• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۲۶۰۷۴
تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۹
اقتصادی » صنعت

برق تجدید پذیر؛ راه حل تامین انرژی صنایع

عضو انجمن سازندگان تجهیزات صنعتی گفت: مسئله قطع برق موضوعی است که اگر تامین کافی و مستمر انرژی نداشته باشیم کارخانجات تعطیل خواهند شد.

امیرحسین کاوه در نشست کارشناسی میز صنعت خبرگزاری صدا وسیما افزود: از اول تیر ماه طبق جدول زمانبدی اعلام شده، قطع برق کارخانجات آ‎غاز شده است. به غیر از قطعی برق، قطع گاز و آب هم در فصول مختلف وجود دارد ضمن اینکه افزایش قیمت‌ها هم به مشکلات قبلی کارخانجات اضافه شده است؛ بنابراین مشکلات و کمبود‌ها را باید ریشه‌ای و اساسی حل کرد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
وی اضافه کرد: باید دید کشور‌های پیشرفته دنیا برای رفع مشکلاتشان در این زمینه چه روش‌هایی به کار می‌برند تا ما هم از آ‌نها الگو برداری کنیم.
 
آقای کاوه گفت: پس از گذشت ۲۰ سال، در کشوری که کارخانه تولید توربین بادی وجود دارد امسال قانونی نوشته شده که کسانی که بالاتر از ۵ مگا وات مصرف برق داشته باشند باید سالی یک درصد آن را تجدپذیر (یا خورشیدی یا بادی) کنند. 
 
عضو انجمن سازندگان تجهیزات صنعتی با اشاره به اینکه اگر از سال آینده این قانون اجرایی شود که احتمالا اجرایی هم نشود در نهایت یک درصد به ۵ درصد افزایش یابد بقیه را چکار باید کرد؟! گفت: وقتی مشکلی را شناسایی می‌کنیم آن مشکل باید تبدیل به مسئله و در نهایت آن مسئله باید حل شود. 
 
کاوه افزود: بنابراین آنچه که مشخص است در حال حاضر انرژی برق و گاز در دسترس نیست و راه حل برطرف کردن مشکل هم، رفتن به سمت نیروگاه‌های تجدید پذیر است ضمن اینکه این نیروگاه‌ها تحریم پذیر نیستند و به سالم بودن محیط زیست هم کمک می‌کنند. چرا ما از این موارد غلفت کردیم، باید از همین امروز جلوی غفلت‌ها را بگیریم؟
 
عضو انجمن سازندگان تجهیزات صنعتی با بیان اینکه همه باید کمک کنیم تا یک درصد تکلیفی برای تولید برق تجدیدپذیر را به سالی ۱۰ درصد افزایش دهیم افزود: با اینکه خط تولید کارخانه دار فعال است و مواد اولیه هم وجود دارد، اما به دلیل قطعی برق، خط تولید کارخانه خاموش است؛ بنابراین با خاموشی خط تولید، تولیدکننده تولید و درآمد نخواهد داشت در نتیجه قسط بانک به موقع پرداخت نمی‌شود، چون قسط عقب افتاده خواهد داشت ضمانتنامه آن‌ها با مشکل مواجه می‌شود و در مناقصه نمی‌تواند شرکت کند با وجود داشتن کارخانه و ظرفیت‌های موجود، به دلیل مشکلات این چنینی عملا کارخانه تعطیل می‌شود. این‌ها بحث‌های کلی است که باید به آن توجه شود.
 
کاوه گفت: اکنون، چون با کمبود برق مواجه هستیم سرعت ایجاد مزرعه‌های بادی یا مزرعه‌های خورشیدی، باید چند برابر شود که حداقل معضل انرژی مان حل شود؛ انرژی پاکی که، خودش نوعی پدافند غیر عامل و کمک کننده محسوب می‌شود و جالب است که منابع تجدید پذیر تمام هم نمی‌شود.
 
عضو انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت افزود؛ ما می‌توانیم در منطقه خواف که بهترین نوع باد دنیا از لحاظ سرعت، وزش و جهت را دارد حداقل ۱۵ هزار مگاوات برق بادی ایجاد کنیم، اما در حال حاضر تولید برق بادی خیلی کم است در صورتی که آن منطقه، ظرفیت تولید برق بادی را دارد و وزارت نیرو با خرید و پرداخت به موقع پول، می‌تواند مشکلات موجود در این زمینه را کم کند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بیش از ۹۰ درصد سد کرج خالی است
روز حماسه‌ساز سیزده آبان نقطه اوج استکبارستیزی
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
تجلیل از برگزیدگان جشنواره شهیده ریحانه سلطانی نژاد
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
ممیزی و ارزیابی زیرساخت‌ها و عملیات فرودگاه بین‌المللی کیش
اطلاعیه قطعی گاز در روستای کبیر ۳
نمایش قدرت پتروشیمی ایران در جزیره کیش
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
آغاز عملیات برگردان از کابل مسی به فیبر ملی بازار بزرگ تبریز
زنجان؛ روایت یک تیم فناور در حوزه هوش مصنوعی
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
هدف اصلی امریکا، تجاوز به کشورها با هدف چپاول و غارت
لیوا: تیم والیبال ایران واقعا قدرتمند است
وحدت فرماندهی و تصمیم‌گیری پایه پدافند غیرعامل
سوزارا: آینده والیبال زنان ایران روشن است
رویداد استانی گفت‌وگوی اجتماعی با تشکل‌های دانش‌آموزی لرستان
رزمایش پدافند غیر عامل در دبیرستان خاتم الانبیاء کیش
دیدار وزیر امور خارجه با پدر زندانی ایرانی در ترکیه
فردا ۱۲ آبان، تاخیر در آغاز فعالیت ادارات، دانشگاه‌ها و مدارس ۶ شهرستان خوزستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
آخرین وضع مصدومان سپاهان
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
قانون کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی در انتظار اجرا
پزشکیان: اراده ایران بر گسترش صنعت هسته‌ای است
لاریجانی: «خواسته‌های دشمن ته ندارد»
تشییع پیکر مطهر آیت الله موسوی از علمای بزرگ خوزستان
اختصاص ۲۰۰ میلیارد تومان برای تعریض جاده قره پشتلوی زنجان
مدال طلا را برای سربلندی کشورم کسب کردم
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)