• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۳۳۳
تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۳۹۲ - ۰۶:۲۸
صفحه نخست » عمومی

امید به آینده ؛ از دلایل مهم صعود بورس

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار امید به آینده اقتصاد را از دلایل مهم صعود بورس دانست.

به گزارش خبرنگار واحد مرکزی خبر، در برنامه گفتگوی ویژه خبری شنبه شب شبکه دوم سیما،‌ آقای صالح آبادی با اشاره به گذشتن شاخص کل بورس سهام تهران از مرز ۶۹ هزار واحد گفت: این میزان  در ابتدای امسال ۳۸ هزار واحد بود که بر این اساس، از ابتدای سال تا کنون شاخص ۸۳ درصد رشد داشته است.
وی همچنین با بیان این که در این مدت نیز ارزش بازار بورس از ۱۷۰ هزار میلیارد تومان به ۳۴۰ هزار میلیارد تومان رسیده است گفت : این شاخص نیز معادل صد در صد افزایش پیدا کرده و ارزش معاملات هم با رشد ۴۸۰ درصدی به ۵۲ میلیارد تومان رسیده است.
صالح ابادی با اشاره به این که ارزش معاملات فرابورس هم از رشد ۲۰۹ درصدی برخوردار بوده است ، رشد سودآوری شرکت های بورس ، تضعیف بازارهای رقیب از جمله بازار طلا و سکه و مسکن و امید به آینده در اقتصاد را از مهمترین دلایل صعود بورس دانست.
وی با بیان اینکه در بازار سهام تقریبا ۱۰۰۰ میلیارد تومان روزانه معامله داشتیم تاکید کرد : همه شواهد نشان می دهد موانع سرمایه گذاری در بازار بورس برطرف شده است.
صالح ابادی گفت: هم اکنون دارایی ها قابلیت بالایی برای نقد شدن دارند و همچنین دسترسی برای سرمایه گذاران به بازار آسان شده است. 
وی افزود: مردم می توانند به راحتی به سایت ما و همچنین سایت کارگزاریها دسترسی داشته باشند.
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار تاکید کرد: سرمایه گذاران باید حتما به مقوله ریسک توجه جدی داشته باشند و نباید شتابزده وارد بازار بورس و یا از آن خارج شوند.
وی با بیان این که برخی سرمایه گذاران به یک باره به بازارهای طلا و سکه و مسکن می آیند گفت : اما در بازار بورس نباید اسیر جو روانی شد بلکه باید به روند بلند مدت آن توجه کرد.
صالح ابادی از کسانی که وارد این بازار می شوند خواست تا برای جلوگیری از ضرر سبدی از سهام تشکیل دهند و افزود: این گروه از سرمایه داران نباید همه پول خود را دریک شرکت متمرکز کنند.
صالح ابادی داشتن تحلیل از صندوق های سرمایه گذاری را بسیار موثر دانست و گفت : مردم باید با بررسی کارشناسی سرمایه گذاری کنند.
وی گفت: سازمان بورس و اوراق بهادار برای اقشار مختلف در این بازار ابزارهای مختلفی را برنامه ریزی کرده است تا متناسب با آورده خود سرمایه گذاری کنند .
صالح ابادی افزود: آنان که خطرپذیر هستند میتوانند از سهم های بورس و فرابورس که حدود ۵۰۰ شرکت هستند استفاده کنند.
وی با بیان این که هم اکنون در بازار سرمایه ۶ میلیون و ۷۰۰ هزار سهام دار وجود دارد گفت: جمهوری اسلامی ایران از این بابت در منطقه رتبه نخست را دارد و عمده این افراد هم شخصیت حقیقی هستند.
صالح ابادی افزود: این درحالی است که تعداد سهام داران کشور پاکستان  ۴۰۰ هزار نفر و در ترکیه کمتر از یک میلیون هستند .
وی گفت: اشخاص حقیقی در بازار سرمایه نقش عمده دارند چراکه آنان اطلاعات را کاملا بررسی می کنند.
صالح ابادی سهام داران حقیقی را در ایران با هوش ودقیق توصیف کرد و افزود : بازار ما به سمت صعودی حرکت می کند.
وی تاکید کرد سرمایه گذاران در این حوزه حتما تحلیل کنند هر چند شاید ابهاماتی در برخی شرکت ها وجودداشته باشد اما سعی می کنیم شفاف سازی شود.
رییس سازمان بورس و اوراق بهادار از تمامی سهامداران عمده خواست تا از منابع مالی زیادی که در شرکتهای بخش خصوصی وجود دارد استفاده کنند و تصریح کرد: این افراد می توانند با فروش بخشهایی از سهام خود و خرید دیگر سرمایه ها نسبت به تامین مالی بنگاهها اقدام کنند
صالح ابادی با بیان اینکه دولت نمی تواند برای شرکتهای خصوصی سرمایه گذاری کند گفت : منابع زیادی در این حوزه وجود دارد و باید از این منابع در سرمایه گذاری استفاده شود.
وی افزود : خیلی از سهامداران عمده علاقه ای به واگذاری سهام خود ندارند در حالی که با واگذاری بخشی از سهام می توانند خیلی از طرح های دیگر را فعال کنند.
صالح ابادی گفت:  امروز بازار سرمایه برای مردم ناشناخته نیست پیشنهاد می کنیم فقط به شاخص نگاه نشود بلکه به موضوعات دیگر نظیر نقد شوندگی، افزایش دفعات معاملات،افزایش ارزش معاملات و عمق بازار هم توجه شود.
رییس سازمان بورس و اوراق بهادار در ادامه سخنان خود به سامانه تالار مجازی بورس اشاره کرد و گفت: با افتتاح این سامانه تلاش کردیم به کسانی که علاقه دارند وارد بورس شوند آموزش عملی و کاربردی بدهیم.
وی افزود: در تالار مجازی که هم اکنون  ۱۷۰ هزار نفر عضو آن هستند این امکان داده می شود که با یک اعتبار مجازی (۱۰ میلیون تومان) سبدی از سهام را تشکیل داد و با قیمتهای واقعی به شکل فرضی سهام خرید و فروش شود.
صالح ابادی گفت: به افرادی که بیشترین بازدهی را بدست می آورند جوایزی از جنس سهام به آنان داده می شود.
وی افزود: با این وسیله افراد می توانند خرید و فروش در بازار سهام را تجربه کنند و زمانی که  وارد بازار واقعی می شوند با اطلاعات دقیق اقدام کنند.
صالح آبادی همچنین گفت: بازار فرابورس هم جای خود را در بازار سرمایه باز کرده است و  هم اکنون ارزش بازار فرابورس به ۸۰ میلیارد تومان رسیده است که با توجه به عمر کوتاه خود قابل قبول است.
وی همچنین از به کارگیری نرم افزار جدیدی در فرابورس خبر داد که با استفاده از آن شرکت هایی که سهام کمتری دارند می توانند به صورت توافقی معامله کنند.صالح ابادی افزود : این نرم افزار نوآوری جدیدی است که در بازار فرا بورس ایجاد شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بررسی روند پیشرفت طرح‌های راه سازی جنوب استان
واژگونی سرویس مدرسه در نهاوند و مصدومیت ۶ دانش آموز
خاک سیاهى که چرخ فولاد کشور را مى چرخاند
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ شکست تکواندوکار ایران مقابل نایب قهرمان جهان
کمک مالی بیش از یک میلیاردی به خانواده‌های زنان زندانی
بارش برف در ارتفاعات آذربایجان‌غربی
تبریز میزبان پیکرهای مطهر شهدای گمنام
تساوی تیم ملی فوتسال بانوان ایران مقابل لهستان در دیداری دوستانه
ایران جان، روایتی از هویت و فرصت‌های خراسان جنوبی
دستگیری متخلفان شکار و صید در بندرعباس
تجلیل از تلاشگران عرصه جی آی اس در سنندج
کلاهبرداری با سوء استفاده از برنامه شاد
اطفای حریق جنگل دراکینگ با دو فروند بالگرد
برنامه ریزی برای اجرای دهها برنامه فرهنگی -اجتماعی درهفته زن در آذربایجان غربی
اجرای پویش اصفهان منهای ۲۰ تا پایان سال
روند کاهشی وضعیت بیکاری در کردستان
ولی نژاد در آستانه کسب نشان طلا
اسامی دعوت شدگان به اردوی تیم ملی گلبال
مجوزهای میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی
عملکرد شوراها در مدیریت شهری اثر گذار است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استقبال از شناگر شیرازی تاریخ‌ساز کشور در فرودگاه شیراز
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان
شیراز لرزید
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی
برگزاری قرعه کشی فروش فوق العاده سایپا
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود
بارش باران با ورود سامانه بارشی به کشور
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد
با پیروزی مقاومت؛ عراق در آستانه استقلال بیشتر
خانه حکیمیان؛ روایت معماری و اصالت در قلب زنجان
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران
نتایج قرعه‌کشی سایپا فردا اعلام می‌شود
سودجویی دلالان و قاچاقچیان از ناترازی انرژی!
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۲۴
انتخاب کریدور ریلی چابهار- زاهدان- بیرجند به عنوان طرح پیشران وزارت راه و شهرسازی
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۳ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های نوین گردشگری در هفته کیش  (۱ نظر)
صیانت از مرز‌ها با استقرار دستگاه‌های اپتیکی و الکترونیکی  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)