• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۱۵۳
تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۳
صفحه نخست » عمومی

پلیس، هموارکننده راه امنیت برای حماسه اقتصادی

رییس جمهور گفت: پلیس می تواند راه امنیت را برای حماسه اقتصادی هموار کند.

به گزارش خبرنگار واحد مرکزی خبر، آقای روحانی در سی و دومین مراسم دانش آموختگی دانشگاه علوم انتظامی امین افزود: ما نیازمند محیطی آرام برای رونق کسب و کار هستیم.
رییس جمهور با بیان اینکه پلیس برای این منظور باید اولویت بندی داشته باشد افزود: پلیس باید به مقابله با جرایم سنگین ، جرایم سازمان یافته و آنچه خواست مردم است اولویت دهد.
روحانی گفت: یادمان باشد ولی نعمت ما مردم هستند و ما قیم مردم نیستیم و همه باید خادمان این ملت بزرگ باشیم.
وی افزود: باید زمینه ای فراهم کنیم که مردم با معیشت و فعالیت بهتر شاهد رونق بیشتر کسب و کار در جامعه باشند.
رییس جمهور تصریح کرد: باید کاری کنیم که اخلاق و الفت در جامعه استقرار پیدا کند و این شدنی نیست مگر فقر و بیکاری برچیده شود.
روحانی گفت: باید کاری کنیم که مردم در خصوص نیازمندیهای ضروری زندگی آسوده خاطر باشند.
رییس جمهور ابراز امیدواری کرد، همگان درسایه اخلاق ، نظم ، ادب و اجرای خواسته مردم و اجرای تدابیر مقام معظم رهبری ، در رسالت ها و وظایف خود موفق باشند.
پلیس، محور قانون و اخلاق اسلامی باشد
رییس جمهور گفت: پلیس باید محور قانون ، مردمسالاری و اخلاق اسلامی باشد.
روحانی افزود: الگو و اسوه ما پیامبری است که با اخلاق ، محبت و ادبش در جامعه آن زمان توانست بهترین نظم ، برادری ، الفت و مهربانی را در جامعه مستقر کند.
رییس جمهوربا بیان اینکه پلیس ما پیرو پیامبر اکرم (ص) است گفت: ما باید در جامعه قدم های اولیه را برای پیشگیری از جرم برداریم ونیروی انتظامی ما باید کاری کند که محیط جامعه جرم زا نباشد.
روحانی گفت: نیروی انتظامی باید مانند جامعه شناس و روان شناس به جامعه بنگرد و همه تلاشها در قدم اول برای پیشگیری باشد و درصورت وقوع جرم ، مقتدرانه و مجهز به فناوری روز با آن برخورد کند.
رییس جمهور با بیان اینکه متهم غیر مجرم است، تصریح کرد: ما باید در برابر متهمان یک نوع رفتار داشته باشیم و در برابر مجرمان و به ویژه کسانی که جرم مشهود دارند پلیس باید وظیفه خود را انجام دهد.
روحانی با تأکید بر اینکه پلیس معیار و محور قانون در جامعه است و باید در عین اقتدار قانون مد نظرش باشد گفت: مردم باید قانونمداری را در رفتار و اخلاق پلیس و اعمال مقررات به خوبی مشاهده کنند.
پلیس بیشترین کمک را در اجرای حقوق شهروندی کند
رئیس جمهور گفت : پلیس باید بیشترین کمک را در اجرای عادلانه حقوق شهروندی داشته باشد.
روحانی با اشاره به اینکه یکی از شعارهای این دولت حقوق شهروندی است افزود: تمام مردم ما از حقوق شهروندی مساوی برخوردارند.
رئیس جمهوربا تاکید بر اینکه پلیس باید مظهرعدالت باشد، گفت: مردم باید آثار برادری، رحمت ، رفتار و اخلاقی را که در قرآن کریم هم سفارش شده است در پلیس مشاهده کنند.
وی افزود: بانوان عفیف جامعه ما باید از حضور پلیس احساس آرامش و امنیت کنند.
روحانی با بیان اینکه زنان ما در مسیر عفت و پاکدامنی هستند، گفت: اگر در مسئله حجاب تذکری لازم است آن تذکر باید از مدرسه، دبیرستان، دانشگاه، مساجد، علما و حوزه ها آغاز شود و آخرین مرحله کاری است که به تذکر پلیس می انجامد.
وی با تاکید بر اینکه پلیس نباید بار همه را به دوش بکشد افزود : دولت و به وی‍ژه وزارت کشور مصمم است در این زمینه پیش قدم باشد.
روحانی گفت‌: کسانی که وظایف فرهنگی در جامعه دارند باید کاری کنند که پلیس ما که محبوب مردم است محبوب تر باشد و اکنون که پناهگاه مردم است به پناهگاه مستحکم تر مردم تبدیل شود.
وی تقدیر از پدران و مادران شهید را در این مراسم ستود و افزود: ملت ما ملتی فرهنگ دوست ، با ادب و با محبت است و آنچه امروز شاهد بودیم نمونه ای از فرهنگ اصیل اسلامی و ایرانی ملت عزیزمان بود.
رئیس جمهور به نظم و ادب مردم ایران در مراسم شادی و سوگواری نظیر نوروز و عاشورا اشاره کرد و گفت : ما به ادب و نظم این مردم افتخار می کنیم .
وی افزود : پلیس تا آنجا که بتواند حضور خود را کمتر محسوس و بیشتر تاثیرگذار کند شاید این امر برای جامعه فرهنگ دوست ما زیباتر باشد.
روحانی گفت: اگر چه حضور پلیس در خیابانها و جامعه ما مایه آرامش مردم خواهد بود اما بهتر است از کمیت ها کاسته و به کیفیت ها افزوده شود.
پلیس، مظهر اخلاق و ادب در جامعه ایرانی
رئیس جمهور گفت : پلیس در عین حال که مظهر امنیت و زدودن هرگونه تهدید برای مردم و جامعه محسوب می شود مظهراخلاق و ادب درجامعه ایرانی هم است.
روحانی با اشاره به اینکه توان و قدرت دولت ناشی از رای مردم است افزود: اگر پلیس ما اقتدار برقراری نظم و در صورت لزوم سلاح را در دست دارد این اقتدار از طرف و به نمایندگی از مردم است.
رئیس جمهور به نامگذاری امسال به نام سال حماسه سیاسی و اقتصادی اشاره کرد و گفت : مردم ما با هوشیاری و با حضور شکوهمند خود در انتخابات خرداد ۹۲ حماسه سیاسی را که همه جهانیان را تحت تاثیر قرار داد آفریدند.
وی افزود : نیروی انتظامی و پلیس نقش بسیار مهم و تاثیرگذاری در این مراسم شکوهمند ایفا کرد به گونه ای که انتخاباتی بدون کمترین ناامنی را شاهد بودیم و آرامش انتخابات و صندوق های رای بر شانه های ناجا بود.
روحانی با بیان اینکه پلیس درانتخابات به خوبی به وظیفه خود عمل کرد گفت : امروز برای ساختن حماسه اقتصادی مانند حماسه سیاسی پلیس در صف مقدم است.
سی و دومین مراسم دانش آموختگی دانشجویان دانشگاه علوم انتظامی امروزبا حضور رئیس جمهور آغاز شد.
در این مراسم که وزیر کشور هم آقای روحانی را مشایعت می کند.
رئیس جمهور ابتدا با حضور بر مزار شهدای گمنام دانشگاه علوم انتظامی امین به مقام شامخ این شهدا ادای احترام کرد و سپس از نیروهای انتظامی این دانشگاه سان دید.
در ادامه این مراسم فارغ التحصیلان دانشگاه علوم انتظامی درجه و سردوشی خود را از رئیس جمهور دریافت کردند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۷ دی ۱۴۰۴
ابلاغ دستورالعمل اعتبار بخشودگی جرایم در صورت انصراف از اعتراض در مراحل دادرسی
احضار سرمربی پیکان به کمیته انضباطی فدراسیون والیبال
آمادگی احزاب برای حضور در انتخابات شوراها
معیشت مردم دغدغه هر روز دولت است
دشمنان ما نه قابل اعتمادند و نه قابل پیش‌بینی
لزوم بهره گیری از سلاح برنده «دعا» در مقابل دشمن
احزاب بر تفکیک اعتراض از اغتشاش تأکید دارند
تعهد اشتغال در خراسان رضوی ۴۵ درصد تحقق یافت
تحقق ۹۳ درصد از درآمد‌های پیش‌ بینی‌شده مالیاتی در خراسان رضوی
کیفیت هوای چند شهر صنعتی در وضعیت قرمز و ناسالم
جلسه بازاریان و اصناف با رئیس قوه قضائیه
برگزاری اجلاسیه کرسی‌های نظریه پردازی، نقد و مناظره جامعه المصطفی العالمیه
جلوگیری از تمرین ۳ بازیکن استقلال
دیدار با خانواده شهید قربان مشائی در مشهد
بحران نهاده‌ها تولید دام و طیور را تهدید می‌کند
تغییر قیمت کالاهای اساسی
هنرنمایی گروه آینه در ابرکوه
باران و برف هفته آینده میهمان فارسی هاست
پیگیری مشکلات خوزستان در بر خط مقدم ۱۷ دی ماه ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟
اطلاعیه وزارت رفاه درباره زمان بندی دریافت کالابرگ
میدری: کالابرگ از ۱۷ دی قابل برداشت است
سردار وحیدی: از قدرت ظاهری دشمن نباید ترسید
هیئت ویژه وزارت کشور در راه ایلام
باد و برف در راه همدان
بیانیه مجمع نمایندگان استان ایلام در پی وقوع حادثه ناگوار شهرستان ملکشاهی
قیمت جدید روغن نباتی اعلام شد
نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه آزاد در واحد‌های استانی اعلام شد
جبران افزایش قیمت کالا‌های اساسی با کالابرگ
تداوم عملیات عمرانی و خدماتی در سطح منطقه چهار شهرداری ارومیه
تداوم رفتار خصمانه پاسخ قاطع و متناسب خواهد داشت
پزشکیان: هیچ سرمایه‌ای برای نظام بالاتر از مردم نیست
«چوپان ها»، «افسانه اوچی» و «ارزش خانواده»، آماده پخش از قاب تلویزیون
مرتکبان کشتار جمعی امروز مدعی دفاع از حقوق بشر هستند
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۸ نظر)
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟  (۱ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
گذشت اولیای دم مرحوم خالقی از قصاص قاتل فرزند خود  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
انتشار کارت ورود به آزمون‌های استخدامی بانک کشاورزی و کمیته امداد  (۱ نظر)
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران  (۱ نظر)
کادر فنی صنعت نفت آبادان در حال بررسی چند بازیکن مورد نیاز در نیم فصل دوم  (۱ نظر)
آیت‌الله جنتی: دشمن‌شناسی مردم توطئه‌ها را خنثی می‌کند  (۱ نظر)
تولید مجموعه نمایشی طنز ورثه لر در خوی  (۱ نظر)
اعلام حکم متخلفان فینال لیگ برتر کشتی آزاد  (۱ نظر)