پخش زنده
امروز: -
رئیس جهاددانشگاهی واحد استان اردبیل از افزوده شدن ۶ خدمت پزشکی جدید در مرکز درمان ناباروری اردبیل خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل؛ اوچی اظهار کرد: در راستای ارتقای خدمات پزشکی به مراجعه کنندگان انواع PRP تخمدان و رحم، لنفوسیت درمان، DFI و ... به لیست خدمات دانش بنیان در حوزه پزشکی مرکز افزوده شده و کلینیکهای تخصصی آندومتریوز نیز راهاندازی شده است.
وی از اخذ مجوز پردیس پارک علم و فناوری صنایع نرم فرهنگی در اردبیل خبر داد و افزود: موافقت اولیه راهاندازی این مجموعه دریافت شده و در روزهای آتی شاهد راهاندازی این واحد با حضور مسئولان کشوری خواهیم بود.
وی فعالیتهای حوزه پژوهشی جهاددانشگاهی را یادآور شد و بیان کرد: در کنار رسالتهای فناورانه و دانشبنیان و پر کردن خلأهای بین صنعت و فناوری جهاددانشگاهی با تلاش شبانه روزی توانسته است کارگروههای علمی مبتنی بر دانشبنیان را ایجاد کرده و در حوزه پژوهشهای فناورانه ظرفیتهای استان را به مرحله عملیاتی شدن نزدیک کند.
رئیس جهاددانشگاهی واحد استان اردبیل فعالیت مرکز درمان ناباروری قفقاز در جهاددانشگاهی را نقطه عطف اقدامات جهادی این نهاد انقلابی اعلام کرد و گفت: خدمات پزشکی این مرکز در سال جاری با ارتقای مثبت مواجه شده و ۶ خدمت پزشکی جدید اعم از PRP رحم و تخمدان، لنفوسیت درمانی و. به لیست خدمات این مرکز افزوده شده است.
اوچی اردبیلی از فعال شدن شیفت بعدازظهر مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی خبر داد و تصریح کرد: با ساماندهی گردشگری سلامت هدفگذاری ما استفاده از ظرفیت مرز بیلهسوار و پوشش گردشگران کشورهای حوزه CIS است که بتوانیم در کنار ظرفیتهای گردشگری استان خدمات پزشکی را نیز به مراجعان در حوزه سلامت باروری و. ارائه دهیم.
رئیس جهاددانشگاهی واحد استان اردبیل در بخش دیگری از سخنان خود ایجاد واحد فرآوری نشاسته پلیمری در اردبیل را یادآور شد و گفت: با توجه به اینکه استان اردبیل سالانه ۷۵۰ هزار تن سیبزمینی تولید میکند و قطب تولید این محصول به شمار میرود با هدف بهرهبرداری از سیبزمینی درجه دو و سه که ۲۵۰ هزار تن تخمین زده میشود سعی بر این است تا با هدف جلوگیری از فسادپذیری و دور ریز این محصول تولید فناورانه و صنعتی نشاسته از سیبزمینی مورد توجه قرار گیرد تا در صنعت نفت و بهعنوان مبرد متههای حفاری مورد استفاده قرار گیرد.
اوچی اردبیلی افزود: در بهمن ماه سال گذشته فاز اول این کارخانه با ظرفیت ۵۰۰ تن تولید محصول به همت جهاددانشگاهی اردبیل و پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی جهاددانشگاهی بهرهبرداری رسید تا در صنایع مرتبط مورد استفاده قرار گیرد.
وی مطالعات در حوزه گیاهان دارویی در اردبیل را از دیگر اقدامات جهاددانشگاهی اردبیل اعلام کرد و گفت: در این راستا محصول تولیدی و فرآوری شده قطره ضد سینوزیت دامپرلی با دریافت کد IRC وزارت بهداشت درصدد تجاری سازی محصول هستیم.