یک تهدید بود، اما قابلیت کشور‌ها را نشان داد و این قابلیت در کشور ما نمود داشت؛ قابلیت‌ها در بحران نمایان می‌شود و در ایران شاهد کمک‌های مردمی و حضور گسترده در واکسیناسیون بودیم، ما مردم قابلی داریم، در آمریکا و در آلمان میزان واکسیناسیون به اندازه کشور ما نیست، از مردم تشکر می‌کنم که خود را در عرصه کرونا نیز نشان دادند.

وزیر بهداشت گفت: در آینده ۲۲۰ طرح بیمارستانی با تأمین اعتبار به بهره برداری می‌رسد. تغییرات عمده‌ای در وزارتخانه در بخش‌های آموزشی انجام خواهد شد.

عین اللهی افزود: در پژوهش از مقاله محور به سمت محصول محور خواهیم رفت، پیگیر این هستیم که براساس فرمایش رهبر معظم انقلاب هرکس بیمار می‌شود، فقط به فکر بیماری‌اش باشد و به تأمین مالی فکر نکند. راه اندازی ۶ هزار خانه بهداشت را در دستور کار داریم.

وی درباره دورکاری و اعمال محدودیت‌های دوباره ادامه داد: در این زمینه، ستاد ملی مقابله با کرونا تصمیم‌گیری خواهد کرد؛ محدودیت‌ها با توجه به واکسیناسیون گسترده شبیه به قبل نخواهد بود و وزارت کشور نیز باید اقداماتی درباره محدودیت‌های هوشمند انجام دهد تا افرادی که واکسن نزدند در اجتماعات حاضر نشوند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سفارت آمریکا، لانه جاسوسی بود
راه‌آهن کشور محور ترانزیت جدید هند و روسیه شد
فروش دارو در مطب‌ها ممنوع!
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ آبان ۱۴۰۴
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
تالاب بین‌المللی قوریگل در خطر خشکی دائمی قرار دارد
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ قلب تپنده مسگری کشور
دستگیری سارقان خودرو با ۱۲ فقره سرقت در تبریز
نویدکیا: شب ناامیدکننده‌ای بود؛‌ تساوی لحظه‌آخری خوشحالی ندارد
معاون رئیس جمهور بر توسعه شهر‌های هوشمند تاکید کرد
ضرورت توسعه ظرفیت‌های صنعتی و معدنی آذربایجان شرقی
سند دار شدن ۱۳۴ هزار و ۳۶۶ قطعه از اراضی کشاورزی آذربایجان شرقی
بردیف بهترین بازیکن دیدار سپاهان و آخال شد
ماندگاری هوای سرد در سمنان
آغاز بکار ششمین نمایشگاه بین‌المللی شهر هوشمند و هوش مصنوعی ایران
رونق آبزی‌پروری در کرمان
توقیف دو هزار خودروی شوتی در استان کرمان
بروز‌رسانی سند جامع پدافند غیرعامل چهارمحال و بختیاری
۲ برابر شدن سرانه ورزشی تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
درگذشت پزشک گچسارانی
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
سیزدهم آبان، روز یک صدایی ملت برای مبارزه با استکبار
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)