• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۹۶۴۹۰
تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۴۰۲ - ۱۹:۵۲
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت

داروخانه‌ها یک هزار میلیارد چک برگشتی دارند

رئیس انجمن داروسازان ایران گفت: اکنون بیمه‌ها، ۱۲.۵ همت به داروخانه‌های بخش خصوصی بدهی دارند.داروخانه‌ها حدود یک هزار میلیارد تومان چک برگشتی دارند.

داروخانه‌ها یک هزار میلیارد چک برگشتی دارند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، شهرام کلانتری خاندانی رئیس انجمن داروسازان ایران در نشست اقتصاد داروخانه‌ها گفت: باید از فرصت به دست آمده در اتاق تهران به خوبی استفاده کنیم تا به اهدافمان برسیم.

وی بیان کرد:حدود ۸۰ درصد فارغ التحصیلان داروسازی به سمت داروخانه‌ها گرایش پیدا می‌کنند، به طوری که ۳ هزار داروخانه در مدت کوتاهی تأسیس شد. وقتی ۲۵ درصد داروخانه‌های کشور ظرف یکسال تأسیس می‌شود، نتیجه این می‌شود که شاهد ورشکستگی داروخانه‌ها باشیم.

کلانتری ادامه داد: طرح دارویاری اگر اجرا نمی‌شد؛ همین حالا هم تراز اکثر داروخانه‌های کشور منفی می‌شد. طرح دارویاری باعث شد تا حجم مطالبات ما از بیمه‌ها افزایش یابد.

وی افزود: اکنون بیمه‌ها، ۱۲.۵ همت به داروخانه‌های بخش خصوصی بدهی دارند.داروخانه‌ها حدود یک ۱,۰۰۰ میلیارد تومان چک برگشتی دارند.

چک‌های برگشتی شرکتهای پخش به هزار میلیارد رسیده است

ابراهیم هاشمی رئیس انجمن پخش دارو در نشست اقتصاد داروخانه‌ها گفت: میزان تاثیرگذاری سازمان غذا و دارو در بازار دارو بیش از ۳۰ درصد نیست و بزرگترین آسیب به حوزه دارو ورود افراد غیرکارشناس و نابلد به این حوزه است. میزان چک‌های برگشتی در شرکت‌های پخش دارو بیش از ۱۰۰۰ میلیارد تومان است.
وی افزود: باید دانست که هر واحد صنفی اگر به درآمد اقتصادی نرسد یا ورشکست می شود یا تخلف می‌کند نمی توانم بگویم هیچ خلافی نیست اما اینکه دارد با یک قیمت در تمام کشور عرضه می شود یعنی پیشرفته ترین ساختار مدیریتی کشور را دارد.
هاشمی گفت: زمانی که دارو کم است چرا مراکز عرضه داروخانه را اضافه می‌کنند؟ ما باید سازمان غذا و دارو را حمایت کنیم. باید دانست که اگر تعداد داروخانه بدون بالا رفتن فروش با تقاضای القایی و حتی کمبود مواجه می شویم.
وی افزود: بازپرداخت مطالبات شرکت های پخش از داروخانه بیش از ١٨٠ روز است و پخش ها هم برای گردش مالی مجبور به گرفتن وام شده اند و بسیاری پخش ها بین ٢ تا ٢.۵ ماه فروششان وام دارند و با چالش نقدینگی مواجه هستیم و شرکت های پخش از نظر نقدینگی وضعیت اصف باری دارند.

اگر بی ربط می‌گویند مافیا دارو داریم؛ برخورد کنید

عباس کبریایی زاده رئیس فدراسیون اقتصاد سلامت گفت: نظام دارویی در هر کشوری یک سیستم است و WHO گفته یکی از مهم‌ترین پارامتر‌هایی که امید به زندگی را بالا ببرد، دارو است.
 
وی افزود: امید به زندگی در ایران در دهه ۳۸ سال بود که امروز به حدود ۷۰ تا ۸۰ سال رسیده است. دارو یک کالای اقتصادی است و هزینه دارد. بالاترین رشد سالانه مربوط به کالا‌های سلامت است و دارو، یکی از مهم‌ترین کالا‌های سلامت است.
 
کبریایی زاده گفت: WHO می‌گوید اگر می‌خواهید نظام دارویی شما خوب کار کند، این نظام باید پایدار و با کیفیت باشد. داروخانه‌های علمی داشته باشید و این داروخانه‌ها، کارشان را درست انجام دهند WHO می‌گوید نظام سلامت به شدت متأثر از نظام سیاسی است و همه را شامل می‌شود.
 
وی افزود: اگر مافیای دارو وجود دارد، چرا برخورد نمی‌کنیم و اگر نداریم، چرا ادعا می‌کنیم. مافیا هست یا نیست؟. اگر هم کسی حرفی بی‌ربط می‌زند و می‌گوید مافیای دارو داریم، باید با آن برخورد شود.

وزارت اقتصادی‌ها می‌خواهند مطابق میلشان برای دارو تصمیم بگیرند

پیرصالحی عضو هیئت مدیره سندیکای صاحبان صنایع دارو‌های انسانیگفت: نباید داروخانه را از پخش و شرکت تولیدی جدا کرد و همه را باید زنجیره دید. وزارت اقتصادی‌ها برخی تصمیم‌ها را در حوزه دارو می‌گیرند و می‌خواهند به هر نحوی شده بدون نظر کارشناسی آن را اجرایی کنند، وزارت بهداشت باید مقتدرتر عمل کند.
 
پیرصالحی گفت: برای ۵ ماه تاخیر در پرداخت مطالبات داروخانه‌ها تامین اجتماعی پاسخگو نیست، انجمن داروسازان نامه بزند که قرارداد داروخانه با بیمه از سال بعد منوط به این باشد که در صورت تاخیر در پرداخت بیمه جریمه پرداخت کند.

وی ادامه داد: پیشنهاد من این است که فروش دارو با سکو‌های اینترنتی با نظارت داروساز و حفظ داده‌های بیماران انجام شود، زیرا این کار به اقتصاد داروخانه‌ها هم کمک می‌کند، باید پرداخت به موقع بیمه به داروخانه و افزایش سود داروخانه هم مدنظر قرار گیرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری همایش بصیرتی یوم الله ۱۳ آبان در خرم آباد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در تبریز
جلسه سرنوشت ساز روانخواه و تاج
برپایی مراسم عزاداری دانش آموزی در ایام فاطمیه
سرمربی الشرطه: ۳ امتیاز را نگرفتیم، اما بازی عالی بود
کاهش ۸ درجه ای دمای هوا در سمنان
برگزاری نشست نخبگانی بسیج دانش آموزی در لرستان
رکوردشکنی سامانه املاک و اسکان با ثبت ۲۲ میلیون اقامتگاه اصلی
پیروزی حسین وفایی در اسنوکر قهرمانی بین‌المللی
بیرانوند: گل نخوردن به تیم شخصیت می‌دهد
شناسایی و دستگیری راننده متخلف سانحه تصادف در کیش
برگزاری نخستین دیدار تیم‌های ملی فوتسال و والیبال بانوان ایران
پیشرفت ۵۰ درصدی مرمت بافت تاریخی چالشتر چهارمحال و بختیاری
تاخیر در آغاز فعالیت ادارات، دانشگاه‌ها و مدارس ۶ شهرستان خوزستان
شناسایی و پرورش استعداد‌های ورزشی دانش‌آموزان
کاهش دماهای کمینه در اغلب نقاط لرستان
اسکوچیچ: پیروزی با چنگ و دندان به دست آمد/ بیرانوند عملکرد استثنایی داشت
تولید ۱۰ درصد تخم‌مرغ کشور در آذربایجان‌شرقی
ورزشی‌های دوازدهم آبان ماه در استان سمنان
برتری نمایندگان کرمان درلیگ برتر فوتبال بانوان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان؛ سه شنبه ۱۳ آبان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
بارندگی و کاهش دما در شمال و شمال شرق کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
تجلیل از برگزیدگان جشنواره شهیده ریحانه سلطانی نژاد
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۱ نظر)