• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۴۱۱۲۷
تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۲
خوزستان » اقتصادی

ابلاغ دستور تولید ۱۶۰ میلیون تن محصولات کشاورزی در کشور تا ۱۴۱۱

معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی: براساس سند امنیت غذایی و ابلاغ شورای عالی انقلاب افرهنگی تولید محصولات کشاورزی در کشور تا سال ۱۴۱۱ باید به ۱۶۰ میلیون تن برسد.

ابلاغ دستور تولید ۱۶۰ میلیون تن محصولات کشاورزی در کشور تا ۱۴۱۱

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، صفدر نیازی شهرکی در اختتامیه کنگره ملی امور خاک خوزستان در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان واقع در ملاثانی گفت: براساس سند امنیت غذایی که شورای عالی انقلاب فرهنگی ابلاغ و ما را به انجام آن تکلیف کرد باید تا سال ۱۴۱۱ نظام تولید را به ۱۶۰ میلیون تن برسانیم که عدد کمی نیست.

وی با بیان اینکه مصرف آب نیز باید ۳۰ درصد کاهش یابد، افزود: باید عملکرد نیز ۱.۷ برابر بیشتر شود که این موارد بدون داشتن خاک حاصلخیز غیرممکن است.

نیازی شهرکی ادامه داد: برای رسیدن به اهداف مدنظر باید خاک را جدی بگیریم، زیرا سازمان فائو از کشور ما انتظار دارد نسخه نویسی کودی اجرا شود، ضمن اینکه باید مروجانی پرورش دهیم که بتوانند نسخه کودی تجویز کنند و با آموزش‌هایی که داده می‌شود مشکل کشاورز حل شود.

معاون وزیر جهاد کشاورزی بر همکاری همه نهاد‌های اجرایی برای اجرای این برنامه‌ها تاکید و اضافه کرد: دانشگاه‌ها، موسسه‌های تحقیقاتی، کشاورز، تعاونی‌های تولید، سازمان‌های مردم نهاد و آزمایشگاه‌ها باید همکاری لازم برای انجام کار‌های هدفمند داشته باشند، باید بتوانیم دانش را به مزرعه و کشاورز منتقل کنیم که البته کار سختی است.

وی می‌گوید: کشاورز باید به این نتیجه برسد نسخه‌ای که خاک‌شناس برای تغذیه کودی عرضه می‌کند نجات‌بخش است، این خلاء اکنون وجود دارد که باید رفع شود.

نیازی شهرکی ضمن قدردانی از کار‌های انجام شده در خوزستان، گفت: کنگره علوم خاک خوزستان در ۶ محور برگزار شده و می‌تواند راهبرد‌های بسیاری داشته باشد.

وی افزود: انتظار می‌رود سال آینده راهبرد‌های این کنگره درحوزه‌های مختلف آموزش، حفاظت، انتقال و ماندگاری بیان شوند و مشخص شود چه کار‌هایی انجام شده است.

معاون وزیر کشاورزی با بیان اینکه خاک مورد بی‌مهری‌های زیادی قرار گرفته است، ادامه داد: قانون حفاظت خاک ابلاغ و تکالیف خوب و سنگینی محول شده است.

شهرکی اضافه کرد: با چالش‌های مختلفی از جمله شوری خاک، بهره‌وری پایین روبرو هستیم که امیدواریم با اقداماتی، چون راه اندازی دفتر امور خاک شاهد اتفاقات خوبی باشیم.

معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی بیان کرد: باید شرایط موجود بررسی و مشخص شود در کجا هستیم و می‌خواهیم چکار کنیم البته این اقدامات زمان‌بر است.

نیازی شهرکی بیان کرد: باید نقشه راه مشخص شود و آموزش‌های لازم به کارشناسان و مسوولان ارایه شود تا بدانیم مسیر چگونه طی شود.

هجدهمین کنگره علوم خاک ایران از روز سه شنبه در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ملاثانی آغاز و عصر امروز به کار خود پایان داد.

۵۵۰ مقاله به دبیرخانه این کنگره ارسال شده بود.

برگزاری کنگره علوم خاک ایران قدمتی حدود ۵۰ سال دارد به طوری که از سال ۱۳۵۱ نخستین کنگره برگزار شد و همزمان با برگزاری این کنگره، انجمن علوم خاک ایران نیز تشکیل شد.

کنگره علوم خاک ایران هر ۲ سال یکبار با همکاری موسسات پژوهشی و یا دانشگاه‌ها و انجمن علوم خاک ایران با هدف تبیین جایگاه خاک، بیان مشکلات و ارائه راهکار‌های استفاده از این منبع مهم حیات برگزار می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
درخشش ورزشکار چهارمحال و بختیاری در مسابقات بوکس آزاد بین المللی
اولین کمیسیون مشترک کنسولی ایران و لهستان برگزار شد
پایان زمین‌خواری با سامانه هوشمند مدیریت زمین
حماسه حضور در زنجان
گوترش: جنگ سودان از کنترل خارج شده است
پلتفرم‌های دیجیتال ناجی امنیت غذایی
راهپیمایی ۱۳ آبان زنجانی ها در قاب تصویر
دارایی‌های فراموش شده دولت، امید‌های نیمه تمام
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه در لرستان در پی شهادت جانباز، مرادعلی صدیق
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
از چالش‌های صادرات تا حلقه مفقوده در سرنوشت ارز‌های صادراتی
طلب باران از ایزد منان
امضای میثاق‌نامه توسعه نیروگاه‌های خورشیدی و تولید انرژی برق در قم
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست
قریاد انزجار دانش آموزان از استکبار جهانی در مقابل لانه جاسوسی
مجازی شدن مدارس و دانشگاه‌های ۶ شهرستان خوزستان در ۱۴ آبان
قم عزادار سالروز شهادت بانوی دوعالم
بارش استعداد و خلاقیت دانش‌آموزان گیلانی در جشنواره باران
خبر‌هایی از برنامه ریزی آیین پاسداشت هزاره مناره جامع سمنان
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در روستای قوپی باباعلی مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)