• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۶۹۷۷۲
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۰۱
آذربایجان غربی » اقتصادی
استاندار آذربایجان غربی:

تمرچین دروازه عبور زائران عتبات عالیات حوزه قفقاز می‌شود

استاندار آذربایجان غربی گفت: طی توافقات انجام شده با اقلیم کردستان عراق، در صدد ظرفیت سازی برای عبور و مرور زائران عتبات عالیات کشور‌های حوزه قفقاز از مرز تمرچین در شهرستان پیرانشهر هستیم.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز آذربایجان غربی، محمدصادق معتمدیان پنجشنبه شب در پایان نشست مشترک با استانداران اقلیم کردستان عراق در جمع خبرنگاران با اشاره به توافقات جدید میان ۲ منطقه، افزود: امروز میزبان استانداران اقلیم کردستان عراق و استانداران کردستان و کرمانشاه بودیم که در آن بر تسهیل گری در امر مبادلات مرزی بحث و تبادل نظر شد.

وی با اشاره به ابتکار برگزاری این نشست در تاریخ منطقه گفت: این اولین نشست استانداران مرزی کشورمان با استانداران اقلیم کردستان عراق است که بر اساس سیاست‌های دولت سیزدهم و با رویکرد اقتصادی برگزار شد.

معتمدیان مهمترین اولویت برگزاری نشست مشترک را استفاده از ظرفیت کشور‌های همسایه دانسته و ادامه داد: با تمامی استان‌های هم مرز از ابتدای دولت سیزدهم قرارداد روابط دوجانبه و چندجانبه داشتیم و در صدد توسعه آن هستیم.

وی در ادامه یادآور شد: در ۲ سال اخیر شاهد توسعه روابط تجاری، اقتصادی و فرهنگی میان مردم آذربایجان غربی و اقلیم کردستان عراق بوده‌ایم.

معتمدیان با اشاره به حضور وزیر کشور در ارومیه گفت: اولین نشست هم افزایی و تعامل استانداران اقلیم کردستان عراق و استانداران غرب ایران با حضور وزیر کشور برگزار شد که در نهایت خبر‌های خوبی برای هر ۲ منطقه دارد.

استاندار آذربایجان غربی با تاکید بر استفاده متقابل از ظرفیت‌های ۲ منطقه، گفت: توسعه بازارچه‌های مرزی، ۲۴ ساعته کردن فعالیت مرزها، بالا بردن سطح رویه‌های گمرکی و ریل گذاری برای اجرای برنامه‌ها، از مهمترین توافقات طرفین در نشست‌های دو و چند جانبه امروز بود.

وی با اشاره به تعامل طرفین در خصوص تردد زائران در ایام اربعین حسینی افزود: سال گذشته برای اولین بار با تعامل اقلیم کردستان عراق و تصویب ستاد اربعین کشور، شاهد بازگشایی مرز تمرچین در پیرانشهر استان آذربایجان غربی و مرز باشماق در استان کردستان برای تردد زائران ایرانی بودیم.

استاندار آذربایجان غربی خاطرنشان کرد: به رغم اولین تجربه، همکاری‌های خوبی داشتیم که موجب رضایت زائرین در تردد از این منطقه شده بود.

معتمدیان همچنین با اشاره به برنامه‌های امسال در ایام اربعین حسینی یادآور شد: طبق توافق، اقلیم کردستان عراق امسال آماده پذیرش تردد ۵۰۰ هزار نفر از این مرز است.

وی با تاکید بر تلاش ۲ منطقه در ارتقای زیرساخت‌های مرز مشترک افزود: با تسهیل در عبور و مرور از مرز، تسهیل در حمل و نقل و با پیگیری مسائل مربوط به اسکان، بر هم افزایی و همکاری دوطرفه تاکید شد تا شاهد حضور و تردد حداکثری زائران از این منطقه باشیم.

معتمدیان با اشاره بر تحقق تصمیم ستاد مرکزی اربعین گفت: امروز به توافق نهایی با استانداران اقلیم کردستان عراق رسیدیم تا موضوع تردد زائران کشور‌های آذربایجان، ترکیه، منطقه نخجوان و منطقه قفقاز از تمرچین با امنیت کامل صورت گیرد.

استاندار آذربایجان غربی اضافه کرد: با عزم جدی طرف مقابل، شاهد افزایش مبادلات تجاری و توسعه اقتصادی همه جانبه استان آذربایجان غربی با اقلیم کردستان عراق خواهیم بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خدمت جهادی کاروان نذر خدمت در روستای نیسیان اردستان
تاکید بر عدالت اقلیمی و توجه به تغییرات اقلیمی
مسابقات پاراوزنه برداری غرب کشور به میزبانی کرمانشاه در حال برگزاری است
بدرقه شاعر شادوران (حامد ماکویی) تا آرامگاه ابدی اش
ارسال ۱۰ تانکر آب به مناطق کم برخوردار خراسان جنوبی
دومین گردهمایی فعالان نهج البلاغه در خوزستان
افزایش غلظت آلاینده‌ها در مناطق صنعتی
احداث تصفیه‌خانه فاضلاب بهارستان از اولویت‌های زیست‌محیطی منطقه است
صعود کاله مازندران به رده دوم لیگ برتر بسکتبال
دیدار وزرای ورزش ایران و عربستان در ریاض
از نوآوری تا تجارت؛ مسیر جهانی نانوی ایران
تاکید بر ضرورت حمایت از صنایع کوچک در خوزستان
فراهم شدن دسترسی پایدار اهالی۶ روستای روانسر به آب آشامیدنی سالم
شاگردان مسعود حمیدی، در پی کسب سومین پیروزی متوالی
آشتی ذوب آهن با برد و توقف ملوان مقابل شمس آذر
تصمیم‌های فرمانداران می‌تواند در سطح ملی اثرگذار باشد
ضرورت توجه صنایع خوزستان به تولید ، مسئولیت‌های اجتماعی و توسعه دریامحور
کشف ۲ تن آرد خارج از شبکه در ميام
تأکیداستاندارآذربایجان غربی بر مدیریت بهینه منابع آبی
موفقیت موزه ایرانی در ثبت رکورد گینس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
داستان یک نردبان
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)