• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۵۳۵۹۶
تاریخ انتشار: ۰۷ آذر ۱۴۰۱ - ۱۸:۰۸
سیاسی » دولت
مخبر در نشست با مجمع نمایندگان استان مازندران تأکید کرد؛

پیگیری دولت برای اجرای مصوبات سفرهای استانی

معاون اول رئیس جمهور از اهتمام ویژه دولت برای پیگیری مجدانه و اجرای مصوبات سفرهای استانی رئیس جمهور خبر داد و گفت: دولت به اجرای این مصوبات، متعهد و تخصیص اعتبارات و منابع مالی مرتبط با این مصوبات، در جریان است.

پیگیری دولت برای اجرای مصوبات سفرهای استانیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی معاون اول رئیس جمهور، محمد مخبر، امروز دوشنبه در نشست با مجمع نمایندگان استان مازندران، توجه به اقتصاد دریا محور، کشاورزی و حوزه گردشگری در این استان را پر اهمیت دانست و گفت: لازم است در برنامه هفتم توسعه کشور، برنامه‌ای دقیق و منسجم برای توسعه این ۳ بخش گنجانده شود.

معاون اول رئیس جمهور با تأکید بر اهمیت ایجاد و راه‌اندازی صنایع تبدیلی در این استان، تصریح کرد: متأسفانه از توجه به بخش صنعت در استان غفلت شده که لازم است تمرکز جدی بر صنایع تبدیلی کشاورزی با رعایت ملاحظات محیط زیستی، معطوف شود.

مخبر از اهتمام ویژه دولت برای پیگیری مجدانه و اجرای مصوبات سفرهای استانی رئیس جمهور خبر داد و اظهار داشت: دولت به اجرای این مصوبات، متعهد و تخصیص اعتبارات و منابع مالی مرتبط با این مصوبات، در جریان است.

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به گزارش استاندار مازندران درباره کارهای صورت گرفته برای حل مشکل پسماند این استان و نیز مسائل مرتبط با خرید مرکبات، گفت: خوشبختانه کارهای خوبی صورت گرفته است و دولت، حل کامل این مشکلات را به‌طور جدی پیگیری خواهد کرد.

مخبر با بیان اینکه دولت در بخش مسکن و اشتغال، برنامه‌ریزی و کارهای گسترده‌ای را در پیش گرفته است، تصریح کرد: برای بخش اشتغال، منابع و اعتبارات مالی مناسب با ساز و کار اجرا در نظر گرفته شده است تا برای انواع اشتغال خرد، متوسط و خانگی، هزینه شود.

وزیر جهاد کشاورزی نیز که برای بررسی مسائل کشاورزی در این نشست حضور یافت، گزارشی از برنامه‌ریزی و کارهای انجام‌شده برای رفع مشکلات کشاورزان و باغداران ارائه کرد و گفت: مازندران، قطب امنیت غذایی و کشاورزی کشور است و وزارت جهاد کشاورزی با جدیت به دنبال حل و فصل مشکلات کشاورزان و باغداران این استان است.

استاندار مازندران نیز در این نشست، گزارشی از کارهای انجام شده برای رفع مشکلات استان در یک سال اخیر ارائه کرد و اظهار داشت: با پیگیری‌های انجام شده، مشکل تعهد ارزی برای صادر کنندگان کشاورزی در استان مازندران، رفع شده و اعتبارات خوبی نیز برای تأمین سرمایه در گردش صادر کنندگان، پیش‌بینی شده است؛ همچنین ۵۷ واحد صنعتی غیر فعال در استان، احیا شده‌اند. سامانه پسماند ساری نیز که در ۱۲ سال، فقط ۲۰ درصد پیشرفت داشته، در یک سال اخیر ۶۵ درصد پیشرفت کرده است و امیدواریم تا پایان سال به بهره‌برداری برسد. در بخش آسفالت روستایی هم به اندازه ۸ سال دولت گذشته، کار انجام شده و در بخش آب‌رسانی به روستاها نیز در همین مدت یک سال اخیر به اندازه دولت گذشته، کارهایی صورت گرفته است.

نمایندگان مردم استان مازندران در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست، هر کدام در سخنانی ضمن قدردانی از دولت به‌خاطر پیگیری مسائل استان، گزارشی از محدودیت و تنگناهای اصلی در حوزه‌های انتخابی و همچنین مشکلات استانی ارائه کردند و به بیان پیشنهادها و نظرهای خود برای رفع کاستی‌ها و توسعه استان در حوزه‌های مختلف، از جمله محیط زیست، اشتغال، کشاورزی، پسماند، راه‌سازی و صنایع، پرداختند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مراسم آغاز سالتحصیلی دانشجویان دانشگاه پیام نور اردبیل
خروش استکبار ستیزی دانش آموزان در بجنورد
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
راهپیمایی پر شور ۱۳ آبان مردم گرگان
حضور دانش‌آموزان و فرهنگیان تهران در روز استکبارستیزی
جذب نیروی انسانی در سازمان تأمین اجتماعی از طریق آزمون استخدامی
روایت حضور هرمزگانی‌ها در راهپیمایی ۱۳ آبان
نصب وسایل گازسوز در حمام ممنوع
نائب رئیس مجلس شورای اسلامی وارد گیلان شد
خروش دانش آموزان خراسان جنوبی علیه استکبار
پروانه ساختمان مغازه‌های نیازمند بازسازی در اردبیل رایگان شد
رفع تصرف نزدیک به ۲۹ هکتار اراضی ملی در آذربایجان‌غربی
راهیابی مربی چهارمحال و بختیاری به مسابقات همبستگی کشور‌های اسلامی
 آغاز راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان در قزوین
نواخته شدن زنگ استکبارستیزی در مدارس زنجان
پاییز رنگارنگ در کالپوش
وزارت نفت برای ارتقای استاندارد و کیفیت سوخت اقدام کند
۱۳ آبان؛ بازخوانی حقیقت حقوق بشر و استمرار راه استکبارستیزی
راه‌اندازی دستگاه پیشرفته آزمایشگاهی «الایزا» در شیراز
برگزاری راهپیمایی یوم الله ۱۳ آبان در البرز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)