• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۸۳۸۱۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۲ مهر ۱۴۰۱ - ۰۷:۲۹
سیاسی » دولت
رئیسی:

‌نمی‌گذاریم عده‌ای با تحریک دشمنان امنیت را به مخاطره بیندازند

رئیس جمهور با بیان اینکه ایران همواره برای شنیدن حرف حق گوش شنوایی دارد، اظهار داشت: تحت هیچ شرایطی اجازه نخواهیم داد عده‌ای با تحریک دشمنان، امنیت کشور و مردم را به مخاطره بیندازند.

‌نمی‌گذاریم عده‌ای با تحریک دشمنان امنیت را به مخاطره بیندازندبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور شامگاه جمعه در بدو ورود به کشورمان در اجتماع خودجوش مردمی که به منظور قدردانی از مواضع انقلابی وی در دفاع از حقوق ملت ایران در جریان سفر به نیویورک و شرکت در مجمع عمومی سازمان ملل شکل گرفته بود، گفت: به عنوان نماینده ملت ایران تلاش کردم پیام اقتدار و عزت ملت ایران را به جهانیان ابلاغ کنم.

رئیس جمهور پیام ملت ایران را مظلومیت، عدالت، عشق به همه انسان‌ها، ایستادگی در مقابل ظلم، ستم، استبداد و سلطه بیگانگان و تلاش برای اجرای عدالت عنوان کرد و گفت: با قوت و قدرت برآمده از ایستادگی ملت ایران و برکت خون شهدا این پیام به گوش جهانیان رسانده شد.

آقای رئیسی قدرت و اقتدار ملت ایران را متکی به عشق مردم به ابی عبدالله الحسین (ع)، اهل بیت (ع) و راهپیمایی اربعین دانست و اظهار داشت: عده‌ای فکر می‌کنند که می‌توانند با فتنه‌انگیزی قدرت مردمی نظام اسلامی را بشکنند یا به آن آسیب بزنند، اما قدرت ملت ایران برآمده از خون‌های مطهر شهیدانی همچون حاج قاسم سلیمانی است که شب و روز در دفاع از حریم و حرم ایثار کردند.

رئیس جمهور خطاب به فتنه‌انگیزان خاطرنشان کرد: گمان نکنید که با موج سواری و ایجاد بلوا و فتنه‌انگیزی می‌توانید حرکت ملت ایران را کند یا متوقف کنید، این ملت با تأسی به رهبری خود مسیر رشد و پیشرفت را ادامه خواهد داد.

آقای رئیسی با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران همواره برای شنیدن حرف حق گوش شنوایی دارد، گفت: تحت هیچ شرایطی اجازه نخواهیم داد که عده‌ای بخواهند با تحریک دشمنان این ملت و نظام، امنیت کشور و مردم را به مخاطره بیاندازند.

رئیس جمهور با اشاره به دیدار‌های خود با سران برخی کشور‌های حاضر در مجمع عمومی سازمان ملل افزود: در این دیدار‌ها رسما اعلام کردم که دفاع از حقوق بشر در ذات جمهوری اسلامی قرار دارد و در مورد این رخداد نیز موضوع از سوی گروه‌های مختلف به دقت در حال بررسی است تا کوچکترین حقی از کسی ضایع نشود.

آقای رئیسی همچنین اضافه کرد: به مدعیان دفاع از دمکراسی یادآوری کردم که جمهوری اسلامی ایران خود بزرگترین مدعی دفاع ازحقوق نوع بشر و مظلومان در همه جهان است و آن‌ها به جای اعمال استاندارد‌های دوگانه برای دفاع از حقوق بشر در ایران بهتر است، پیگیر چرایی و چگونگی کشته شدن ۸۱ زن فقط در ۲۸ هفته در انگلیس و کشته شدن بیش از ۱۱۰۰ نفر در آمریکا در یکسال گذشته در نتیجه نوع برخورد پلیس با آن‌ها باشند.

رئیس جمهور تصریح کرد: به مدعیان دفاع از حقوق بشر گفتم که شما به دروغ مدعی دفاع از حقوق بشر هستید و تناقض و تفاوت رفتار و گفتار شما گواه این دروغگویی است.

در این مراسم اجتماع کنندگان در شعار‌هایی از جمله «سید انقلابی تشکر تشکر»، «فخر ما فخر ما رئیس جمهور ما»، «صل علی محمد یاور رهبر آمد» و «نه سازش نه تسلیم نبرد تا پیروزی» از آقای رئیسی استقبال و مواضع او در دفاع از حقوق ملت ایران در مجمع عمومی سازمان ملل متحد قدردانی کردند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
دیدن همچین شخصیت های متشخصی مارو به آینده امیدوار میکنه ..ان شالله خدا درجاتشون رو عالی تر کنه
نظر شما
آخرین اخبار
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
تاسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
تجلیل نماینده مردم بروجرد از فرزندان وخانواده های شهدای جنگ ۱۲ روزه
بیش از ۹۰ درصد سد کرج خالی است
روز حماسه‌ساز سیزده آبان نقطه اوج استکبارستیزی
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
تجلیل از برگزیدگان جشنواره شهیده ریحانه سلطانی نژاد
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
ممیزی و ارزیابی زیرساخت‌ها و عملیات فرودگاه بین‌المللی کیش
اطلاعیه قطعی گاز در روستای کبیر ۳
نمایش قدرت پتروشیمی ایران در جزیره کیش
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
آغاز عملیات برگردان از کابل مسی به فیبر ملی بازار بزرگ تبریز
زنجان؛ روایت یک تیم فناور در حوزه هوش مصنوعی
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
هدف اصلی امریکا، تجاوز به کشورها با هدف چپاول و غارت
لیوا: تیم والیبال ایران واقعا قدرتمند است
وحدت فرماندهی و تصمیم‌گیری پایه پدافند غیرعامل
سوزارا: آینده والیبال زنان ایران روشن است
رویداد استانی گفت‌وگوی اجتماعی با تشکل‌های دانش‌آموزی لرستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
آخرین وضع مصدومان سپاهان
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
قانون کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی در انتظار اجرا
پزشکیان: اراده ایران بر گسترش صنعت هسته‌ای است
لاریجانی: «خواسته‌های دشمن ته ندارد»
تشییع پیکر مطهر آیت الله موسوی از علمای بزرگ خوزستان
سردار وحیدی: پدافندهوایی مقتدرانه پای دفاع از آسمان ایران ایستاد
مدال طلا را برای سربلندی کشورم کسب کردم
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)