• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۲۵۸۹۵
تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۴۰۲ - ۱۶:۱۳
علمی و فرهنگی » آموزش عالی، دانشگاه
وزیرکشور؛

دانشگاه‌ها باید سهم بزرگی در صحنه انتخابات داشته باشند

وزیر کشور در سومین نشست طرح ملی اعتلا (تعالی معرفتی و مهارتی و حرفه‌ای استادان) دانشگاه آزاد اسلامی گفت: دانشگاه‌ها باید سهم بزرگی در صحنه مشارکت اجتماعی و سیاسی در انتخابات داشته باشند.

 دانشگاه‌ها باید سهم بزرگی در صحنه انتخابات داشته باشند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، احمد وحیدی با بیان اینکه: طرح اعتلای دانشگاه آزاد اسلامی یک طرح ارزشمند و دارای فلسفه است، افزود: لازمه وجود دانشگاه حکمت بنیان این است که در دانشگاه علاوه بر کار علم آموزی، برنامه‌ها و طرح‌های دیگری نیز اجرا شود که برگزاری طرح اعتلا در دانشگاه آزاد اسلامی در دسته همین طرح هاست.
وحیدی با بیان اینکه لزوم ایجاد تمدن نوین اسلامی در گرو دانشگاه حکمت بنیان است، گفت: ما نمی‌توانیم به تمدن نوین اسلامی فکر کنیم، اما دانشگاه حکمت بنیان نداشته باشیم، چرا که دانشگاه نقش اصلی را در ایجاد تمدن نوین اسلامی ایفا می‌کند.
وی افزود: لازم است در این زمینه نقش دانشگاه در ایجاد تمدن نوین اسلامی به خوبی شناخته و ترسیم شود و دانشگاه حکمت بنیان از مسیر بینش و درک زیرساخت‌های اساسی شکل خواهد گرفت، اینچنین دانشگاهی می‌تواند مدعی ایجاد تمدن نوین اسلامی شود.
وزیر کشور با بیان اینکه در حال حاضر در یک شرایط حساس و بزنگاه تاریخی حضور داریم، گفت: در این بزنگاه تاریخی بسیاری از مسائل در حال تغییر و گذر است و در حوزه مسائل اجتماعی، فناوری و توسعه فناوری همه چیز در حال گذار و در حال یک تغییر اساسی است. اما سؤالی که اینجا مطرح می‌شود این است که آیا می‌شود جمهوری اسلامی ایران که خود نقش مهمی در این تغییرات داشته و مدعی است که پیام، رسالت، و گفتمانش می‌تواند در تحقق این جریان تغییر بسیار مؤثر باشد، در میدان باشد، اما دانشگاه در میدان نباشد، این امر شدنی نیست و درک حساسیت شرایط بخشی از جهاد تبیین است.
وحیدی با بیان اینکه حضور دانشگاه در میدان یکی از رموز موفقیت ماست، افزود: این امر بدون اندیشه ورزی پیش نخواهد رفت، دانشگاه باید در این زمینه احساس مسئولیت کند. در این زمینه پیشقراولان اندیشه ورزی، واحد‌های دانشگاهی در کشور هستند. در این پیچیدگی‌ها نقش اندیشه ورزی دانشگاه‌ها بسیار حائز اهمیت است.
وزیر کشور با بیان اینکه یکی از موارد اساسی برای ساختن آینده، تربیت سرمایه انسانی والا است، گفت: یکی از عناصر مهم در این زمینه آزادی است. آزادی موضوعی است که جمهوری اسلامی از بن دندان به آن معتقد است، البته نه آن آزادی که به خورد جهانیان داده می‌شود، که یک نوع ولنگاری اخلاقی و بی بندوباری اخلاقی است، منظور ما از آزادی، آزادی فکر، اندیشه و حرکت در مسیر اعتلای انسان است.
دکتر وحیدی با اشاره به موضوع انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری گفت: نقش دانشگاه در انتخابات بسیار مهم است و اگر در این زمینه کسانی تبلیغ کردند که دانشگاه در انتخابات باید خنثی بوده و مشارکت نکند، بسیار نادرست است، چرا که مفهومش این است که دانشگاه در مهمترین مسأله سیاست که انتخابات است، دخالت نکند یا نقش منفی ایفا کند. این موضوع باعث ضربه‌ای به پیکره کشور خواهد شد، لازم است در این زمینه سیاست ورزی مناسب شأن دانشگاه باید انجام شود. چرا که دانشگاه‌ها نقش مهمی در بحث انتخابات دارند. نیازمند حضور بی بدیل و مشارکت دانشگاه‌ها در صحنه انتخابات هستیم.
وزیر کشور تأکید کرد: کسانی که عدم مشارکت در انتخابات را تبلیغ کنند، حتماً به دنبال خدمت به کشور، دانشگاه، دانشجو و استاد نیز نیستند، این یک جفا و حتی بالاتر از آن خواهد بود. کشور ما در آستانه یک تحول بزرگ جهانی و منطقه‌ای است که در این عرصه نقش گسترده، مؤثر و تعیین کننده دارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پرداخت بدهی خودروسازان به قطعه سازان با اگر و اما
فراخوان ثبت‌ نام پزشکان و پرستاران برای خدمت در اربعین حسینی
وحدت ملی؛ ستون استواری در برابر تهدیدها و رمز پیشرفت کشور
رایزنی وزارت صمت با بانک مرکزی برای تحریک تقاضا
ادعای نابودی برنامه هسته‌ای ما توهم است
ظرفیت‌های فنی مرکز اندازه‌شناسی بررسی شد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، اول مرداد ۱۴۰۴
برگزاری مراسم اربعین شهدای اقتدار آذربایجان شرقی
جمع‌آوری موتورپمپ‌های غیرمجاز آبیاری با پساب از رودخانه سیمینه‌رود
تصادف دو دستگاه پژو پارس در جاده پیرانشهر ـ سردشت با ۸ مصدوم اعزامی
بحران آب در آذربایجان‌غربی؛ خشکسالی و ضرورت تغییر الگوی مصرف
افتتاح نمایشگاه صنایع دستی در هریس
پیروز پر گل سپاهانی‌ها مقابل تیم قطری در ترکیه
استفاده از عوامل بیولوژیک در بیش از ۵۳۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی آذربایجان‌غربی 
بررسی چالش‌های تأمین اجتماعی مازندران در گفتگوی ویژه خبری صداوسیما
تخصیص زمین به ۳۳۰ خانوار طرح جوانی جمعیت در آذربایجان‌غربی 
برخورد عبرت آموز دستگاه قضایی با استخراج غیرمجاز رمزارز 
تلاش ونزوئلا برای آزادی ۲۹ کودک ربوده شده در آمریکا
همراهی مردم روشنایی پایدار را تضمین می‌کند 
تداوم وزش بادهای شدید در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
عیسی آل‌کثیر به استقلال پیوست
ایرانشهر، بدون مرگ مادر در سه ماه نخست امسال
تکرار ادعا‌های ترامپ درباره ایران
هلاکت فرمانده عملیات یگان‌های کماندویی رژیم صهیونیستی
اختتامیه همایش ملی شعر قدسیان
بررسی ابعاد حقوقی مجروحان و شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه
ادارات فارس فردا به صورت دورکاری ارائه خدمت می کنند
آتش سوزی در مجتمع تجاری ونوس منطقه آزاد انزلی
واکنش چین به ادعای آمریکا در مورد فروش نفت ایران
مخالفت شدید آمریکا با قانون جدید حشد الشعبی
مقاومت در غزه نابود شدنی نیست
برخورد قوه قضاییه با افرادی که بدون مستندات اظهار نظر کنند
تعطیلی ادارات مشهد و خراسان رضوی در روز چهارشنبه ،اول مرداد
حماس: رژیم صهیونیستی در حال اعدام دو میلیون نفر است
مجوز رهبر به صندوق توسعه ملی برای سرمایه گذاری در انرژی
تشدید نظارت بر بازار برنج، روغن و شکر  (۲ نظر)
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۲ نظر)
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
رویداد «کاروان روایتها» برگزار می‌شود  (۱ نظر)
عدم خروج خانه اقبالیان در استان همدان از ثبت ملی  (۱ نظر)
هلاکت فرمانده عملیات یگان‌های کماندویی رژیم صهیونیستی  (۱ نظر)
حماس: رژیم صهیونیستی در حال اعدام دو میلیون نفر است  (۱ نظر)
عراقچی: نمی‌توانیم از غنی سازی دست بکشیم  (۱ نظر)
دیدار کمیسر عالی سازمان ملل در امور پناهندگان با وزیر آموزش و پرورش  (۱ نظر)
تشییع پیکر مادر سه شهید و چهار جانباز دفاع مقدس در شیراز  (۱ نظر)
قالیباف: حضور بخش خصوصی برای تکمیل شبکه ملی اطلاعات  (۱ نظر)
حمله گسترده سایبری به زیرساخت‌های آمریکا  (۱ نظر)
تعطیلی ادارات مازندران در روز چهارشنبه اول مرداد  (۱ نظر)
سازمان ملل: غزه با گرسنگی فاجعه‌بار رو‌به‌رو است  (۱ نظر)
تظاهرات حمایت از غزه در ترکیه، اردن، مصر، عراق و لیبی  (۱ نظر)