• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۷۲۴۰۵
تاریخ انتشار: ۰۷ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۶:۳۸
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
بهروز رحیمی در مصاحبه با خبرگزاری صدا و سیما:

حمایت از زوج‌های دانشجو در مسیر جوانی جمعیت

معاون توسعه و مدیریت منابع وزارت بهداشت گفت: با حمایت از زوج‌های دانشجوی تحصیلات تکمیلی و دکترای تخصصی و تجهیز و تکمیل بلوک‌های زایمان، طرح‌های خود را به مجلس و کمیسیون مربوط اعلام کردیم.

حمایت از زوج‌های دانشجو در مسیر جوانی جمعیتدکتر بهروز رحیمی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما درباره اختصاص میزان بودجه برای افزایش جمعیت افزود: در قالب تبصره دو جدول ۹ بودجه پیش بینی شد که ۱۲ هزار میلیارد تومان در این مسیر قرار گیرد و وزارت بهداشت از دو منظر برنامه پیشنهادی خود را به کمیسیون مربوط مجلس اعلام کرد.

وی با اشاره به اهمیت موضوع جوانی جمعیت در نسل دانشجویی و اهمیت دانشجوی تحصیلات تکمیلی و دستیاری و تأهل بالایی که در این جمعیت نخبه وجود دارد، ادامه داد: پیشنهاد شد برای ساخت و ارتقای منازل مسکونی متأهلی ویژه دانشجوی دستیار و دانشجوی دکترای تخصصی و همچنین وام ودیعه مسکن تسهیلاتی در نظر گرفته شود.

معاون توسعه و مدیریت منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در قسمت دوم این جدول موضوع استفاده از سهم وزارت بهداشت در ارتقای زیر ساخت‌های نظام سلامت آمده است، در مسیر این قانون برای ارتقای مراکز ناباروری و تجهیز و تکمیل بلوک‌های زایمانی و بخش‌های مراقبت ویژه نوزادان نیز منابع مورد نیاز به مجلس اعلام شد و در حال رایزنی با کمیسیون تلفیق و کمیسیون مربوط به قانون جوانی جمعیت هستیم تا این دو بند را بتوانیم محقق کنیم.

دکتر رحیمی با تأکید بر اینکه یکی از موضوعات خیلی مهم در ساختار وزارت بهداشت، تأکیدات رهبر معظم انقلاب و سیاست‌های ابلاغی جمعیتی؛ موضوع حمایت از خانواده و جوانی جمعیت است، افزود: وزارت بهداشت در این مسیر با تشکیل قرارگاه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت کار عملیاتی خود را آغاز کرده که در این مسیر استفاده بهینه از منابع و تخصیص منابع یکی از نکات خیلی مهم است.

وی ادامه داد: برنامه‌های عملیاتی تدوین و متناسب با آن بودجه ریزی انجام شده است، برای امسال ۹۳۸ میلیاد تومان منابع در موضوع جوانی جمعیت در قالب هدفمندی یارانه‌ها پیش بینی شده بود که از این عدد ۶۳۸ میلیارد تومان آن ابلاغ و بین دانشگاه‌های علوم پزشکی توزیع شد.

معاون توسعه و مدیریت منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: این مبلغ برای تقویت زیرساخت‌های مراکز ناباروری، ارتقا و توسعه بلوک‌های زایمانی که به موضوع ترویج زایمان طبیعی می‌پردازند و تجهیز و تکمیل بخش‌های مراقبت ویژه نوزادان توزیع شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مقاومت در غزه نابود شدنی نیست
بررسی ابعاد حقوقی مجروحان و شهدای دفاع مقدس 12 روزه
سوختن ۱۵۰ اصله نخل خرما در شهرستان شادگان
تقویم روز اوقات شرعی گیلان ، ۳۱ تیر ۱۴۰۴
ایرانشهر، بدون مرگ مادر در سه ماه نخست امسال
اختتامیه همایش ملی شعر قدسیان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۴ به افق قم
مراسم گرامیداشت سرلشکر شهید غلامحسین غیب‌پرور
نصب پنل خورشیدی بر پشت بام های خانه های روستایی
پرچم متبرک حرم مطهر درمنزل شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه
کشف و جمع آوری ۹۱۶ دستگاه ماینر غیر مجاز در تبریز
اعزام هواپیمای آبپاش برای مهار حریق در بخش عراقی تالاب هورالعظیم
وزش باد تهدیدی بر جان جنگل های ابر شاهرود
پبش بینی تداوم هوای گرم و وزش باد در سمنان
کاشت کنجد در مزارع جنوب فارس
میزبانی کیش از اردوی پیش‌فصل تیم فوتبال سایپا
تغییر ساعات کاری ادارات کردستان در روزهای سه شنبه و چهارشنبه
انفجار کنترل‌ شده در تبریز حین عملیات خنثی‌سازی مهمات
اخبارنقاط مختلف چهارمحال و بختیاری در یک نگاه
استقبال خانواده‌ها از کلاس‌های تابستانی فرهنگسرا‌های کیش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دستگیری ۲ نفر در پرونده شهادت محیط‌بان
خودروسازان بدهکار؛ داد قطعه‌سازان را درآوردند!
تشریح اقدامات وزارت آموزش و پرورش در دفاع مقدس ۱۲ روزه
سفره‌های زیرزمینی مفیدترند یا سدها؟
ورود بلاکچین به تأمین مالی تولید
تصویب بسته تامین منابع مالی برای بازسازی واحد‌های تولیدی؛ به‌زودی
ثبت ارزش ۹.۴ هزار میلیارد ریالی در فروش روزانه بورس انرژی
بررسی مشکلات ۱۵ واحد تولیدی و صنعتی استان تهران
پاکدامن، نامزد عضویت در کمیته ورزشکاران فدراسیون جهانی شمشیربازی
آتش‌سوزی ۲۰ هکتار از پارک ملی تندوره درگز
مقابله منسجم با قاچاق حیات‌وحش در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست
رئیس فدراسیون تکواندو سفیر ملی صبر شد
نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان؛ ۲۷ مرداد
تامین کالا‌های اساسی در دوران دفاع مقدس ۱۲ روزه
ایران در جمع ۷ کشور دارای دانش فنی ساخت پوشش نانویی مقره‌های برق درجهان
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۱ نظر)