• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۸۱۸۰۷
تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۵:۲۶
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
دکتر بهرام عین‌اللهی:

مجموعه برکت یک افتخار و الگو برای کشور است

وزیر بهداشت، ایجاد مجموعه برکت را یک افتخار، درس و الگو برای کشور اعلام کرد.

مجموعه برکت یک افتخار و الگو برای کشور استبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی وزارت بهداشت، دکتر بهرام عین‌اللهی در آیین بهره‌برداری از مرحله نهایی بزرگترین کارخانه تولید کننده واکسن غرب آسیا در شهرک صنعتی دارویی برکت گفت: همانطور که انسان‌های فداکار، عالم و مجاهدی دفاع مقدس را مدیریت کردند، در این مجموعه نیز دانشمندان جوان و متدین یکی از بزرگترین مجموعه‌های علمی و محصول‌محور را به وجود آوردند.

وی افزود: هنگامی که کرونا آمد کشور تحت شدیدترین تحریم‌های پس از ترامپ قرار داشت و دشمن طمع کرد تا با وارد کردن فشار حداکثری، ایران را به زانو درآورد.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: خباثت دشمن در حدی بود که حتی حاضر بودند مرگ و میر‌ها در جهان افزایش یابد تا به اهداف خود برسند.

دکتر عین اللهی با اشاره به تحولات اخیر در اوکراین، گفت: شرایط اخیر اوکراین نشان داد امید بستن به دشمن کاری عبث است و ما هیچ راهی جز خودکفایی و اتکای به خود نداریم.

وی افزود: خودکفایی در تولید دارو و تجهیزات پزشکی یکی از برنامه‌های اصلی ما در وزارت بهداشت است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به حذف ارز ترجیحی ادامه داد: برخی از فرآیند‌ها همانند ارز ترجیحی ضد تولید بودند و مانع از اعتماد سرمایه‌گذاران برای ورود به عرصه تولید می‌شدند.

دکتر عین اللهی گفت: مهم‌ترین عامل موفقیت در کشور وجود نیروی انسانی کارآمد و متعهد است و با وجود این نیرو‌ها ما نباید در کشور کمبود دارو داشته باشیم.

وی افزود: با وجود دانشمندان نابغه، کشور نباید متکی به درآمد‌های نفتی باشد، بلکه با ریل‌گذاری صحیح می‌توانیم از صنایعی مانند واکسن و داروسازی برای تقویت صادرات استفاده کنیم.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: فعال کردن شرکت‌های دانش بنیان، استفاده از هوش مصنوعی، کسب و کار‌های نوپا، توسعه فناوری و پژوهش‌های محصول محور می‌تواند در این راه به ما کمک کند.

دکتر عین‌اللهی با تأکید بر این که «عدالت و تعالی نظام سلامت» یکی از برنامه‌های اصلی وزارت بهداشت است، گفت: رهبر معظم انقلاب بار‌ها بر کسب مرجعیت علمی در کشور تأکید کرده‌اند و با وجود این همه ظرفیت‌های علمی، ایران می‌تواند محور فعالیت‌های علمی، پژوهشی و آموزشی در منطقه باشد.

وی افزود: ستاد اجرایی فرمان امام و مجموعه برکت می‌توانند درعرصه بین المللی نیز پیشتاز باشند و با کمک به صادرات، توان علمی کشور را به جهانیان نشان دهند.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: ما به دنبال یک جهش علمی و پژوهشی در کشور هستیم و به طور قطع توان این جهش در کشور وجود دارد.

دکتر عین اللهی گفت: برنامه ریزی‌ها باید به گونه‌ای باشد که در کشور کمبود دارویی وجود نداشته باشد. در این راه از کمک همه خیرین، سرمایه‌گذاران و عاشقان کشور استقبال می‌کنیم.

وی افزود: تلاش مجاهدانه در مجموعه برکت نشان داد که مدیریت نقش اساسی در تحولات دارد. باید در عرصه دارو هم از یک کشور وابسته به یک کشور صادر کننده تغییر ریل دهیم.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: به واسطه فداکاری‌ها و اراده برای عبور از تنگناها، امروز ستاد اجرایی فرمان امام و مجموعه برکت در قله ایستاده است.

دکتر عین اللهی گفت: کار‌های بزرگی که در برکت انجام شده به همه این امیدواری را می‌دهد که پس از این در زمینه مبارزه با هر ویروسی بیمه شویم.

وی افزود: با این‌که وزارت بهداشت در زمینه تأیید محصولات علمی بسیار موشکافانه و دقیق عمل می‌کند واکسن برکت توانست از انواع و اقسام آزمایش‌ها با موفقیت عبور کند و به عنوان یک واکسن بسیار مؤثر با کمترین عوارض شناخته شود.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اینکه در برخی کشور‌ها واکسیناسیون عمومی زیر ۱۰ درصد انجام شده است، ادامه داد: امکان صادرات واکسن ایرانی به این کشور‌ها وجود دارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قبولی دو نخبه قرآنی بردسکن بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان
پیروزی خیبر خرم آباد مقابل ستارگان پاس ساری
استفاده از اقتصاد دریامحور برای توسعه اقتصادی گیلان
برگزاری همایش «فرشتگان زمینی» در اراک
تأکید معاون وزیر علوم بر ضرورت حکمرانی هوشمند در زیست‌بوم نوآوری کشور
معرفی قهرمانان لیگ اسکواش خوزستان
تجلیل از برگزیدگان جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور
پایداری جوی گلستان تا آخر هفته آینده
مطالبه‌گری خوزستانی‌ها برای مقابله با بحران آلودگی هوا
بیانیه گل گهر پس از دو شکست خانگی؛ به صدر برمی‌گردیم!
تعمیر خط انتقال آب شیرین کن بندرلنگه
حضور پرشور مردم در راهپیمایی مشت محکمی بر دهان دشمنان زد
اهدای ۳ دستگاه خودروی خدمات‌رسان به جمعیت هلال احمر سیاهکل
مصرف انرژی در کشور باید متناسب با آرایش جنگی باشد
اقتدار تنها را مقابله با استکبار است
تاکید امام جمعه نقده بر الگو گیری از شخصیت والای حضرت زهرا (س)
علم و توسعه باید در خدمت بشر و رفع گرفتاری انسانها قرار گیرد
قهرمانی گیلان در دومین دوره مسابقات کشوری کاراته بانوان
با تخصیص ارز دولتی، بازار کاغذ در مسیر آرامش قرار می‌گیرد
حمایت ۲۵۱ هزار دلاری فدراسیون جهانی والیبال از ایران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)